Politika 6

20.05.2024.

15:30

Brnabić o uvredama na Vučićev račun: "Sram vas bilo sve zajedno"

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na najnovije uvrede koje se u opozicionim medijima iznose na račun predsednika Aleksandra Vučića.

Izvor: B92.net

Brnabić o uvredama na Vučićev račun: "Sram vas bilo sve zajedno"
Profimedia

Podeli:

"Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića. Nakon što je, u narativu tajkunskih medija i samozaljubljene "elite", postalo sasvim normalno da je Aleksandar Vučić: bahat, besprizoran, destruktivan, radioaktivan, samoljubiv, despot, bolestan, zao, manipulativan, lažov, narcisoidan, nevaspitan, toksičan, beskupolozan, politički defekt, produkt zmijskog gnezda, nepomenik, da mu otac nije otac, a dete mu nije dete, da je šef mafije i rodonačelnik organizovanog kriminala, i mnogo toga najgoreg što jedan ljudski um može da zamisli (a što smo sve mogli da čujemo u brojnim emisijama i "dokumentarcima" na temu Vučića), došli smo do toga (juče) da je i "moralno odavno mrtav", a evo danas i da je, glavom i bradom, sam "nečastivi", dakle - Đavo, Lucifer, Satana", objavila je Brnabić na društvenoj mreži X.

"I ovako nešto se objavljuje bez ikakvih problema i bez ikakve zadrške, bez komentara novinara, bez ijedne reči neslaganja ili podsećanja na bilo kakve norme i standarde. Danas su dostigli nove visine. Uspeli su da dođu do toga da je Aleksandar Vučić otelotvorenje đavola jer "svim svojim zemaljskim aktima govori da potire ideju pravde, ljubavi, mira među ljudima i narodima". Juče sam postavila pitanje - dokle više? Danas smo od Šolakovih medija svi dobili odgovor - nema granica. Još samo da svojom propagandom prestanu da nagovaraju i ubeđuju labilne ličnosti kakva sudbina treba da zadesi Aleksandra Vučića i sami da uzmu pištolj u ruke. To bi bilo hrabrije i poštenije. Zato tako nešto neće uraditi - nastaviće da guraju nekog drugog da to uradi za njih. Sram vas bilo sve zajedno - i one koji ovakve stvari pričaju, i one koji ih objavljuju bez ikakve zadrške, i one koji na sve ovo ćute", zaključuje predsednica Skupštine.

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: