Politika 4

24.06.2024.

11:22

Vučić sa Pastorom o daljem unapređenju odnosa Mađara i Srba

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da se sastao sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Balintom Pastorom i da je sa njim razgovarao o svim strateškim pitanjima razvoja Srbije i daljem unapređenju odnosa između Mađara i Srba.

Izvor: Tanjug

Vučić sa Pastorom o daljem unapređenju odnosa Mađara i Srba
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Iskreno prijateljski susret i razmena mišljenja sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Balintom Pastorom o svim strateškim pitanjima razvoja Srbije i daljem unapređenju odnosa između Mađara i Srba. Dogovorili smo izgradnju važnih infrastrukturnih projekata od izuzetnog značaja za Mađare u Vojvodini, a posebnu zahvalnost sam izrazio Balintu Pastoru na ogromnom doprinosu stabilnosti i napretku cele naše zemlje", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Dodao je da je Pastoru čestitao i 30 godina rada Saveza vojvođanskih Mađara i poželeo mu mnogo uspeha i pobeda u budućnosti.

4 Komentari

Možda vas zanima

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: