Politika 10

23.06.2024.

15:21

Oštra reakcija Vučevića; Poručio Milivojeviću: Konstantno crtaju metu na čelu Vučića i njegove porodice

Provokacije i iznošenje neistina opozicije se nastavljaju. Ovog puta je Srđan Milivojević komentarisao je na mreži "Iks" na krajnje neprimeren način prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na svečanosti povodom Dana MUP-a i Dana policije.

Izvor: B92

Oštra reakcija Vučevića; Poručio Milivojeviću: Konstantno crtaju metu na čelu Vučića i njegove porodice
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/bs

Podeli:

"Šef mafije Aleksandar Vučić koji na Skaj aplikaciji ima nadimak Oskar, postrojava policiju učeći je šta je njen posao", napisao je Milivojević. 

Ubrzo je usledila oštra reakcija premijera Srbije Miloša Vučevića koji je poručio da se takvim izjavama "crta meta na čelu predsednika Vučića i njegove porodice". 

"Aleksandar Vučić je bio glavna meta za likvidaciju najopasnijih mafijaških bosova na Balkanu, što je potkrepljeno materijalnim dokazima u pravnim postupcima koji su započeti upravo zahvaljujući hrabrosti i požrtvovanju predsednika Vučića. Svi oni koji se navodno bave politikom, a konstantno crtaju metu na čelu predsednika Vučića i njegove porodice, čine to iz istih motiva iz kojih i mafijaški bosovi koji su spremali likvidaciju srpskog predsednika. A možda i u sprezi sa njima", rekao je premijer Srbije Miloš Vučević. 

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: