Region 0

24.04.2024.

9:51

Ukrajinac pronađen mrtav u Hrvatskoj: Istraga u toku, građani šokirani

Pronalazak mrtvog tela 47-godišnjeg državljanina Ukrajine juče oko 15 sati u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu poprima nove dimenzije.

Izvor: Jutarnji list

Ukrajinac pronađen mrtav u Hrvatskoj: Istraga u toku, građani šokirani
Profimedia

Podeli:

Pored toga što su nedugo po prijavi pogibije, policijski službenici u policijsku stanicu priveli jednu osobu koja se dovodi u vezu sa smrću građevinara, tokom kriminalističke obrade i nakon policijskog uviđaja koji je trajao do kasno u noć, na ispitivanju  u stanici su završile još tri osobe. 

U Brodsko-posavskom javnom tužilaštvu kažu da je Županijsko državno tužilaštvo, koje je sarađivalo u istrazi, naložilo da se danas obavi obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

"U toku je kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja", kažu u brodskoj policiji.

Juče oko 15.20 Starčevićevu ulicu "zauzele" su hitne službe i policija, a građani su šokirani zbog činjenice da je u toj kući neko preminuo.

Znaju da tamo žive vredni neimari, stranci i u nekom trenutku oko podne čuli su tuču, ali nisu razumeli oko čega se tačno tuku.

Ne isključuju da je do svađe došlo nakon što je 47-godišnjak preminuo, što je izazvalo paniku u stanu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: