Politika 3

24.04.2024.

16:24

Đilasov pravnik otkrio pravo lice opozicije: "Propustili smo prečice da poentiramo na ubijenoj deci" VIDEO

Narode ovi ne tuguju za ubijenom decom, nego za sobom, navode Novosti.

Izvor: Novosti

Đilasov pravnik otkrio pravo lice opozicije: "Propustili smo prečice da poentiramo na ubijenoj deci" VIDEO
A.H./ATAImages

Podeli:

"Da ne zaboravimo majske tragedije. I do dana današnjeg niko politički nije odgovarao za to što se desilo upravo takođe sada i pred tu godišnjicu ono što se desilo dakle prošle godine. Sve u svemu, dakle, mi propuštamo te prečice, na žalost prečice, jer je reč o zaista katastrofalnoj politici ove vlasti da poentiramo", kazao je profesor ustavnog prava Tanasije Marinković.

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: