Region 0

01.04.2024.

16:10

Drama u Severnoj Makedoniji: Pucano na auto gradonačelnika; pogođene dve osobe VIDEO

U Aračinovu, u Severnoj Makedoniji, danas je došlo do pucnjave iz automatskog oružja, a prema prvim informacijama, meta je bio gradonačelnik ove opštine Ridvan Ibrahimi.

Izvor: Telegraf.rs

Drama u Severnoj Makedoniji: Pucano na auto gradonačelnika; pogođene dve osobe VIDEO
Shutterstock/AstroStar

Podeli:

Njegov vozač, koji se trenutno nalazi u klinici "Majka Tereza", ranjen je u pucnjavi, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Panče Toškovski.

Policijske jedinice su upućene u Aračinovo da obezbede mesto i obave uviđaj.

Očekuju se i zvanične informacije MUP-a o incidentu.

U pitanju je manji grad koje se nalazi na 10 kilometara severoistočno od glavnog grada Skoplja.

Direktor skopske Klinike za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski" Ljuben Arsenkov izjavio je da je u tu bolnicu dovezen 39-godišnji muškarac sa prostrelnom ranom u predelu ramena, koju je zadobio u pucnjavi u Aračinovu.

"Reč je o muškoj osobi, van životne opasnosti je i smešten je na odeljenje intenzivne nege. Osoba je dovedena pre oko sat vremena, a zadobio je prostrelnu ranu desnog ramena", precizirao je Arsenkov za agenciju MIA.

Ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Severrne Makedonije Panče Toškovski potvrdio je za MIA da je u pucnjavi pogođen vozač gradonačelnika i još jedna osoba zaposlena u Opštini.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: