Politika 0

18.04.2024.

10:00

Jovanov: Izbora će biti, sa ili bez opozicije

Šef poslaničke grupe koalicije oko SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio da će lokalni izbori u Beogradu biti održani 2. juna, bez obzira na to da li će na njima učestvovati i opozicija, ili ne.

Izvor: Beta

Jovanov: Izbora će biti, sa ili bez opozicije
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podeli:

Jovanov je za televiziju Hepi rekao da su "beogradski izbori u toku", da je "proglašena izborna lista, izborne radnje teku", tako da "u tom nekom smislu", ne vidi da će biti nekih problema.

Jovanov, koji je u ime SNS-a učestvovao na pregovorima vlasti i opozicije o primeni preporuka ODIHR-a o poboljšanju izbornih uslova u Srbiji, je kazao da stranke opozicije pokušavaju da od toga naprave politički problem.

Povodom ukazivanja iz koalicije "Srbija protiv nasilja" da ne postoje uslovi za učešće na beogradskim izborima, on je rekao da ne može neka politička opcija da bude "veto igrač" i da tvrdi da izbori nisu legitimni, ako oni na njima neće da učestvuju.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: