Region 2

27.03.2024.

17:16

Drama u Trogiru: Roditelj napao profesora, policija ga privela; Razlog – ćerkin telefon?

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđeno je da se danas oko podneva dogodio težak incident, kada je u jednoj obrazovnoj ustanovi roditelj upao u razred i udario profesora šakom u glavu.

Izvor: Tanjug

Drama u Trogiru: Roditelj napao profesora, policija ga privela; Razlog – ćerkin telefon?
Shutterstock/sirtravelalot

Podeli:

Hrvatski portal Indeks saznaje da je reč o školi u Trogiru, te da je navodno roditelj upao u učionicu nakon što je profesor njegovoj ćerki oduzeo mobilni telefon.

U policijskom saopštenju se navodi da su o incidentu obavešteni nešto posle podneva, da su po prijemu dojave izašli na teren i da je jedan muškarac priveden, a drugi je zatražio lekarsku pomoć.

Preciziraju da je profesor zadobio povrede, a da je nasilnik uhapšen i da je nad njim u toku kriminalističko istraživanje.

Direktorka Osnovne škole "Majstor Radovan" Zorana Bakula je ispričala da je istina da se incident dogodio u učionici, kada je roditelj nasrnuo na profesora.

Podsetila je da je ovo još jedan u nizu incidenata u hrvatskim školama te da nešto hitno treba da se menja po pitanju zaštite učenika i zaposlenih.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: