Svet 0

13.04.2024.

13:40

Izraelska vojska: Iran će snositi posledice

Iran će snositi posledice ako eskalira nasilje u regionu, izjavio je danas portparol izraelske vojske Danijel Hagari.

Izvor: Tanjug

Izraelska vojska: Iran će snositi posledice
Tanjug/AP Photo/Ohad Zwigenberg

Podeli:

Prema njegovim rečima, Izrael je u stanju pripravnosti. "Povećali smo spremnost da zaštitimo Izrael od dalje iranske agresije.

Takođe, smo spremni da odgovorimo", istakao je on. Saopštenje je usledilo nakon zaplene teretnog broda kod Ormuškog moreuza.

Pripadnici specijalnih snaga iranske Revolucionarne garde zaplenili su teretni brod kod Ormuškog moreuza pošto su se na njega iskrcali iz helikoptera, potvrdili su ranije danas iranski državni mediji.

Agencija IRNA navela je da je brod MSC Aries "povezan sa Izraelom" i da ga specijalci vode ka iranskim teritorijalnim vodama.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: