Politika 0

13.04.2024.

12:24

Jovanović u poseti Obrenovcu: Svaki dan predano radimo za bolju budućnost FOTO

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović napisao je svom nalogu na Iksu da je proveo dan u Obrenovcu, gde se uverio koliko građanima Beograda znači mir i stabilnost.

Izvor: B92.net

Jovanović u poseti Obrenovcu: Svaki dan predano radimo za bolju budućnost FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Neumorni aktivisti Srpske napredne stranke nastavljaju redovne aktivnosti trudeći se da što više budu u kontaktu sa građanima, da čuju njihove probleme i zahteve, da pomognu da se problemi reše i da naše društvo i država iz dan u dan napreduju.

Današnji dan sam proveo u Obrenovcu i uverio se koliko građanima znači mir i stabilnost, dalji rast standarda, plata i penzija i da BEOGRAD SUTRA bude još lepše mesto za život.

Saborci iz OO Obrenovac su odlučni i uvereni u još bolji izborni rezultat 2. juna. Zato ćemo svaki dan predano raditi do konačne pobede za bolju budućnost Beograda," napisao je on.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: