Politika 11

20.05.2024.

14:47

Nove jezive pretnje: "Strpaćemo Vučića u sanduk"

Pristalice opozicije uputile su nove pretnje putem društvenih mreža predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, javljaju "Novosti".

Izvor: Novosti

Nove jezive pretnje: "Strpaćemo Vučića u sanduk"
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ bg

Podeli:

"Baš kao i posle pokušaja atentata na premijera Slovačke Roberta Fica, kada se predsednik Vučić oglasio na mreži "X" i istakao da je šokiran užasnim vestima, nakon čega su usledili stravični komenatri i pozivanje na njegovo ubistvo, isto se dogodilo i noćas", prenose Novosti.

"Jedan korisnik na mreži "X" komentarisao je nestanak predsednika Irana Ebrahima Raisija, kada se helikopter u kom se on nalazio srušio, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Opet su se u komentarima javile pristalice opozicije koje su morbidnim pretnjama pozivale na ubistvo predsednika Vučića. Naime, korisnik koji je potpisan kao Igor Pavlović napisao je sledeće. 'Još da i AV strpaju u sanduk, pa da se takvima kao ti naj***mo mrtve dece. Doći će taj dan, svim diktatorima je pre ili kasnije došao", dodaje se u tekstu tog lista.

Printscreen/X

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

19 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: