Region 0

22.06.2024.

9:59

Cvijanovićeva odgovorila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas da je fino sakriti se iza predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao što je fino i svoje promašaje pripisivati drugima.

Izvor: Tanjug

Cvijanovićeva odgovorila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Podeli:

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu ministra spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića da Dodik, nakon sastanaka sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i povrataka u BiH, blokira ono što je važno za sve ljude u BiH i one koji žive u Republici Srpskoj, Cvijanovićeva je odgovorila da je danas posebno popularno među bošnjačkim političarima pominjati Moskvu.

Cvijanovićeva je konstatovala da je postalo već patetično slušati njihove žalopojke. "Ali, činjenica je da kad cikne kompletna elektromreža u BiH, onda čovek ne može a da ne pomisli zašto su naše drage kolege iz FBiH zaustavile raspodelu novca za entitete, ali i investicioni proces koji bi se desio deblokadom sredstava 'Elektroprenosa BiH'", naglasila je Cvijanović.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Podeli: