Politika 1

25.05.2024.

13:28

Zašto Nemačka šalje novac opoziciji? Vučić otkrio: Njihov interes je destabilizacija Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas, na mitingu u Čačku, da je važno da ljudi glasaju za listu "Srbija sutra".

Izvor: B92.net

Zašto Nemačka šalje novac opoziciji? Vučić otkrio: Njihov interes je destabilizacija Srbije
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Podeli:

"Nije Orban pogrešio kada je rekao da se sve polako kreće ka najvećem sukobu u istoriji. Postoji li išta što nam je potrebnije od unutrašnje stabilnosti - ništa. I razmislite zašto je jedna nemačka fondacija pre neki dan uplatila 40.000 evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Samo razmislite zašto. Šta je njihov interes? Zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku. Njihov interes je destabilizacija Srbije. U tome da bi i Čačak mogli da koriste kao grad platformu, zajedno sa nekim drugim gradovima, za napad na stabilnost u Srbiji, rekao je Vučić i dodao:

"Jel možete vi da pomislite da postoji neki drugi interes? Da su zainteresovani za žardinjere, dali bi pare za žardinjere, a ne za ovo. Zainteresovani su baš za ovo. Imamo bezbroj političkih problema sa kojima se suočavamo, a u svima njima Srbija beleži najveći rast i protiv nas ne postoje nikakve sankcije ni na jednom nivou. Uvek smo uspevali da čuvamo svoje nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada građane ne oštetimo. Vi samo razmislite šta bi neki uradili da dođu na vlast - da li biste dobili fabrike? Razmislite i zašto oni njih finansiraju i zašto plaćaju nekoga da glasa pritiv nas" upitao je.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: