Politika 1

17.04.2024.

15:30

"Lažni patriota tražio sankcije Srbiji": Aleksićev poslanik jedini se nije javio za reč u Savetu Evrope VIDEO

Srbija je u utorak vojevala žestoku bitku u Savetu Evrope da takozvano Kosovo ne bude primljeno u tu organizaciju, piše Alo.

Izvor: Alo.rs

"Lažni patriota tražio sankcije Srbiji": Aleksićev poslanik jedini se nije javio za reč u Savetu Evrope VIDEO
A.K./ATAImages

Podeli:

Poslanica iz redova Evropske narodne partije i šefica delegacije Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Biljana Pantić Pilja žustro je tamo govorila.

Rekla je da će Kosovo i Metohija uvek biti deo Srbije. 

"Možda smo mala zemlja, ali za razliku od vas, mi imamo integritet i nećemo se nikada predati ni potčiniti! Živela Srbija," rekla je ona.

Govorili su svi prisutni srpski poslanici sem jednog, piše Alo u tekstu "Bruka lažnog patriote! Tražio sankcije za Srbiju, zabranu Vučića, krao toalet papir, pa stao na Kurtijevu stranu: Aleksićev poslanik jedini se nije javio za reč u Savetu Evrope!". 

Kako tvrdi Alo, Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića nije želeo da se javi za reč i "brani interese Srbije".

"Ali, Stankoviću nije bilo teško da bude među pristalicama Dragana Đilasa koji su nedavno u Strazburu tražili uvođenje sankcija Srbiji. On se tada javio za reč i tražio da Vučiću bude zabranjeno da se bavi politikom. 

"Rekao je tada: 'Ne postoji problem samo sa migracijom, već i sa nazivima lista. Svaka lista na lokalnim i parlamentarnim izborima zvala se Aleksandar Vučić. To je nešto što se ne može sprečiti jer po zakonu on može da pozajmi svoje ime. Međutim, mi moramo tome da stanemo na put' ", rekao je on, piše Alo.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: