Politika 1

26.05.2024.

20:12

Kurtijev novinar nahvalio i podržao Savu Manojlovića: "On je principijelan političar, ima zreo stav o Kosovu"

Adrijatik Keljmendi, poznati prištinski novinar, srbomrzac i jedan od najagresivnijih promotera nezavisnosti Kosova i Metohije, prethodno je napao Aleksandra Vučića zato što se u UN ogrnuo “genocidnom” srpskom zastavom.

Izvor: B92.net

Kurtijev novinar nahvalio i podržao Savu Manojlovića: "On je principijelan političar, ima zreo stav o Kosovu"
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

"Da zaista! Ovo je srpska zastava, zastava pod kojom je živote izgubilo 8.000 ljudi u genocidu u Srebrenici. Time što ga je danas još jednom istakao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon rezolucije GS UN kojom je 11. jul proglašen Međunarodnim danom sećanja i komemoracije na genocid u Srebrenici 1995. godine, poruka ostaje nepromenjena:
Srbija ne izražava kajanje zbog tragičnih događaja. Takvi postupci su zaista bizarni", objavio je Adriatik Keljemndi na društvenoj mreži Iks.

PrintscreenTwitter/Adriatik Keljmendi

On je takođe u jednoj od svojih objava izrazio svoe mišljene o Savi Manojloviću.

"Zanimljivo je videti da je osoba koja je rođena i odrasla u Prištini do svoje 13. godine (u 1999.) sada je kandidat za gradonačelnika Beograda.
Iako ranije nisam bio upoznat sa Savom Manojlovićem, njegov intervju nedeljniku Nedeljnik ga prikazuje kao principijelnog političara koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu. Ovo je posebno evidentno kada se uporedi sa brojnim drugim srpskim političarima koji možda nikada nisu posetili Prištinu, ali često pribegavaju pretnji ratom", objavio je Keljmendi na društvenoj mreži Iks.
 
 
PrintscreenTwitter/Adriatik Keljmendi

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: