Politika 5

02.04.2024.

8:53

Vučević podneo ostavku

Miloš Vučević podneo je juče ostavku na mesto narodnog poslanika.

Izvor: Novosti

Vučević podneo ostavku
ATAImages/Ministarstvo odbrane i vojske Srbije

Podeli:

Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas su razmotrene ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Nikola Selaković, Miloš Vučević, Predrag Bandić iz SNS, Marija Vojinović i Slavica Škrbić iz koalicije NADA.

Odbor je predložio Narodnoj skupštini da konstatuje prestanak mandata imenovanim narodnim poslanicima. Predsednik Aleksandar Vučić je za vikend saopštio da je Miloš Vučević mandatar i on će posle izbora Vlade u Skupštini Srbije postati premijer. 

Predsednik Odbora Milenko Jovanov rekao je da će on biti predsednik do sledeće sednice, a onda će radno telo dobiti novog predsednika. 

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

20 h

Podeli: