Politika 1

25.05.2024.

13:28

Zašto Nemačka šalje novac opoziciji? Vučić otkrio: Njihov interes je destabilizacija Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas, na mitingu u Čačku, da je važno da ljudi glasaju za listu "Srbija sutra".

Izvor: B92.net

Zašto Nemačka šalje novac opoziciji? Vučić otkrio: Njihov interes je destabilizacija Srbije
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Podeli:

"Nije Orban pogrešio kada je rekao da se sve polako kreće ka najvećem sukobu u istoriji. Postoji li išta što nam je potrebnije od unutrašnje stabilnosti - ništa. I razmislite zašto je jedna nemačka fondacija pre neki dan uplatila 40.000 evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Samo razmislite zašto. Šta je njihov interes? Zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku. Njihov interes je destabilizacija Srbije. U tome da bi i Čačak mogli da koriste kao grad platformu, zajedno sa nekim drugim gradovima, za napad na stabilnost u Srbiji, rekao je Vučić i dodao:

"Jel možete vi da pomislite da postoji neki drugi interes? Da su zainteresovani za žardinjere, dali bi pare za žardinjere, a ne za ovo. Zainteresovani su baš za ovo. Imamo bezbroj političkih problema sa kojima se suočavamo, a u svima njima Srbija beleži najveći rast i protiv nas ne postoje nikakve sankcije ni na jednom nivou. Uvek smo uspevali da čuvamo svoje nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada građane ne oštetimo. Vi samo razmislite šta bi neki uradili da dođu na vlast - da li biste dobili fabrike? Razmislite i zašto oni njih finansiraju i zašto plaćaju nekoga da glasa pritiv nas" upitao je.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: