Region 0

29.03.2024.

12:51

Nestao vojnik u BiH

Nestao vojnik Oružanih snaga BiH Drago Tanasković (30) iz Čajniča. Poslednji put je viđen na putu Foča–Ustikolina 26. marta oko 21.10 časova.

Izvor: Tanjug

Nestao vojnik u BiH
EPA/PHILIPP GUELLAND

Podeli:

Za Tanaskovićem, čiji nestanak je prijavljen 28. marta u jutarnjim satima, intenzivno se traga.

Navode da je Tanasković osoba srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju i srcolikog oblika lica.

Na sebi je imao tamnoplavu jaknu s kapuljačom, pantalone od teksasa delimično pocepane na levoj nogavici iznad kolena i patike, navodi se u saopštenju.

Policija je apelovala na sve građane da, ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja, to prijave najbližoj policijskoj stanici.

Mediji u Bosni i Hercegovini objavili su ranije informaciju o nestanku Tanaskovića navodeći da je reč o pripadniku Oružanih snaga BiH.

Prema navodima njegove porodice, on je nestao nakon što je priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju, a nakon zadržavanja bio je pušten u utorak oko 21 sat.

Od tada mu se gubi svaki trag.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: