Politika 4

27.05.2024.

17:19

Manojlović se rukovodi albanskim principima: Kurtijevi mediji ga veličaju

Kandidat za gradonalčenika Beograda pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović još 2021. godine otkrio je da se rukovodi principima kojima su ga naučili Albanci!

Izvor: Informer

Manojlović se rukovodi albanskim principima: Kurtijevi mediji ga veličaju
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

Te godine Manojlovića su veličali prištinski mediji koji se nalaze pod dirigentskom palicom teroriste Aljbina Kurtija, nazivajući ga “antivučićevcem” i prenoseći njegovu izjavu u kojoj izražava zahvalnost Albancima sa Kosova i Metohije.

Pomenut medij pisao je afirmativan tekst "o momku iz Prištine koji organizuje proteste protiv Vučića".

"Ja sam rođen i živim samo zato što je Albanac održao reč", rekao je Manjlović i tako postao zvezda Kurtijevih medija.

PrintscreenTwitter/Adriatik Kelmendi

S tim u vezi ne treba da čudi podrška koja ovih dana dolazi od Adrijatika Kelmendia, poznatog prištinskog novinara, srbomrzaca i jedanog od najagresivnijih promotera nezavisnosti Kosova i Metohije upućena upravo Savu Manojloviću.

Kelmendi kaže za Sava Manojlovića da je principijelni političar koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu.

"Zanimljivo je videti da je pojedinac koji je rođen i odrastao u Prištini do svoje 13. godine (1999. godine) sada kandidat za gradonačelnika Beograda. Iako ranije nisam bio upoznat sa Savom Manojlovićem, njegov intervju nedeljniku Nedeljnik ga prikazuje kao principijelnog političara koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu. Ovo je posebno evidentno kada se uporedi sa brojnim drugim srpskim političarima koji možda nikada nisu posetili Prištinu, ali često pribegavaju pretnji ratom", napisao je Kelmendi na Iksu.

PrintscreenTwitter/Adriatik Kelmendi

Podsećamo, Kelmendi je pre neki dan napao Aleksandra Vučića zato što se u UN ogrnuo "genocidnom" srpskom zastavom.

"Da zaista! Ovo je srpska zastava, zastava pod kojom je živote izgubilo 8.000 ljudi u genocidu u Srebrenici. Time što ju je danas još jednom istakao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon rezolucije GS UN kojom je 11. jul proglašen Međunarodnim danom sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici 1995. godine, poruka ostaje nepromenjena: Srbija ne izražava kajanje zbog tragičnih događaja. Ovakvi postupci su zaista bizarni", objavio je Kelmendi na Iksu.

Analizom događaja iz 2021. godine dolazimo do veze sa sadašnjom podrškom koju Manojlović dobija od kurtijevaca.

Titula "antivučićevac" koju su mu tada dali zadržao je do danas što mu je omogućilo da se još jednom vine u visine Kurtijevih zvezda.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: