Politika 2

29.05.2024.

23:02

Brnabić odgovorila Rotu: Ovo je sramno i za Nemačku i za Crnu Goru

Ana Brnabić se na tvom nalogu na Iksu obratila Mihaelu Rotu, nekon njegove objave u kojoj se zahvaljuje Crnoj Gori na podršci rezoluciji o Srebrenici.

Izvor: B92.net

Brnabić odgovorila Rotu: Ovo je sramno i za Nemačku i za Crnu Goru
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Podeli:

"Jadni Mihael Rot – potpuno, 100% opsednut Aleksandrom Vučićem.

Posećuje Crnu Goru, od srca zahvaljuje njihovom premijeru na podršci rezoluciji o Srebrenici u UN (koju je izričito tražila Nemačka), koja je sastavljena na način SUPROTNO SVIM demokratskim normama (tajno, bez inkluzivnosti, bez transparentnosti, bez konsultacija, bez konsenzusa ), a zatim se fokusira na predsednika Srbije.

Ovo je sramotno i za Nemačku i za Crnu Goru. Kako je i sam rekao Mihael Rot, završio je sa politikom, za njega nema političke budućnosti. Njegova politička karijera je 'završena'.

Međutim, čini se da namerava, do poslednjeg dana svoje političke karijere, da osramoti Nemačku i njenu spoljnu politiku, kao i da nanese što veću štetu odnosima Nemačke i Srbije.

S POZITIVNE STRANE, ipak – svi mi iz Srpske napredne stranke mogli bismo da naučimo od Mihaela koliko savesno i sa najvećom posvećenošću možemo i treba da pratimo rad Aleksandra Vučića.

Hvala ti, Mihaele. Želimo vam sve najbolje u budućim poduhvatima."


 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: