Region 7

20.06.2024.

10:44

Mediji objavili ko je ubijen na Cetinju; "Razneseni su u luksuznom mercedesu"

Prema navodima crnogorskih medija, u bombaškom napadu koji se dogodio jutros oko devet sati na Cetinju kod Sportskog centra, stradala su dvojica "škaljarac".

Izvor: Vijesti, Antena M, 24sedam, Pobjeda

Mediji objavili ko je ubijen na Cetinju; "Razneseni su u luksuznom mercedesu"
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Podeli:

U pitanju su Petar Kaluđerović, koji je stradao na licu mesta, i Dragan Roganović, koji je nešto kasnije podlegao povredama zadobijenim od eksplozije bombe, koja je navodno bačena kod teretane, čiji je vlasnik S.R.

Takođe, ranjen je i T.J, kao i slučajna prolaznica 

Oglasila se i policija, odakle je saopšteno da su "danas, u blizini Sportskog centra na Cetinju, oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dva lica smrtno stradala, dok su tri lica povređena".

"U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena", navedeno je iz policije.

Navodno, član porodice jednog od stradalih slomio je šoferšajbnu na policijskom automobilu, prenele su Vijesti.

Kako su preneli mediji, Kaluđerović i Roganović su navodno lica bliska škaljarskom klanu. Kaluđerović je nedavno hapšen, zajedno sa svojom braćom, zbog sumnje da je podmetao eksploziv, dok je Dragan Roganović već preživio jedan atentat i pucnjavu, kada je bio teško ranjen.

Njih dvojica su danas, takođe navode mediji, razneseni kada su bili u luksuznom crnom "mercedesu".

Podsetimo, takozvani škaljarski i kavački klan već godinama su u ratu, koji se preliva i na okolne države.

Policija je mesecima strahovala da bi ovakvo nešto moglo da se dogodi i to baš na Cetinju, budući da se veliki broj pripadnika kriminalnih klanova i posljednjih pola godine domogao slobode, naveler su Vijesti.

Većina njih su izašli iz pritvora jer im sud nije izrekao ni prvostepenu presudu tri godine nakon određivanja pritvora. Najveći broj osoba, koje je policija zavela kao pripadnike OKG, nalaze se baš na Cetinju.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: