Politika 0

24.05.2024.

19:47

Strašan snimak zaštitnika Ukrajine; Spomenuli i Vučića: "Ti si sledeći" VIDEO

Regularni program američke televizije navodno je prekinut zastrašujućim snimkom proukrajinskih propagandista, a u snimku je spomenut i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Izvor: Alo.rs

Strašan snimak zaštitnika Ukrajine; Spomenuli i Vučića: "Ti si sledeći" VIDEO
Printskrin

Podeli:

Snimak, koji je objavljen na mrežama, prikazuje ukrajinsku propagandu, ali je, kako se čini, fokusiran i protiv američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa.

Gledaoci se upozoravaju da na prisustvuju Trampovim mitinzima, ali se takođe prikazuju i neredi na ulicama, dok se navodi da će "neprijatelji Ukrajine biti kažnjeni".

Dalje, prikazuje se vest o smrti Ebrahima Raisija, predsednika Irana, kao i o pokušaju atentata na slovačkog premijera Roberta Fica, da bi zatim bila prikazana i vest o pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, sa rečima "ti si sledeći" u naslovu.

Snimak se širi društvenim mrežama kao šumski požar, a nije jasno da li je reč o upadu u televizijski signal, napadu hakera ili montaži.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: