Politika 1

23.03.2024.

21:32

Mediji: "Srbija protiv nasilja" ili "Nasiljem protiv Srbije"? Jedina politika opozicije je mržnja

Opozicija se krije pod sloganom "Srbija protiv nasilja", ali ne uspeva da prevari građane Srbije, piše portal 24sedam.rs.

Izvor: 24sedam.rs

Mediji: "Srbija protiv nasilja" ili "Nasiljem protiv Srbije"? Jedina politika opozicije je mržnja
TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Podeli:

Taj portal nastavlja da se jasno vidi da tu nije reč o borbi protiv nasilja, već o konstantnoj agresiji koju nude kao jedini politički program.

Portal 24sedam.rs navodi da bi retrospektiva delovanja opozicije okupljene oko navodne borbe protiv nasilja u poslednjih deset dana, pokazala upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje.

Ovaj portal podseća da su protekle nedelje zabeleženi i fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a koje su obavljale legitimne stranačke aktivnosti.

"Ako se osvrnemo na ovaj period, kao i na sve pre toga, vidimo da se nasiljem ide protiv Srbije", navodi se u tekstu portala 24sedam.rs i dodaje: 

"Nasilje je jedina politika i metod koji opozicija poznaje i to ironično okupljena pod nazivom liste 'Srbija protiv nasilja'".

Neprimereno delovanje srpske opozicije se nastavilo samo nekoliko dana kasnije u Narodnoj Skupštini. 

Pored vređanja, lupanja, psovanja i skandaloznih izjava na račun u tom trenutku predsedavajućeg profesora Stojana Radenovića, predstavnici opozicije ostaće zapamćeni kao poslanici koji su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine. 

"Pored nasilničkog ponašanja na ulicama Beograda i u najvišoj instituciji Republike, mržnju su konstantno sejali putem društvenih medija i svojih medija, N1 i Nova S pozivajući na nerede i iznoseći laži", zaključuje portal 24sedam.rs.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: