Politika 3

19.03.2024.

11:35

Predstavnici liste "Srbija protiv nasilja" jurišaju na Radenovića, vređaju svetski priznatog naučnika VIDEO

Opozicija je nastavila da pokazuje brutalno nepoštovanje prema godinama profesora Stojana Radenovića, koji kao najstariji poslanik u ovom sazivu predsedava Narodnom skupštinom do izbora predsednika.

Izvor: B92

Predstavnici liste "Srbija protiv nasilja" jurišaju na Radenovića, vređaju svetski priznatog naučnika VIDEO
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Oni su sa jučerašnjih reči danas prešli na dela. Juče mu je Marinika Tepić poručivala da ne čuje na levo uvo, Zdravko Ponoš mu je pretio prstom, da bi se danas Borislav Novaković fizički zaleteo na njega u punoj snazi! 

On mu je trčeći ka njemu poručivao da je nula i vikali mu da idu kući. Poraz našeg društva je što smo došli dotle da čovek optuživan za kriminal i korupciju, Boira Solunac, jednom Stojanu Radenoviću, koji je najzaslužnji za plasman Univerziteta u Beogradu među 300 najboljih, govori da je nula.

Stojana Radenović, jedan od najvećih živih naučnika u Srbiji i najboljih matematičara sveta, čovek od 76 godina, drugi dan trpi maltretiranje od onih koji se predstavljaju kao borci protiv nasilja. Ono što je opozicija danas pokazala naišo je na oštru osudu javnosti. Tužno je koliko Miroslav Aleksić, Borislav Novaković, Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali srozavaju srpski parlament i ostaje da vidimo na šta su još sve spremni u nastavku zasedanja.

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: