Politika 5

26.05.2024.

12:58

Moćne reči Vučića u Valjevu: "Uz snagu naše Srbije imao sam snage da branim narod hrabrih i ponosnih"

Na mitingu Srpske napredne stranke u Valjevu, Izborne liste "Aleksandar Vučić - Valjevo sutra", na platou ispred Domsa kulture, okupljenima se obratio i predsednik Aleksandar Vučić.

Izvor: B92.net

Moćne reči Vučića u Valjevu: "Uz snagu naše Srbije imao sam snage da branim narod hrabrih i ponosnih"
TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Podeli:

Istakao je da je još pod utiskom velike borbe u Njujorku, te da je stizao samo koliko je bilo neophodno i što mu nalaže funkcija predsednika da prati unutrašnja dešavanja u Srbiji, upravo zbog borbe u Njujorku i oko Saveta Evrope i velikih obaveza koje su one pratile.

"Još ne mogu ni da se priviknem na ono što se u zemlji događa. Imao svu vašu snagu, cele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponosnih! Zato se danas svaki građanin Srbije oseća dostojanstveno i ponosito već zato što je cena Srbija je stajala uz mene i htela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi i ništa više," poručio je predsednik.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: