Politika 7

14.03.2024.

11:00

Brnabić odgovorila Božiću i Georgijevu: "Ja sejem mržnju, a oni poštuju Hitlera"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je komentarisala izjave direktora programa N1 i Nove S Igora Božića i Slobodana Georgijeva da će ona sejati mržnju i na čelu skupštine.

Izvor: Novosti

Brnabić odgovorila Božiću i Georgijevu: "Ja sejem mržnju, a oni poštuju Hitlera"
TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ/ bg

Podeli:

Ona je izjavila da je to zanimljiv ugao gledanja, jer to kažu oni koji poštuju Adolfa Hitler.

"Zanimljiv ugao posmatranja tajkunskih medija - ja sejem mržnju, a oni imaju strahopoštovanje prema Adolfu Hitleru. Evo, da bude sasvim jasno: ja se nikada, baš nikada, neću pomiriti sa stavom da neko može da ima strahopoštovanje prema nacistima i Hitleru i nikada neću dozvoliti relativizaciju najvećeg zla u istoriji čovečanstva. Ako je taj stav sejanje mržnje u vašem sistemu vrednosti, onda nastavite da me optužujete da sejem mržnju", napisala je Brnabić na društvenoj mreži Iks.

"Samo objasnite to vaše strahopoštovanje svima onima kojima je neko stradao tokom Drugog svetskog rata. Idite u Kragujevac i objasnite. *Skraćenica sa fotografije ispod "NSDAP" označava Nacističku partiju Adolfa Hitlera", navela je Brnabićeva.

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Podeli: