Politika 0

19.04.2024.

20:13

Krkobabić: Srbija je uvek bila i biće na strani istine i pravde

Stefan Krkobabić, predsednik poslaničke grupe PUPS položio je venac povodom obeležavanja godišnjice stradanja jermenskog naroda u vreme Osmanskog carstva od 1915. do 1917. godine.

Izvor: B92.net

Krkobabić: Srbija je uvek bila i biće na strani istine i pravde
PUPS/Miloš Miškov

Podeli:

Tom prilikom on je izjavio:

"Srbija i građani Srbije su bili i uvek će biti na strani istine i pravde. Spremni da nesebično pruže pomoć, ali i da učestvuju u odbrani kako svog, tako i tuđeg dostojanstva.

Svesni stradanja kroz koje je prošao prijateljski pravoslavni jermenski narod, osećamo posebnu bliskost i duboko razumevanje.“

Venac na ceremoniji, pored Stefana Krkobabića, položila je i Biljana Šahrimanjan Obradović, predsednica Jermenske nacionalne zajednice u Srbiji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: