Politika 12

15.06.2024.

15:11

SPC, Mitropolija i Srbi u Crnoj Gori poniženi: Milatović raportira Vjosi Osmani FOTO

Jakov Milatović, predsednik Crne Gore ili kako voli da istakne "predsednik svih građana", susreo se sa Vjosom Osmani, predsednicom lažne države Kosovo, na marginama samita o pomoću Ukrajini, koji se održava u Švajcarskoj, prenosi borba.me.

Izvor: borba.me

SPC, Mitropolija i Srbi u Crnoj Gori poniženi: Milatović raportira Vjosi Osmani FOTO
Profimedia/Soeren Stache/dpa

Podeli:

Dvoje "lidera" su u švajcarskom Burgenštok rizortu, uz lep pejzaž, meze i verovatno neko kvalitetno vino, diskutovali o situaciji u Ukrajini, kao i odnosima Crne Gore i tzv. Kosova.

Osmanijeva se pohvalila na svom "X" nalogu da se susrela sa Milatovićem, te da su između ostalog razgovarali i o važnoj ulozi i koordinisanoj akciji saveznika u očuvanju demokratije i mira.

Jakov, koga su većinskim glasovima Srbi doveli na mesto predsednika države, odlučio je još da im se "zahvali" na neobičan način. Milatović u poslednje vreme u svojim javnim nastupima ne izgeda najsrećnije, a i kako bi bio kada otvoreno svako malo "zabija nož u leđa" svima onima koji su mu verovali, piše Borba.

Očigledno je da su zapadni partneri uzeli Milatovića pod svoje, a da on nema ni karakter, ni snagu da se odupre izdaji svog naroda i države. Jedina osoba koja je u ovom trenutku verovatno ponosna na Jakova je njegov "politički otac" Zdravko Krivokapić, koji nam je podmetnuo pomiritelja, eksperta i predsednika svih građana – Jakova Milatovića.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: