Politika 2

15.06.2024.

17:51

"Aleksandar Vučić bio je i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu"

Član Predsedništva SNS Nemanja Starović oglasio se povodom prepiski između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koje su danas objavljene u podgoričkim medijima

Izvor: B92.net

"Aleksandar Vučić bio je i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu"
Profimedia

Podeli:

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Segmenti prepiske između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koji su danas objavljeni u podgoričkim medijima, služe kao još jedna potvrda za to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu, zbog čega mafijaški klanovi kontinuirano rade na njegovoj političkoj, medijskoj, ali i fizičkoj likvidaciji.

Objavljena prepiska između figura sa samog vrha kriminalnog klana odgovornog za desetine najmonstruoznijih ubistva i kasapljenje ljudi ukazuje na pretnju ne samo prema predsedniku Vučiću, već i prema članovima njegove porodice. Te pretnje dobijaju na ozbiljnosti i značaju kada se u obzir uzmu razvijene mreže mafijaških klanova sa policijskim službama, medijima i određenim elementima u pravosuđu država regiona.

Uprkos svemu tome, Srbija će ostati odlučna u borbi protiv organizovanog kriminala koji se decenijama razvijao širom regiona i nikada neće biti sigurna kuća za ubice i trgovce smrću. Poznajući predsednika Vučića, uveren sam u to da će pretnje koje se svakoga dana umnožavaju samo dodatno učvrstiti njegovu odlučnost u neodustajnoj borbi da Srbiju učini bezbednom za sve građane, a veoma nebezbednom za vođe i pripadnike balkanskih narko-klanova".


 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: