Region 0

19.04.2024.

8:55

Buđenje iz noćne more u Zagrebu: "Probudilo me pucketanje vatre, a onda..."

Pod za sada nerazjašnjenim okolnostima oko 2 sata ujutro došlo je do vatrene stihije tri automobila na parkiralištu stambene zgrade u Zagrebu.

Izvor: Jutarnji.hr

Buđenje iz noćne more u Zagrebu: "Probudilo me pucketanje vatre, a onda..."
EPA/ANCHO GOSH ISRAEL OUT

Podeli:

Stanovnici Baranovićeve ulice u zagrebačkom naselju Prečko doživeli su noćas buđenje iz noćne more.

Pod nerazjašnjenim okolnostima oko 2 sata ujutro došlo je do vatrene stihije tri automobila na parkiralištu stambene zgrade.

Odmah su alarmirani zagrebački vatrogasci koji su vrlo brzo stigli na intervenciju i uhvatili se u koštac s vatrom koja je bila u razbuktaloj fazi. Požar je brzo stavljen pod kontrolu i ugašen.

Vatra je, sudeći prema svemu, krenula od Tojote Korola u vlasništvu S.V. koja je u celosti izgorela, a vatra se proširila i na susedna vozila Ford i Pežo, kojima su oštećeni bočni delovi.

Sva tri vozila su u vlasništvu žena, a pričinjena materijalna šteta je velika.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do požara, odnosno je li uzrok ljudski faktor ili možda kvar na instalacijama.

"Probudilo me pucketanje vatre, a onda i sitne detonacije. Pogledala sam kroz prozor i videla narandžasto svetlo i dim. Valjda su gume tako jako pukle. Iskreno, mislila sam prvo da gore kontejneri za otpad jer ne bi bilo prvi put. Vatrogasci su to sve brzo ugasili, a odmah nakon toga došla je i policija," rekla je za Jutarnji jedna stanarka Baranovićeve.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: