Treći dan zaključana u kabinetu

Kraljevo -- Profesorka informatike Radojka Mikšin treći dan sedi zaključana u kabinetu u Šumarskoj školi u Kraljevu zbog rešenja o otkazu koje je uručeno na nezakonit način

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Taj Zoran Nikolić, direktor Šumarske škole, je od agencije za borbu protiv korupcije dobio prvi u Srbiji nalog da ne cini odmazdu prema uzbunjivacima.
  U toj skoli je velika korupcija i na to su upozoravali i profesori ove skole, odkojih je dvoje u statusu uzbunjivaca.
  (oooooo, 23. jun 2014 12:05)

  # Link komentara

 2. Dakle, žena ima završenu i gimnaziju, što isto tako nije adekvatno obrazovanje za profesora! Pošto je, kako vidim, većini neshvatljivo da neko završi više od jednog fakulteta (još i državna) moram napisati da profesorka Mikšin pored ekonomskog ima završenu i informatiku na ETF-u (još prije rata 90-tih)! Toliko o obrazovanju!
  (istina, 23. jun 2014 06:29)

  # Link komentara

 3. Zavrsio sam masinstvo na Bg univerzitetu, ostao bez posla, otisao na FTN Cacak i polozio diferencijalne ispite. Imam zvanje profesora tehnike i informatike, ali od zaposlenja u toj struci nista. Radim kao menadzer prodaje u provatnoj firmi. Ako gospodja stvarno nije zavrsila odgovarajuci fakultet, ne mogu da joj pruzim podrsku.
  Zamislite kako bi izgledalo da svi koji ne rade ili ne rade u struci strajkuju gladju ? Ne razumem sta hoce ?
  (Ne moze na silu, 22. jun 2014 23:19)

  # Link komentara

 4. Svi koji su u sukobu sa sistemom imaju moju podršku,tako i ova žena!Ajmo jedna revolucija ,odavno je vreme bilo da se započne i da se pregaze ove jajare i položare koje nam krv popiše!Botovi ,da se razumemo,ne mislim samo na ovu ''vašu'' vlast već na sve od '45-te naovamo!Sve su iste i sve smrde na KPJ i UDBU...
  (Mrš bre!, 22. jun 2014 21:04)

  # Link komentara

 5. Koliko se secam ovog slucaja, profesorka je diplomirala marketing na Ekonomskom fakultetu, sto nije odgovarajuca strucna sprema za profesora informatike. Dobila je otkaz jos 2008.godine i do tada se tuzi sa skolom. Ponudjeno joj je da se prekvalifikuje ili da predje na drugo radno mesto-ponudjeno joj je da radi u biblioteci skole.Ima toliko kvalifikovanih profesora sa manjim fondom casova ili koji cekaju zaposlenje, da ne postoji opravdanje da osoba koja nije strucna izvodi nastavu.Na kraju krajeva, ponudjeno joj je da radi u biblioteci, nije izbacena na ulicu. Da ne spominjem da je za 6 punih godina mogla da na drzavnom fakultetu polozi diferencijalne ispite i da stekne odgovarajuce znanje ( da je htela da uci...).Ako je ovo sve istina , posto sam to u medijima citala - onda ne podrzavam njen postupak.
  (Ana, 22. jun 2014 18:33)

  # Link komentara

 6. Čist egzibicionizam. Ova gospođa ZNA da NEMA ODGOVARAJUĆU (potrebnu) kvalifikaciju za radno mesto predavača u školi.
  To, što ona NE ŽELI da prihvati tu ČINJENICU - to je NJEN problem.
  IZNUĐIVATI sažaljenje NIJE rešenje !
  (Egzibicionizam, 22. jun 2014 16:43)

  # Link komentara

 7. Uskratite joj hranu i vodu i sama ce da izadje..,,
  (Sumadinac, 22. jun 2014 16:39)

  # Link komentara

 8. Kad samo jedan jedini gradjanin u drzavi pati zbog nepravde u njoj, to je kao da pati i cela drzava. A ima li ijedna gradjanin da ne pati? Pa gde smo onda zaboga?
  (na putu za tornjajdo, 22. jun 2014 16:38)

  # Link komentara

 9. Za te tkz sudije imam neoborive dokaze za tesku korupciju.Ja sam jos 2010 strajkovao ispred suda u Kragujevcu i sada sam u egzilu.Odustao nisam i Vi gospodjo ne odustajte.Smesticemo mi njih u Institucuju koja je za takve predvidjena.
  (Mladen, 22. jun 2014 15:59)

  # Link komentara

 10. Верујем да је професорка у праву и шаљем јој пуну подршку.
  (Не дајте себе!, 22. jun 2014 15:13)

  # Link komentara