Region 0

11.04.2024.

14:47

Roditelji u panici: Nepoznat čovek presreće decu i nudi im prevoz

Vozač golfa sa zatamnjenim staklima ponovo je viđen u Banjaluci.

Izvor: nezavisne novine

Roditelji u panici: Nepoznat čovek presreće decu i nudi im prevoz
Profimedia

Podeli:

To je potvrdila Tatjana Vilendečić, direktorka Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo juče oko 13 časova, prenosi Srpska info.

"Mene je učiteljica obavestila da je juče oko 13 časova učenicu zaustavio vozač golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Devojčica je pobegla u obližnji market, te došla bezbedno u školu i prijavila učiteljici i majci",  rekla je direktorka Vilendečić.

Kako kaže, o tome je odmah obavestila policiju.

Misteriozni vozač još nije identifikovan.

"Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavestili policiju kako bi znali da je on primećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola", izjavila je direktorka Vilendečić.

Podsećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila detetu i ponudila mu vožnju i novac.

Tada su naveli da je poslednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u golfu sa zatamnjenim staklima, presretala decu, te ih pozivala da uđu u auto i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i slično

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: