Politika 0

24.05.2024.

19:47

Strašan snimak zaštitnika Ukrajine; Spomenuli i Vučića: "Ti si sledeći" VIDEO

Regularni program američke televizije navodno je prekinut zastrašujućim snimkom proukrajinskih propagandista, a u snimku je spomenut i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Izvor: Alo.rs

Strašan snimak zaštitnika Ukrajine; Spomenuli i Vučića: "Ti si sledeći" VIDEO
Printskrin

Podeli:

Snimak, koji je objavljen na mrežama, prikazuje ukrajinsku propagandu, ali je, kako se čini, fokusiran i protiv američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa.

Gledaoci se upozoravaju da na prisustvuju Trampovim mitinzima, ali se takođe prikazuju i neredi na ulicama, dok se navodi da će "neprijatelji Ukrajine biti kažnjeni".

Dalje, prikazuje se vest o smrti Ebrahima Raisija, predsednika Irana, kao i o pokušaju atentata na slovačkog premijera Roberta Fica, da bi zatim bila prikazana i vest o pretnji smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, sa rečima "ti si sledeći" u naslovu.

Snimak se širi društvenim mrežama kao šumski požar, a nije jasno da li je reč o upadu u televizijski signal, napadu hakera ili montaži.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: