Politika 0

24.05.2024.

10:32

Arlov: Vreme u GS UN ubuduće meriće se - do i posle 23. maja 2024.

Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju u Republici Srpskoj Milorad Arlov uputio je čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na, kako je naveo, dostojanstvenoj političkoj borbi i diplomatskoj pobedu u Generalnoj skupštini UN.

Izvor: Tanjug

Arlov: Vreme u GS UN ubuduće meriće se - do i posle 23. maja 2024.
EPA-EFE/SARAH YENESEL

Podeli:

Arlov je poručio da nakon glasanja u GS UN nijedan Srbin više ne može biti ravnodušan i da ne oda iskreno priznanje srpskom rukovodstvu i velikoj političkoj borbi za srpsku čast i dostojanstvo.

"Čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom timu, ministru spoljnih poslova Marku Đuriću na dostojanstvenoj političkoj borbi i diplomatskoj pobedi u Generalnoj skupštini Ujedinjenih Nacija", saopštio je Arlov i dodao:

"Juče zagrnuti u srpsku trobojku sa krunom Nemanjića niste dali Vašom mudrošću i istinom o srpskom narodu da celi srpski rod i buduća pokolenja, Republika Srpska, Srbija budu razapeti na stub srama kako su mnogi želeli".

To, dodao je, potvrđuju izjave i priznanje Vaših protivnika o Vašoj političkoj borbi i moralnoj pobedi čak i onih koji su pokrenuli tu sramnu rezoluciju o Srebrenici.

"Jesu je izglasali, ali nisu pobedili i celi svet okrenuli protiv nas. Prvi put u istoriji dogodila se velika podela u Generalnoj skupštini UN", naveo je Arlov i istakao da će se vreme u GS UN od njenog nastanae ubuduće meriti do i posle 23. maja 2024. godine kada je svet očito podeljen, a Zapad doživeo fijasko.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: