Region 0

31.03.2024.

15:52

Dva mladića povređena u Tesliću: Slučajno aktivirali bombu

Dva mladića lakše su povređena u Tesliću u Republici Srpskoj kada su slučajno aktivirali bombu dok su se međusobno koškali, a čemu je prethodila svađa, saopštila je danas policija.

Izvor: Tanjug

Dva mladića povređena u Tesliću: Slučajno aktivirali bombu
Profimedia

Podeli:

Kako se navodi, M. J. (20) i J. S. (25) su povređeni sinoć kada se se otimali za bombu i slučajno povukli osigurač nakon čega je eksplodirala.

Policija je istakla da je bomba aktivirana ispred porodične kuće J. S. sinoć u 22.15 sati, kada je bomba koju je poneo M. S. pala na tle, nakon čega su mladići uspeli da je odbace od sebe, preneli su lokalni mediji.

J. S. je lakše povređen i pušten je na kućno lečenje, dok je M. J. pod nadzorom policije zadržan u dobojskoj bolnici gde su mu konstatovane lakše povrede.

Incidentu je prethodila svađa dvojice mladića u gradu.

Policija je saopštila da pripadnici Policijske uprave Doboj, pod nadzorom tužioca dobojskog Okružnog javnog tužilaštva, rade na dokumentovanju krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Kako pišu Nezavisne novine, mladići su se posvađali u gradu, J. S. je otišao kući, a za njim je došao M. J. i poneo bombu. 

J. S. je pokušao da mu otme bombu, ali je u tom koškanju izvađen osigurač i bomba je eksplodirala.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: