Region 1

22.03.2024.

14:05

Hrvati ponovo "udarili" na Srbe FOTO

Vandalizovan je plakat koji je SDSS pre nekoliko dana postavio u Novom Zagrebu u okviru predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore.

Izvor: Klix.ba

Hrvati ponovo "udarili" na Srbe FOTO
Depositphotos/ tommasolizzul

Podeli:

Nepoznate osobe su na plakatu postavljenom u Sopotu crnom farbom izbrisale deo teksta "Hrvatska treba Srbe jer puna Arena svima prija" i dodali "na vrbe", pa na plakatu sada piše "Srbe na vrbe", saopštio je SDSS.

Plakati, koje je dizajnirao dizajner Boris Malešević, osmišljeni su tako da se nakon glavne poruke "Hrvatska treba Srbe“ nastavak menja i glasi "Jer nema boljeg suseda od komšije!“, "Jer se bolje razumemo bez prevoda!", "Jer puna Arena svima prija"...

Nastavci koji idu uz ovaj slogan su se samo menjali, a oni najupečatljiviji imaju veze i sa pevačicom Aleksandrom Prijović koja je u Zagrebu napunila čak pet Arena.

Međutim, jedan od njih odmah je uništen i ispisan porukom mržnje.

Da podsetimo, Malešević je pre pet godina radio za SDSS i čuvenu kampanju "Znaš li kako je biti Srbin u Hrvatskoj" u okviru izbora za Evropski parlament, koju su ekstremisti takođe uništavali i na njima pisali poruke poput "Ubij Srbina" ili "U proleće kad procveta vrba, napravićemo varivo od Srba", uz obavezno U i ustaški pozdrav "Za dom spremni".


 

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: