Politika 8

25.04.2024.

8:59

Vučević: Nova Vlada Srbije u narednih sedam dana

Mandatar za sastav Vlade Srbije, dosadašnji ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će nova vlada biti izabrana u narednih sedam dana.

Izvor: Blic.rs

Vučević: Nova Vlada Srbije u narednih sedam dana
F.S./ATAImages

Podeli:

On je sinoć u Banjaluci rekao da se ubrzo posle toga očekuje zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske (RS).

Vučević je naglasio da su mir i stabilnost u regionu nacionalni interes Srbije i RS, dodavši da je obaveza Srbije da dalje jača i da vodi računa o RS.

"To je jedan od zadataka i to ćete čuti u mom ekspozeu, u kome će se poseban deo odnositi na region, a deo na RS", rekao je on novinarima u Banjaluci.

Vučeviću je na svečanoj akademiji podom Dana grada uručeno najveće priznanje Ključ grada s poveljom "Počasni građanin Banjaluke".

On je danas u Banjaluci razgovarao i sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i premijerom RS Radovanom Viškovićem.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: