Politika 0

21.03.2024.

14:31

Marinika Tepić dobila odgovor: Oglasila se kompanija "Asseco"

Iz kompanije Aseko odbacuju optužbe potpredsednice poslaničke grupe "Srbija protiv nasilja" Marinike Tepić i kažu da će u zaštiti reputacije i poslovanja koristititi sva "raspoloživa pravna sredstva".

Izvor: B92.net

Marinika Tepić dobila odgovor: Oglasila se kompanija "Asseco"
A.K./ATAImages

Podeli:

"Povodom ponovljenih neistinitih i zlonamernih optužbi koje je potpredsednice Poslaničke grupe 'Srbija protiv nasilja' Marinika Tepić iznela u Narodnoj skupštini Republike Srbije 20. marta 2024. godine u vezi sa kompanijom ASSECO, ovim putem još jednom javno i najoštrije osuđujemo maliciozne i politički motivisane napade na našu kompaniju.
Podsećamo javnost da su naši poslovni odnosi na svakom od tržišta na kojima poslujemo u potpunosti transparentni i temelje se isključivo na profesionalnosti i poštovanju zakonskih normi," napisano je u saopštenju kompanije.

"ASEE Grupacija, u čijem je vlasništvu kompanija ASEE u Srbiji, deo je ASSECO Grupe koja posluje u više od 55 zemalja sa više od 27.000 zaposlenih, čije su članice izlistane na Varšavskoj berzi, berzi u Tel Avivu i američkoj NASDAQ Global Markets.

Ističemo da svako spominjanje kompanije Asseco u političkom kontekstu nanosi nesagledivu štetu ugledu kompanije na regionalnom nivou, kao i da ćemo zbog toga biti prinuđeni da reputaciju i poslovanje kompanije zaštitimo koristeći raspoloživa pravna sredstva."

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

16 h

Podeli: