Region 0

01.04.2024.

15:28

"Neću još dugo biti predsednik, biću premijer"

Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio da je Hrvatska lojalna članica NATO-a, ali se, istakao je, treba posvetiti sebi i naoružanju zemlje.

Izvor: Tanjug

"Neću još dugo biti predsednik, biću premijer"
TANJUG/FOTO HINA/MLADEN VOLARIĆ

Podeli:

"Rafali neće rešiti ništa, oni su skupocena cipela, ali druga noga je još u opanku", rekao je Milanović u Gradecu, gde boravi u okviru uskršnjih praznika.

Milanović je rekao da su "avioni lepa stvar" koji je trebalo HDZ-u da posluže za "predizborni trik", ali izgleda da neće.

Podsetio je da je zabranio prelet Rafala iznad Zagreba i da će to raditi sve dok je predsednik. "Ali neću još dugo biti predsednik, biću premijer", rekao je Milanović novinarima, prenela je zagrebačka N1 tv.

Milanović je ponovo kritikovao Vladu i premijera Andreja Plenkovića za rušenje Ustava i izbegavanja da sazove Veće za nacionalnu bezbednost.

Inače, hrvatski portal Index je noćas, minut posle ponoći kao "prvoaprilsku šalu" objavio informaciju da je Milanović iznenada podneo ostavku Ustavnom sudu na predsedničku funkciju, te da će ga na toj funkciji zameniti osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, koji je u medjuvremenu predstao da se bavi politikom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: