Politika 13

09.04.2024.

12:49

Đilasa napuštaju saradnici: Ana Stevanović Đukić dala ostavku na sve stranačke funkcije u SSP

Ana Stevanović Đukić, članica predsedništva, napustila je Stranku slobode i pravde.

Izvor: B92

Đilasa napuštaju saradnici: Ana Stevanović Đukić dala ostavku na sve stranačke funkcije u SSP
M. K./ATAImages

Podeli:

"Posle 5 godina odlučila sam da i formalno napustim Stranku slobode i pravde, u kojoj sam od dana osnivanja i podnesem ostavke na stranačke funkcije - članice predsedništva i internacionalnog sekretara", objavila je Stevanović Đukić na društvenoj mreži H.

"Razlozi za ovu odluku su brojni budući da ona nije doneta u trenutku, no ključan razlog je nepovratno razilaženje u vrednostima. Predstojeću najavu bojkota beogradskih izbora smatram pogrešnom. Ako je opozicija u decembru bila toliko blizu pobedi u Beogradu, onda bi period od predstojeća 2 meseca stranački aktivisti opozicije trebalo da iskoriste i učine doslovno sve što je moguće za svaki glas. Velika je šteta što unutar opozicije nije na tu temu bilo šire debate niti saglasnosti", istakla je Stevanović Đukić, obrazlažući odluku da napusti stranku Dragana Đilasa.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: