Politika 0

10.03.2024.

11:05

Smajlović jasna: Topalović je najveći uspeh opozicije, čak ni za to nisu oni zaslužni VIDEO

Novinarka Ljiljana Smajlović, gostujući na TV Prva, istakla je da je pevač Milan Topalović najveći uspeh opozicije, ali da čak i za taj njihov uspeh nisu oni sami zaslužni.

Izvor: B92.net

Smajlović jasna: Topalović je najveći uspeh opozicije, čak ni za to nisu oni zaslužni VIDEO
Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Na pitanje voditeljke: Zanimljivo je kako je u tom delu opozicione javnosti prava zvezda postao Topalko, Marinika Tepić je rekla da on ima dar da uveseljava narod, Vladeta Janković je rekao da je oduševljen Topalkom... Kako je došlo do toga da čovek koji je svoju karijeru napravio na Pinku, čije gašenje oni traže, on u jednom danu postane njihova zvezda?

Novinarka Ljiljana Smajlović odgovorila je da je on pao opoziciji u krilo i da je to njihov najveći uspeh u poslednjih mesec dana.

"On je pao opoziciji u krilo i tragikomično je da je to najveći uspeh opozicije u poslednjih mesec dana! A pritom ni to nije proizvod njihovog rada, truda i zalaganja. U svakom slučaju je to mnogo veći uspeh nego kad se pojave sa zahtevom da se uvedu sankcije Rusiji, što ukazuje da njih nije briga za birače, već za nekoga spolja", rekla je Smajlović.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Podeli: