Politika 0

15.05.2024.

23:17

Mali sa građanima Malog Mokrog Luga: "Ovo su vremena kada treba da se ujedinimo" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom instagram profilu.

Izvor: B92.net

Mali sa građanima Malog Mokrog Luga: "Ovo su vremena kada treba da se ujedinimo" FOTO
Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

"I večeras na terenu, u prijatnom razgovoru sa građanima Malog Mokrog Luga sa kojima sam pričao o projektima koje sprovodimo, i šta je to što možemo da uradimo da život građana bude još kvalitetniji i bolji.

Pobeda na izborima u Beogradu, Zvezdari ili bilo kom drugom mestu, nije trofej kojim ćemo se hvaliti, već obaveza da nastavimo da slušamo građane, vodimo računa o njihovim potrebama i naporno radimo svakog dana na razvoju svakog dela našeg grada i zemlje. Naš cilj je da građani žive dobro danas i još bolje sutra.

U prethodnom periodu mnogo toga je urađeno kako bi se Srbija promenila i ubrzano krenula napred, i danas je ona zaista druga zemlja u odnosu na onu koju smo imali 2012. godine, kada je naša ekonomija bila na ivici bankrota.

Naravno, puno posla nam još predstoji, od radova koji su značajni na lokalnom nivou, do dalje izgradnje auto-puteva, brzih saobraćajnica, pruga, zdravstvenih, obrazovanih, naučnih, kulturnih, sportskih ustanova. Razvijeniji gradovi danas znače i stabilniju ekonomiju sutra, a samim tim i veće plate i penzije, odnosno veći životni standard građana Srbije.

U razgovoru sa građanima Malog Mokrog Luga sam naglasio i da su ovo vremena kada je potrebno da se ujedinimo i jedni druge podržavamo, kako bi Srbija nastavila da raste i da se modernizuje, te da je samo glas za listu "Aleksandar Vučić – Beograd sutra" glas za dalji prosperitet naše zemlje", napisao je Mali.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

1 d

Podeli: