Politika 0

03.04.2024.

12:56

Đurđević žestoko odgovorio Aleksiću: Nije istina

Dejan Đurđević je izdao saopštenje povodom navoda Miroslava Aleksića da je fantomski birač.

Izvor: B92.net

Đurđević žestoko odgovorio Aleksiću: Nije istina
A.K./ATAImages

Podeli:

Saopštenje prenosimo u celosti:

Povodom izjave Miroslava Aleksića da sam fantomski birač i da sam na pregovorima u Narodnoj skupštini to kazao, izjavljujem da ni jedno ni drugo nije istina.

Niti sam fantomski birač, niti sam kazao da sam fantomski birač. Od 2013. godine živim i prijavljen sam na istoj adresi u stanu čiji sam vlasnik. U tom stanu žive i prijavljeni su moja supruga i troje maloletne dece. Sva moja deca pohađala su vrtić koji se nalazi na manje od 200 metara od stana u kojem živim. Starija deca pohađaju osnovnu školu koja se takođe nalazi u neposrednoj blizini stana u kojem živim.

Inače, ceo života sam živeo i bio prijavljen na teritoriji iste opštine, Novi Beograd.

Smatram da kada jedan učesnik u dijalogu, neposredno nakon sastanka, iznese takve neistine o drugom učesniku u dijalogu, to predstavlja još jedan dokaz odsustva iskrene namere da se postigne bilo kakav dogovor.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: