Region 0

22.04.2024.

23:20

Drama u Hrvatskoj: Učenik pretio da će sastaviti spisak đaka za obračun, u kući mu nađeno oružje

U osnovnoj školi u Perušiću nastava je prekinuta nakon intervencije roditelja i navodne pretnje jednog od učenika ostalim učenicima i učiteljima, javlja Index.hr.

Izvor: Index.hr

Drama u Hrvatskoj: Učenik pretio da će sastaviti spisak đaka za obračun, u kući mu nađeno oružje
maroke/Shutterstock

Podeli:

HRT je objavio da je 14-godišnji dečak pretio sastavljanjem spiska onih s kojima će se obračunati, a kako nezvanično saznaju, policija je iz stana gde maloletnik živi zaplenila oružje. Pokrenuta je istraga.

"Službe odrađuju svoj deo posla, institucije su sve pravovremeno obaveštene i to je to. Meni je žao naših učenika i roditelja koji su zabrinuti s pravom, ali nadam se da će se rešiti pozitivno", rekla je Snježana Milković, direktorka OŠ Perušić.

"Zbog straha, zbog prenetih informacija, odlučili smo da decu danas vratimo iz škole i do daljnjeg ih ostavimo kod kuće dok ne vidimo što će policija dalje po tom slučaju raditi", rekla je majka jednog učenika za HRT.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: