DSS: Bačene pare u kontejnere

Beograd -- Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović kritikovao je bivšu gradsku vlast zbog postavljanja podzemnih kontejnera.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Kulturan covek, gospodin pre svega, sportista, sigurno glasam za njega, napred Aca Pop!
  (Topčider, 19. februar 2014 07:35)

  # Link komentara

 2. Pa logicno razmisljanje, treba te sve pare uloziti u nesto korisnije narodu.
  (Poznat, 19. februar 2014 01:38)

  # Link komentara

 3. Bravo za DSS, svaka vam cast!
  (lajka, 19. februar 2014 01:24)

  # Link komentara

 4. Covek je skroz u pravu, pratim bas njegove izjave ovih dana, vrlo lepu ideologiju ima ova stranka samo napred!
  (Gverson, 18. februar 2014 23:49)

  # Link komentara

 5. Pravi covek na pravom mestu. Njemu ide moj glas!
  (LaFayette, 18. februar 2014 23:25)

  # Link komentara

 6. Bravo za Aleksandra Popovica. Podrsku u potpunosti ima moju.
  (Stefana, 18. februar 2014 20:23)

  # Link komentara

 7. Profesore Hemije, podzemni kontejneri nisu izum Beograda.Postoje u dosta evropskih gradova. Evo kako izgleda Beograd sa starim plasticnim kontejnerima posle kosave.Plasticne kese po okolnom drvecu kao budisticke bogomolje u Katmanduu.Pa jos macke i psi koji koji razvlace te kese.A onda kada dodju lubenice smrad na sve strane.A zimi od zara gore kontejneri
  (Beogradjanin ali pravi, 18. februar 2014 17:08)

  # Link komentara

 8. Da grad koji je poznat po kosavi ne treba da ima podzemne kontejnere nego kese po krosnjama i dalje treba da krase drvorede i parkove. Sledeci problem je kako baciti djubre sa terase u podzemni kontejner, jer pored kesa po krosnjama bacanje djubreta kroz prozor je jedna od karakteristika odlaganja smeca u Beogradu. Takodje ono sto "urbanoj" populaciji predstavlja problem je velicina otvora jer ne moze vise da se u najvecu kesu skuplja djubre 10 dana i onda zafrljaci, sa podzemnim kontejnerima mora da se "misli" o odlaganju smeca i o tome sta se baca, zamislite tek jos da razmisljate o reciklazi i odvajanju djubreta a nesavladiv vam je problem otvor kontejnera. Problem nije u kontejnerima problem je u primitivizmu i odsustvu svake svesti sta to znaci ziveti u urbanoj gradskoj sredini, sudaru karaktera gradjana (gradjana?!?!?!) i tekovina civilizacije.
   (Bojan, 18. februar 2014 17:02)

  # Link komentara

 9. Bravo! Konačno da neko spomene i tu glupost zvanu podzemni kontejneri. U njih se ne može ni ubaciti ništa krupnije od kese za zamrzivač, a da ne govorim o klasičnim crnim kesama za smeće za koje ovi kontejneri nisu ni predvidjeni!
  (Ivan, 18. februar 2014 16:53)

  # Link komentara

 10. U pravu je. Nema ništa lepše nego kad prođeš gradom, a oko tebe otvoreni veliki kontejneri odmah pored trotoara. Odaju pravi dss-ovski miris Beograda, onaj salonski, prefinjeni.
  (Pero, 18. februar 2014 16:40)

  # Link komentara

 11. "Genije", ti sigurno živiš negde u cnetru gde se kontejneri (oni stari) prazne redovno i gde ima manje skupljača po tim istim kontejnerima!
  Svrati malo na "periferiju", ne trebaš daleko - na primer Banovo Brdo, Novi Beograd ili Braće Jerković pa se raspitaj kod građana da li im je bolje sada (nema smeća razbacanog po ulici od strane ovih koji su preturali kontejnere, nema smrada od prepunih kontejnera...) ili pre!
  A to da li ima korupcije ili ne - to ne znam. Ali to uvek može tužilaštvo i pravosuđe da rešavam, to pozdravljam! Samo nemoj da izmišljaš budalaštine o tome kako je pre bilo bolje nego sa ovim kontejnerima. Ako je neki kontejner oštećen ili zaglavljen (bilo i u mojoj ulici) pošaljite ko treba da to popravi i ustrojite lenštine iz komunlane policije da rade svoj posao i hvataju te koji uništavaju kontejnere!
  MOJ GLAS NEĆEŠ DOBITI GENIJE!
  (Igor, 18. februar 2014 16:23)

  # Link komentara

 12. a da ne pominjemo to sto hiljade Beogradjana zive od preturanja po smecu, a podzemni kontejneri i to onemogucuju
   (milos, 18. februar 2014 16:22)

  # Link komentara

 13. Postavljanje/kopanje istih na Novom Beogradu je potpuni promasaj.
  (Nebojša, 18. februar 2014 16:18)

  # Link komentara

 14. Verovatno niste obavesteni (kao ni vas predsednik) ali u ozbiljnim gradovima sa ozbiljnom vlascu izgled ulica je veoma bitan. Naravno da je sklanjanje djubreta iz vidokruga gradjana odlican potez . Verujem u povratak na vlast DS i Djilasa da bi oziveo i Srbiju kao sto je to uradio sa Beogradom...
  (surovi, 18. februar 2014 16:17)

  # Link komentara