Region 0

22.04.2024.

18:32

Ćerka ubila majku u Perastu

Policija je rasvetlila krivično delo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu i uhapsila državljanku Južnoafričke Republike N. L. T. (29), za koju se sumnja da je ubila majku.

Izvor: Novosti

Ćerka ubila majku u Perastu
Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN

Podeli:

Naime, policiji je medicinsko osoblje Doma zdravlja Kotor prijavilo da je u Perastu u jednom stanu zatečeno beživotno telo žene, te da se u tom stanu nalazi i njena ćerka N. L. T. (29), državljanka Južnoafričke Republike. Policija je utvrdila identitet umrle osobe, te su preduzete mere i radnje radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnici nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti posumnjali da je izvršilac ubistva preminule – N. L. T. i ona je uhapšena.

"Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", kažu iz policije.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: