"Grom 1": Privedeni veliki dileri

Beograd, Kraljevo -- U akciji protiv narko-grupa "Grom 1" policija je pretresla 1.165 objekata, a privedeno je 128 osoba. Vučić poručio dilerima: Pakao tek predstoji.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Narko dileri su mislili da je akcija Grom zavrsena i da su sefovi narkomafije mirni i da su preziveli kada ono mina iznanadjenja ih snadje. A taman su mislili da su preziveli onaj prvi Grom i da su sada bezbedni. Ali su su se grdno prevarli borba je tek pocela, svaka sledeca akcija ce biti jos uspesnija jer ce i kod njih doci do panike, jer vise nisu sigurni kada ce krenuti akcija, sve je manje krtica koje su im do sada uvek na vreme dojavljivali da akcija krece. Bravo jos jednom za Aleksandra Vucica i celom timu za borbu protiv korupcije i kriminala.
  (PAVLOVACKO - JEZERO, 31. decembar 2013 15:58)

  # Link komentara

 2. U zemlji gde je droga usla na mala vrata sa"hipi pokretom" kao pomodarstvo sve uz songove iz "Kose", pa preko kriminalnih 90-tih gde je cvetao kriminal svake vrste, pa do 5-tooktoborackih dana koji su pecatirali 13-godisnje rasulo I rastakanje drzave, niko nije ni pokusao da se uhvati u kostac sa ovim zlom koje se osililo da su usred bela dana cak i deca po parkovima i skolskim dvoristima razmenjivala paketice, ja u komentarima koje objavljujete citam samo politikantske propale aparatcike kojima , sem do svoga d....., ni do cega nije stalo! Sram vas bilo, mislim na B92, koji pusta samo takve komentare. Niciju sliku nikada nisam ljubila niti joj se klanjala (ni Milosevicu, ni "harizmaticnom" Vuku, ni Kostunici, ni Seselju...) jer mi prazne price i rodjacke veze nikada nista nisu znacile: ljude cenim po delima i rezultatima rabote koju cine!!!
  Price i dela gospode iz zagrade ocigledno je dokle su nas dovela: do prosjackog stapa i opsteg izumiranja! Voleli ili ne Vucica, ON je uspeo da mobilise zdrave snage i u SUPU i u SUDSTVU i hrabro krenuo u obracun sa HOBOTNICOM od ZLA!!! I sMO TO DA JE UCINIO, ZASLUZUJE POSTOVANJE!!! A vi NEMOJTE DA OBJAVITE OVAJ KOMENTAR, jer nije u DUHU OSTALIH KOMENTARA svih onih kojima je samo do svog d....a stalo!!!
  (MIROSLAV, 30. decembar 2013 12:29)

  # Link komentara

 3. U zemlji gde je droga usla na mala vrata sa"hipi pokretom" kao pomodarstvo sve uz songove iz "Kose", pa preko kriminalnih 90-tih gde je cvetao kriminal svake vrste, pa do 5-tooktoborackih dana koji su pecatirali 13-godisnje rasulo I rastakanje drzave, niko nije ni pokusao da se uhvati u kostac sa ovim zlom koje se osililo da su usred bela dana cak i deca po parkovima i skolskim dvoristima razmenjivala paketice, ja u komentarima koje objavljujete citam samo politikantske propale aparatcike kojima , sem do svoga d....., ni do cega nije stalo! Sram vas bilo, mislim na B92, koji pusta samo takve komentare. Niciju sliku nikada nisam ljubila niti joj se klanjala (ni Milosevicu, ni "harizmaticnom" Vuku, ni Kostunici, ni Seselju...) jer mi prazne price i rodjacke veze nikada nista nisu znacile: ljude cenim po delima i rezultatima rabote koju cine!!!
  Price i dela gospode iz zagrade ocigledno je dokle su nas dovela: do prosjackog stapa i opsteg izumiranja! Voleli ili ne Vucica, ON je uspeo da mobilise zdrave snage i u SUPU i u SUDSTVU i hrabro krenuo u obracun sa HOBOTNICOM od ZLA!!! I sMO TO DA JE UCINIO, ZASLUZUJE POSTOVANJE!!! A vi NEMOJTE DA OBJAVITE OVAJ KOMENTAR, jer nije u DUHU OSTALIH KOMENTARA svih onih kojima je samo do svog d....a stalo!!!
  (MIROSLAV, 30. decembar 2013 11:51)

  # Link komentara

 4. Ovakvim akcijama pokazuje se da je drzava spremna da se sukobi sa ozbiljnim kriminalnim grupama i da ne dozvoli stvaranje novih klanova sto je od vitalnog znacaja za jednu pravnu drzavu.
  (rankovic, 30. decembar 2013 08:41)

  # Link komentara

 5. Аkcija u pravo vreme, odakle može videti da građani plaćaju policijske službenike da rade svoj posao na očuvanju bezbednosti svoje omaladine koja predstavlja budućnost ove države.
  (Giša, 29. decembar 2013 22:27)

  # Link komentara

 6. Svaki podsmešljiv prizvuk u komentarima povodom ove munjevite akcije „Grom 1“, koja ima i konkretne rezultate u pogledu broja privedenih i količine narkotika koji su zaplenjeni, je besmislen pokušaj da se anulira uspeh policije i tima kojim je rukovodio Vučić. Jer, za pojedince, sve što je od Vučića treba poništiti i predstaviti bezvrednim. Jadno i tužno.
  (Ivana84, 29. decembar 2013 15:14)

  # Link komentara

 7. Imao je svet uvek progresivnog da nauči od Srba i srpske države, naročito umeće i veštine uniformisanih organizacija. Evo još jednog primera za izučavanje. Zadivili smo svet svojom efikasnošću, pa pojedinci to moraju da priznaju, iako im Vučić nije drag.
  (ManInBlack, 29. decembar 2013 15:13)

  # Link komentara

 8. (Sto gromova, 29. decembar 2013 11:32) @ Alo, alo... sns-botu smanji malo dozivljaj. Vredni botovi sinoc nisu stigli da udare minuse i pluseve, da napisu traktate i hvalospeve svom velikom vodji, pa su resili da to danas nadoknade. Pa svakom razumenom je jasno da je ovo samo zamajavanje naroda, kupljenje poena pred izobre, pokusaj da se u narodu stvori utisak da se, kao, nesto radi. Obicna farsa. Eto, nemate posla, nemate plate, ali zato budite srecni sto mi hapsimo. Hvalite se time sto ste nasili "masinice" za rizlu, cudo se niste pohvalili kako ste nasili i saksije za marihuanu, sa sve vestackim djubirivom. Ej, oni su nasli masinice koje mogu da se kupe na svakoj trafici i pijaci. Pa to je kao stomatolog hvali kako je nasao kamenac na zubiima, a pacijent dosao da mu izvadi zub. Sve naopako, i sve u sluzbi jefitnog marketinga SNS-a.
  (darko, 29. decembar 2013 14:22)

  # Link komentara

 9. Akcija bi trebalo da bude rutinska, češća... ali kada PPV ovo najavljuje tako gromoglasno, kao i sve drugo što NAJAVLJUJE onda je jasno da je sve to samo zamajavanje naroda da lakše proguta lošu ekonomsku situaciju i da kod svojih birača učvrsti stranačku popularnost pred izbore... Loše se nama piše, nama je pakao već pred vratima, a kriminalcima na žalost - nije. Voleo bih da se varam, ali sve mi ovo liči na ličnu promociju PPV i SNS, tako da od ovoga kao konačni rezultat ništa ozbiljnije se ne može očekivati.
  (Miki BG, 29. decembar 2013 14:17)

  # Link komentara

 10. Veoma složen poduhvat, svakako preventivan i berićetan. Iz istog se vide inovacije i društvena dobit za celu strukturu države i naroda.
  (Strahinjić, 29. decembar 2013 14:11)

  # Link komentara

 11. Zavesa je pala: Hapsimo demokrate a privodimo dilere!
  To ti je tako kada te finansiraju!
  (crni domino, 29. decembar 2013 13:41)

  # Link komentara

 12. Privedeni? Pa za njih je to lagana jutarnja setnja. Posle ce da dodje neki inspektor da im se izvini na uznemiravanju, da se pravda Vucicevom predizbornom kampanjom, i ajmo Jovo nan novo.....
  (sasa jokic, 29. decembar 2013 12:46)

  # Link komentara

 13. @tatomir ovo nije komentar.Ovo je drskost i bezobrazluk.
  Ti nisi nista ucinio a sprdas se sa inspektorima koji daju sve od sebe.
  (zur'an, 29. decembar 2013 12:32)

  # Link komentara

 14. Rezultat za Beograd:
  217 stanova, oko četiri kilograma opojne droge marihuana, oko 150 grama heroina, 96 ampula trodona i manju količinu kokaina i amfetamina.


  Moje pitanje za nadležne organe ( pun intended):
  Jel ste našli i nekoliko pakovanja rizli? Koga vi z*********?
  Sram vas bilo inspektori.
  (tatomir, 29. decembar 2013 12:23)

  # Link komentara

 15. Takve akcije treba češće organizovati, na taj način obični građani osećaju sigurnost i bezbednost. Udruženje sveti sava iz Lazarevca svojim javnim prikazivanjem dilera droge je pokazalo da narod može biti jači od organa koji ne obavlja svoj posao, a za šta su plaćeni.
  (Saša, 29. decembar 2013 11:58)

  # Link komentara

 16. Paklu su služili, paklu se moraju nadati, pakao ih je stigao. Država im je danas hrabro rekla da još uvek postoji, da ih je sačekala i da je ovo susret sa istinom.
  (LjubicaD, 29. decembar 2013 11:34)

  # Link komentara

 17. Za naše društvo je mnogo delotvornije da se pohapse i procesuiraju dileri, od manjih do većih, nego da naša policija zapleni kamion prepun droge, a prođu im neopaženo par istih. Veći je efekat ovako, uzdrmati dilerske veze i kanale. Ova borba se mora nastaviti.
  (Ljiljan, 29. decembar 2013 11:33)

  # Link komentara

 18. Ovakve akcije je potrebno sprovoditi sto cesce, kako bi efekti bili vidljivi i na ulicama. Toj posasti se mora stati na put i iskoreniti je a jedini nacin je konstantnim delovanjem. Jos nije kasno da se izborimo za bezbedniju svakodnevnicu, a jasno je da politicka volja postoji.
  (Platon, 29. decembar 2013 11:32)

  # Link komentara

 19. Ima u zadnje vreme mnogo inovativnih događaja iz Srbije koji po svetu plene prijatnim iznenađenjem i odobravanjem. Takva je i konspirativna akcija „Grom 1“, ali i istrajnost i hrabrost u rasvetljavanju 24 sporne privatizacije. Čestitam svim službama, ministarstvima, pojedincima, naročito kreatorima na ovakvim uspesima.
  (Sto gromova, 29. decembar 2013 11:32)

  # Link komentara

 20. MA NEKO VAS PREVARIO. NISU ONI TAMO GDE IH VI TRAZITE.
  (miki, 29. decembar 2013 11:26)

  # Link komentara

 21. Samo se mogu pozdraviti ove dve velike akcije hapšenja narko dilera širom Srbije. Sa takvim akcijama treba nastaviti, i ta borba mora da bude neprestana, jer čim skloniš jedne dilere sa ulice njihovo mesto zauzumaju drugi, ali ove akcije pokazuju odlučnost države da se bori sa tim zlom, a takve odlučnosti do dolaska Vučića nije bilo.
  (ličanin, 29. decembar 2013 10:34)

  # Link komentara

 22. Svaka cast na uspesno sprovedenoj akciji, drago mi je da se u ovoj zemlji resavaju neke stvari.
  (padaju maske, 29. decembar 2013 09:51)

  # Link komentara

 23. Vidim da su aktivisti opozicionih partija po zadatku pristupili blacenju i pokusajima da degradiraju napore vlade na uspostavljanju odrzivog sistema u drzavi koji ce zasnivati na nultoj toleranciji prema kriminalu i korupciji
  (Srbin100%, 28. decembar 2013 23:24)

  Srbine 100%,

  Zaboravio si da pored "napora vlade" i "nulte tolerancije" pomeneš i da se Prvi Podpredsednik, Gospodin Vučić UHVATIO U KOŠTAC. Odbiće ti od nadnice, garant...

  Uzgred, ni pismenost ti nije jača strana. Vlada se piše velikim slovom...
  (zoran, 29. decembar 2013 09:48)

  # Link komentara

 24. Moralni mediokriteti koji su danas uhapšeni, daju nadu roditeljima da će u odlučnoj borbi protiv pošasti zvane kriminal, droga, moći brez straha da puštaju svoju decu u škole, u kafiće. Godinama su ljudi ulice, kao i njihovi bosovi harali gradovima i tražili žrtve. Ne retko nihove žrtve su postajala i maloletna deca. Opasnost je vrebala na svakom koraku. Ja kao roditelj podržavam Aleksandra Vučića u odlučnoj borbi da se procesuiraju svi narko dileri i njihovi pipci, ljudi ulice.
  (Riana S, 29. decembar 2013 09:44)

  # Link komentara

 25. Da li neko od "mislećih" SNS botova može da da odgovori - zašto delite minuse na pitanja o Velikom Trnovcu? Kakav je tamo vaš interes?
  (da čujemo, 29. decembar 2013 09:33)

  # Link komentara

 26. Ko ce da glumi dilere u trecem delu Groma?
  (Pravda Za Mentalno Razgibavanje, 29. decembar 2013 09:23)

  # Link komentara

 27. Eto prilike da se takvim dilerima droge izrekne odgovarajuća zakonska mera, na onosu koje bi umesto da spavaju u zatvoru, bila dodeljena neka mera iz oblasti društveno-korisnih aktivnosti. Po svemu sudeći teško bi im palo da mora da rade, jer su navikli da ne rade ništa i da diluju, tako će više ceniti svoj narod.
  (Prša, 29. decembar 2013 09:21)

  # Link komentara

 28. Ovo je dokaz da sa državom nema šale i da od nje nema niko jači.
  (Sokolac, 29. decembar 2013 09:18)

  # Link komentara

 29. ali drobilica za marihuanu. :)
  koja kosta 2 evra i ima je svaka druga osoba u srbiji.
  Dileri nemaju drobilice, to se kupuje na kiosku.
  (noisy43, 29. decembar 2013 08:49)

  # Link komentara

 30. Svaki dan se sve vise smejem ovoj bednoj drzavi. Samo se hapsi, a niko ne osudjuje. Ako se koji slucajno osudi, apelacioni sud ga oslobodi.
  (Aca, 29. decembar 2013 08:37)

  # Link komentara

 31. Ovim potezom definitivno dilerima droge dolazi kraj, stavlja se tačka na sve njihove nezakonite aktivnosti, neće biti više sigurni, a najvažnije biće procesuirani kod nadležnih organa na dalji zatvorski postupak ili društveno-koristan rad u javnom interesu.
  (Giša, 29. decembar 2013 08:35)

  # Link komentara

 32. Mene samo zanima kolika je baterija na grom, da li je jaca od samsunga i koferceta?
  (sasa, 29. decembar 2013 08:01)

  # Link komentara

 33. bravo za istrajnost, kada dolaze na red pojedinci iz institucija koji su zatvarali oči da bi ovi mogli slobodno i nesmetano da rade
  (Asteraki, 29. decembar 2013 07:21)

  # Link komentara

 34. A Veliki Trnovac ?
  (zarkom, 29. decembar 2013 07:10)

  # Link komentara

 35. Samo onaj ko ima lični razlog ili je baš toliko politički zaslepljen može da ne podrži sve ovo što je urađeno oko razbijanja narko mafije, prvenstveno protiv rasturača droge. Ulice, kafići će biti čistiji,deca bezbednija. Nadam se da će se ispuniti Vučićevo predviđanje i da će se Srbija uskoro očistiti od tog zla. Ako ove akcije budu stalno, to će se idesiti.
  (Mladen, 29. decembar 2013 07:06)

  # Link komentara

 36. Odlicna akcija!. Samo, nemojte da zaoravite da ih pustite pre nego sto ih uhapsite u akciji "Grom 3"!
  (Sasa, 29. decembar 2013 05:39)

  # Link komentara

 37. dva na sedmi
  (milan, 29. decembar 2013 04:12)

  # Link komentara

 38. To milicijo moja! Hapsi, gazi ne stedi, sve je to ista bagra! Mi cemo stvoriti drugi narod, pravi, bolji, lepsi narod. Mi cemo biti narod. Mi, narodna milicija.
  (Nikola, 29. decembar 2013 02:33)

  # Link komentara

 39. Je l zaplenjen bar jedan samostrel? mene to znaima!
  (vlada, 29. decembar 2013 02:33)

  # Link komentara

 40. Какав гром... Можда варница.
  (Александар Џунић, 29. decembar 2013 02:28)

  # Link komentara

 41. Ja kao roditelj smatram da je Akcija grom jedna od najboljih stvari koje su se desile u Srbiji u poslednje vreme i mislim da bi svi trebali da podrze ovu zamisao Vucica da ocisti drustvo koliko je to moguce od onih koji prodju drogu nasoj deci i da sejace ljudske nesrece stavi tamo gde im je i mesto...iza resetaka.
  (Milos, 29. decembar 2013 02:13)

  # Link komentara

 42. Svim kriticarima se moram obratiti jer se covek mora upitati na cijoj je strani neko ko ne moze da prizna da je ovo sprovodjenje akcije u istom mesecu kad i najveca do sada u Srbiji, Grom- zapravo nastavak uspesnog hapsenja ne samo narko dilera, vec i najvecih kriminalaca. Odlicno obavljen posao, bravo.
  (TerezaDer, 29. decembar 2013 02:09)

  # Link komentara

 43. hocemo ime i prezime !
  (miles, 29. decembar 2013 02:03)

  # Link komentara

 44. PPV i njegova kamarila, zarad jeftinih politickih poena, ne prestaju da zamajavaju ovaj sludjeni narod. Ponovo igranje recima, ponove "velika" obecanja, ponovo (zlo)upotreba medija. Kao prvo, treba objasniti razliku izmedju reci priveden (uhapsen) i procesuiran. Nije svako privedeno lice procesuirano, to je zabluda. Policija moze da vas privede i na treznjenje posle kafanske tuce, moze da vas privede jer kod sebe nemate licne isprave ili na inforamtivni razgovor, sto nikako ne znaci da ste procesuirani, odnosno da je protiv vas pokrenut postupak. Isto tako se cesto brka termin optuzen i okrivljen. Optuzen je onaj koga neko tuzi, ali nije okrivljen sve dok nepostoji pravosnazna presuda. Drugim recima, narode otvori oci, i nemoj da te vise vuku za nos. Ba me zanima, neka nam pokazu za mesec ili dva, koliko njih sa ovog famoznog spiska ce biti procesuirani.
  (vojkan, 29. decembar 2013 01:15)

  # Link komentara

 45. Grom 1 je morao kad tad da dodje jer je bilo ne izdrzivo stanje opsteg kriminala i korupcije.
  (barakuda, 29. decembar 2013 01:11)

  # Link komentara

 46. Godinama se ova nasa napacena zemlja pljackala a da za to niko nije odgovarao a napokon je doslo vreme da se zlocin ne isplati./
  (tarantula, 29. decembar 2013 01:09)

  # Link komentara

 47. Kada odete u Klinički centar, ne može se desiti da vam kardiolog obavi pregled abdomena, niti da vam gastroeneterolog uradi ekg-srca. Drugim rečima, zna se šta je čiji posao, i tačka. Dakle, kakve veze ima potpredsednik Vlade Srbje sa hapšenjem narko dilera, i zbog čega je to njegova zasluga? Da li je on ministar policije, javni tužilac? Nije. Sledeće pitanje bi moglo da glasi: Šta je policija čekala do sada, zašto dileri nisi hapšeni od kada je formirana ova Vlada, zašto baš danas, i šato baš pre Novu godinu? Zašto to nije urađeno jesenas, letos, prošle godine? Mogi od tih dilera odavno su poznati policiji, neki su i ranije hapšeni, nisu počeli da se bave tim nečasnim poslom danas ili juče. Jasno se nameće zaključak da je sve ovo (predizborni) marketing SNS-a, sa ciljem da se nastavi stvaranje kulta ličnosti, zamajavanja ovog naroda, i skretanja njegove paženje sa teškog života. Ipak, to tako neće moći doveka, narod nije baš toliko navian, koliko naši političari misle da jeste. Ne bi me čudilo da nam se desi 6. oktobar, konačno! A za ovu farsu oko hapšenja mogu samo da kažem: Ovo više ne može da obmane ni decu predškolskog uzrasta.
  (kopriva, 29. decembar 2013 01:06)

  # Link komentara

 48. kakava je ovo prosta blamaza od strane vlasti,,,sto ne uhapsite najvece zlikovce a to su tajkuni,,,,beko i ostali,,ovo sto ste uhapsili su obicni kriminalci,,,oni su bezncajni,,,obrukali ste se,,ne verujem vam vise,,,beka hamovica i ostale zlocibce hapsite,,smenjujte nesposobne sudije,tuzioce,,,nista,,sve je samo laz,,,
  (,,,,,,,, 29. decembar 2013 00:26)

  # Link komentara

 49. nova narodna poslovica kaze "kruzi kao grom oko Trnovca"
  (Cazim, 29. decembar 2013 00:23)

  # Link komentara

 50. akve stvari se ne objavljuju dok je akcija u toku.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djordje, 28. decembar 2013 08:55)

  Nisi razumeo, to je poruka njihovim medju dilerima da prestanu sa poslom neko vreme.
  (kruzni tok, 29. decembar 2013 00:23)

  # Link komentara

 51. Koliko ih je uhapseno u Velikom Trnovcu?
  (divcibare, 29. decembar 2013 00:06)

  # Link komentara

 52. (Srbin100%, 28. decembar 2013 23:24) @ E, pa Srbine da ti ja kazem koju, ako moze? Sramota je da se policija hvali onim sto je njen posao. To je kao da se lekar specijalista hvali po tv-u koliko je ljudi danas pregledao. Ovo je samo partijski marketing, zamajavanje naroda da zaboravi na svakodnevne teskoce. Tako nas je isto Milosevic zamajavao sa domacim izadjnicima, stranim placenicima i patriJotama. Narod je gladan, bez posla, zeljan pravde i prava, a ne obecanja i hapsenja. Da li ce mozda nasa ekonomija da se pokrene posle hapsenja? Da li ja sutra mogu svojoj deci da hapsenje skuvam umesto rucka? Da li ti mozes Srbine? Gde su obecene investicije, radna mesta, nove fabrike, bolji zivot? Sta ste ponudili narodu osim obecanja, hapsenja, kulta licnosti, revansizma? Jel i moja deca trebaju da zive od danas do sutra, ili da beze u beli svet, pa da ih posle vidim jos na samrti? Ako niste u stanju da nesto uradite, ako vam je sva politika svedena na obecanja, sto i jeste radikalsi manir, sklonite se, i pusite ovaj narod da zivi. Valjda ste do sada shvatili da vodjenje drzave nije samo slikanje i sedenje na stiroporu. Koliko ste ljudi do sada pohapsili, koliko cete tek, da li se nesto promneilo na bolje? Nije.
  (darko, 28. decembar 2013 23:59)

  # Link komentara

 53. [link]
  (stefan, 28. decembar 2013 23:50)

  # Link komentara

 54. oko 70 minusa na ove neke objektivne komentare i isto toliko plusa na ove bravo vucicu...pa jeste bravo al treba biti realan kao sto su mnogi u -70. super cinjenice za legalizaciju marinke, jos kad bi dodao o zdravlju i mogucim posledicama...mediciniskoj upotrebi... ,voleo bi da cujem kontraargument makar ove razlike od 50...ili ako ima neko mozda neke amandmane, ako se uopste govorilo o tome.
  (minus70, 28. decembar 2013 23:44)

  # Link komentara

 55. Niko drugi sem Vucica ne bi mogao da izgura ovu pricu do kraja.
  (Momir, 28. decembar 2013 13:05)

  Mogao bi Hans Kristijan Andersen...
  (Uros, 28. decembar 2013 23:44)

  # Link komentara

 56. Drago mi je da su poslušali moj marketinški savet pa su počeli da govore o gramima, mada još efektnije bi zvučalo u miligramima. E sad što su se zaneli pa koristili mililitre (zapreminu) da daju predstavu o količini (masi) to ćemo im oprostiti - fizika se ne izučava na privatnim dopisnim fakultetima.

  Sve u svemu, kampanja je počela, mada nije ni prestajala, pa svaka nama čast ako ostanemo relativno zdravi nakon predstojećeg marketinškog tepih bombardovanja.
  (Aleksandar, 28. decembar 2013 23:38)

  # Link komentara

 57. pa da li to bas tako treba da bude pompezno i uz sampanjac ? ovo samohvaljenje moze samo kod vas ! kad istrebite dilere iz partije onda se javite . i zasto to mora vucic da objavljuje ? nema dana da ga nema na tv - u ! davite vise . recite mu to .
  (garavi, 28. decembar 2013 23:33)

  # Link komentara

 58. Vidim da su aktivisti opozicionih partija po zadatku pristupili blacenju i pokusajima da degradiraju napore vlade na uspostavljanju odrzivog sistema u drzavi koji ce zasnivati na nultoj toleranciji prema kriminalu i korupciji
  (Srbin100%, 28. decembar 2013 23:24)

  # Link komentara

 59. bravo za vucica i akciju grom.samo nastavite sa akcijama i strozijim kaznama i narkomane i dilere ne trebamo leciti o trosku drzave tj preko ledja radnika,seljaka i penzionera vec ih poslati po rudnicima da daju svoj doprinos drustvu i zarade hleba koji jedu u zatvor.samo napred
  (zlatko, 28. decembar 2013 23:22)

  # Link komentara

 60. U radikalskom stilu; Pretresli smo 1000 mesta, ej hiljadu? A moje pitanje je, a zasto gospodo ne otvorite belu knjigu, i tamo lepo pise ko su glavni distributeri (velike ribe) i lepo zakucate na deset vrata, i izbegnete maltretiranje policajaca, da jurcaju kao muve ceo dan na hiljadu adresa za 20 kg droge.
  Naravno da je to nemoguca misija, jer Ti igraci placaju pola sudstva, policije i Vlade, pa onda hranite naivne ovim "gromovima", a narko dileri svi do jednog imaju gromobrane po institucijama.
  Srbijo propadas sve dublje i dublje!
  (sasa jokic, 28. decembar 2013 22:57)

  # Link komentara

 61. A, zašto ne očistite ulicu Novakovu na Voždovcu?! Dva debela dilera žive odmah do policajca. Ceo kraj zna šta rade ta dvojica. Šetaju opasnog psa, iz pojasa donjeg dela trenerke vide im se pištolji. U višoj elektrotehničkoj školi "valjaju" ko zna koju sve drogu. Pa u Filip Filipovic osnovnoj školi, Banjičkoj šumi itd. da, umalo da zaboravim u skoro svim dečijim parkićima u kraju. I, to ceo komšiluk zna?! I policajac iz komšiluka. I? Sta sad PPV? Gde je danas bio grom? Ovde u Novakovoj danas nema vremenskih nepogoda.. Grom?
  (Šareniš-iš, 28. decembar 2013 22:50)

  # Link komentara

 62. I zandari hapsili nemoguce bravo svima na dobrom obavljenom poslu
  (Nenad, 28. decembar 2013 22:45)

  # Link komentara

 63. Dosta toga je urađeno i smatram da je ovo dodatan napredak u suzbijanju distribucije narkotika ali se taj problem ne može iskrenitu odjednom mnogo je takvih koji su se obogatili trujući našu decu.
  (kale, 28. decembar 2013 22:26)

  # Link komentara

 64. A najjaci su ovi SNS botovi sto podrzavaju u komentarima i lajkovima velikog vodju i sve ove smesne nazovi akcije i velicaju ovaj mizerni ucinak. Jedno pojasnjenje za te iste botove koji ne razmisljaju svojom glavom i ostale neupucene: PRIVEDEN i PROCESUIRAN nije isto! Kad objave koliko su privedenih procesuirali tad mogu da pohvalim ovu akciju, cak iako se radi o mizernim kolicinama oduzete robe.
  (Djordje, 28. decembar 2013 22:22)

  # Link komentara

 65. Nemojte da se lozite bezveze. Da objasnimo u par recenica sta je "u toku" (osim sakupljanja jeftinih politickih poena): osim sto na ovaj nacin uklanja konkurenciju (pandurski dileri i drukare za 48h su na ulici) "drzava" na ovaj nacin popunjava svoje rezerve opijata. Na ulicu ce da puste losu robu koja je krenula da im budjavi po magacinima, preko gore pomenutih svojih dilera. Jedina konkretna posledica po ljudsko zdravlje bice povecan % trovanja i smrti i.v. narkomana, kojima ce biti uvaljivani ko zna kakvi mishomori ... i sto ce "pushaci" neko vreme pusiti budjavo smece iz drzavnih rezervi, koje inace niko ne bi kupio. Ne morate objaviti ako ne smete, ali ovo su cinjenice i to je radila svaka vlast otkako je NATO okupirao Kosovo i preuzeo kontrolu nad tranzitom opijata. Vucicu, ako ti je do obracuna sa drogom, ajde ti sokole do Velikog Trnovca, taman da usput naplatis struju koju godinama trose dzabe. Mani se "male Kolumbije" na Karaburmi vec se pozabavi "velikom" u Bujanovcu. Ako smes tj.
  (tzv "grom", 28. decembar 2013 22:19)

  # Link komentara

 66. A jel i Veliki Trnovac, protrkeljisan il' nisu smeli tamo da idu?
  (Začuđeni, 28. decembar 2013 22:15)

  # Link komentara

 67. Secam se da je glavni argument protiv bio iz razloga sto su navodno privedeni samo "sitni" dileri, koji je sad argument u pitanju?! A da, nadju pesimisti uvek razlog. Po njima je bolje izgleda da nam decu truju ovakvi...
  (Leona, 28. decembar 2013 22:10)

  # Link komentara

 68. Dobro planirana, opsezna i delotvorna akcija. I svako ko kaze suprotno govori to iz ciste zavisti! A sa svim ovim akcijama, mi kao gradjani tek sada mozemo videti u kakvom je stanju nase drustvo i u kom smeru smo krenuli.. Jos malo pa ko na divljem zapadu bi bilo!
  (Anastasija Ruska, 28. decembar 2013 22:07)

  # Link komentara

 69. (У.Г С.У.З.А - СРПСКО УДРУЖЕЊЕ ЗАВИСНИКА, 28. decembar 2013)

  niko te nije silom terao da uzimas drogu (to je tvoja radoznalost i ludost) pa sad krivis druge za tvoju neprimisljenost...!!!
  (Srbenda, 28. decembar 2013 22:02)

  # Link komentara

 70. Ako ih sve pohapsite,od cega cete finansirati sve vase politicke stranke...!?
  (Srbenda, 28. decembar 2013 21:58)

  # Link komentara

 71. U Srbiji nema više dilera, droge, kocke i korupcije. Sedi i mudri ministar Vučić dobio je borbu. A onda su ovi mladi legalizovali tu drogu i sve je ponovo krenulo naopako. I tako u krug...
  (Grom5, 28. decembar 2013 21:53)

  # Link komentara

 72. Trgovina narkoticima je veoma unosan i dobro organizovan posao, često je u čitav proces uključeno mnogo ljudi iz više različitih država. Taj lanac je izuzetno teško prekinuti, ali ako postoji volja i sposobni ljudi, moguće je. Naravno, ne sme se stati samo na hapšenjima, sada je odgovornost na tužilaštvu i sudstvu da na pravi način okončaju ovu akciju.
  (Dragica, 28. decembar 2013 21:32)

  # Link komentara

 73. Да је неко на примеру члана своје породице пролазио пакао у борби са дрогом, сусретао се са моралним и материјалним сиромашењем укућана, прошао искуства са лечењем наркомана, знао би колико је значајно што неко има храбрости да се обрачунава са свима који зарађују на животима људи.
  (Tikica, 28. decembar 2013 20:59)

  # Link komentara

 74. Sledeci je Grom 1s u najavi.
  (Fijuuu, 28. decembar 2013 20:57)

  # Link komentara

 75. J.b.te!Baba mi se u.rala da joj ne nadju 2 tablete bensedina koje cuva k'o oko u glavi.Ovo postaje sve opasnije!
  (uplaseni unuk, 28. decembar 2013 20:30)

  # Link komentara

 76. Nadam se da će ostatak života provesti u paklu, tj. zatvoru jer su mnoge porodice zavijene u crno zbog njih. A ti Vučiću, čuvaj se, oni se neće štedeti da ti se osvete. Jedini si koji se usudio da im stane na put. Oni koji su se sklonili ili pobegli na dan, dva, njima pakao tek predstoji.
  (Viva, 28. decembar 2013 20:27)

  # Link komentara

 77. Dekriminalizujte marihuanu i nema problema. A licemerima koji na to grakcu mogu samo da porucim da razmisle dva puta kad posalju dete po cigarete ili ga nutkaju rakijestinama jer "valja se".
  (milos, 28. decembar 2013 20:23)

  # Link komentara

 78. A zavisnici na metadonu, terapiji staroj vise od 65 godina! uveli buprenorfin ali to je za one sa "visokim afinitetom" ka potpunoj apstinenciji. Dokle nas 30% nema alternativni lek, ili terapiju osim ovu potpuno sintetskim opijatom-metadonom.
  UMIREMO BEZ PRAVOG LEKA, A METADON DAJU ZA HEROIN I OBRNUTO.... Zato:

  KLASIFIKACIJA - POD 1, JER JE OVDE I MARIHUANA OPIJAT....

  DEKRIMINALIZACIJA- POD DVA. PROHIBICIJA NIKAD NE POBEDJUJE! U.K, Nemacka, Portugalija, Spanija, Svajcarska, Ceska, Danska, Belgija i 6 drzava SAD-a je to ucinilo, uvideci da na "Gromove" trose stotine miliona, pa I milijardi dolara godisnje a proracunato je da oni koji leze u zatvoru KOSTAJU pojedinacno preko 5000eur- po individui koja lezi zbog trave.
  (У.Г С.У.З.А - СРПСКО УДРУЖЕЊЕ ЗАВИСНИКА, 28. decembar 2013 20:21)

  # Link komentara

 79. Na konferenciji za stampu svi ozbiljni,a tako se dobro zezaju...ili ipak bice da nas zezaju!
  (tupan glupan, 28. decembar 2013 20:18)

  # Link komentara

 80. bojim se da Vucic ne prodje kao Djindjic,jer su njih dvojica jedini koji su smeli da se suprostave svim ljudima.. respect za rad i ako mi se ne svidja licno Vucic.. Nadam se da cemo ga uspeti sacuvati.. akcija grom sto je na njegovoj moci bilo oko spornih privatizacija..uglavnom krenuo je na Tajkune ,dilere i grupacije ljudi koji ugrozavaju normalan razvoj dece ,a najveca pohvala je u tome sto je prvi poceo da razresuje ubistvo Curuvije.. ne glasac na izborima..
  (Aleksandar B, 28. decembar 2013 20:16)

  # Link komentara

 81. Kad izlazi patch za Grom 1?
  (Svk, 28. decembar 2013 20:06)

  # Link komentara

 82. Kada će da padne Obrenovac? Hvatajte bre,pa tamo i vrapci znaju imena dilera
  (DEIMOS, 28. decembar 2013 20:06)

  # Link komentara

 83. Legalizujte MarijuAnu, to je plemenita biljka! Ako hocete da se borite protiv narkomafije na duge staze, to je jedini nacin! p.s. Zasto vec jednom neko ne pokrene peticiju za legalizaciju te biljke?
  (More, dacu vam ja..., 28. decembar 2013 20:02)

  # Link komentara

 84. Dodjite u Indjiju
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (GospodinP, 28. decembar 2013 12:03)

  Kod vas ima vise gudre nego sto su uspeli u ovoj akciji da "prikupe"
  (LondonCalling, 28. decembar 2013 19:59)

  # Link komentara

 85. Za Novu godinu u ponoć pesma Grome moj...
  (Goran, 28. decembar 2013 19:41)

  # Link komentara

 86. Prvi korak ka uređenju države je borba protiv kriminala i korupcije. Trgovina narkoticima je veoma unosan posao i uključuje mnogo ljudi, ipak ukoliko postoji volja i ovome je moguće stati na put. Sada kada je došlo do hapšenja ostaje da tužilaštvo i sudstvo odrade svoj deo posla. nadam se da će kazne biti takve da daju primer svima koji u budućnosti pomisle da se ovim bave.
  (Mrnjau, 28. decembar 2013 19:34)

  # Link komentara

 87. A Veliki trnovac
  (milan, 28. decembar 2013 19:32)

  # Link komentara

 88. Vucic je istakao da su privedeni i neke serijske ubice...
  Ne rece koliko. Jedno pet-sest komada, najverovatnije...

  Drugo, ne pise nigde da li je oduzeta cista droga ili je to droga miksovana sa secerom u prahu i sl. Automatski je i kolicina veca...

  A i ovo za oduzeti rezani duvan je dobro...
  (Milivoje Vatrogasac, 28. decembar 2013 19:28)

  # Link komentara

 89. Vucicu Care, hvala ti do neba sto unapred najavis gromove,sablje i ostalo. Da nije tebe, propao bi docek nove godine mnogim narkomanima.
  (mazanje ociju naroda bez pameti, 28. decembar 2013 19:28)

  # Link komentara

 90. Bilo je krajnje vreme da kriminalci budu i oznaceni kao kriminalci, a ne da da budu uvazeni gradjani, koji poseduju novac i imovinu kojoj se poreklo ne zna.Srbija je odavno ovakve akcije trebalo da sprovodi, ali ocigledno da nije bila spremna da se uhvati u kostac sa ozbiljnim kriminalom ili nekome to nije odgovaralo.
  (dusko, 28. decembar 2013 19:23)

  # Link komentara

 91. Koliko sam imao prilike da vidim na videu, desetak pantalona od teksas platna, negde oko tri grama trave i pored te trave kesica sa kokos kuglicama, ali sto je naj vaznije ljudima su otimali i pare i telefone. Ajde botovi onu nasu-ziveo, najbolji, jedini vucicu bravooooo- oo- o-meeee meeee
  (crni auto sa crnim staklima, 28. decembar 2013 19:22)

  # Link komentara

 92. Ovakve akcije je trebalo preduzimati jos odavno,ali ocigledno niko nije imao hrabrosti za to sve do sada.Svaka cast Vucicu na dosadasnjem radu i teznji da se resi i ovaj problem
  (Milina, 28. decembar 2013 19:10)

  # Link komentara

 93. policija je pretresla 1.165 objekata, a privedeno je 128 osoba. Vučić poručio dilerima: Pakao tek predstoji.
  Znaci li to da ste rano jutros upadali u kuce neduznih ljudi, zatim rasturili sve po kuci bez ikakvog dokaza? 1165-128=1037, sto znaci da ste 1037 porodica preplasili na smrt, jer kada upadate u kuce narkomana onda lomite od ulaznih vrata do samih ukucana, zatim ih udarcima obarate na patos, dok su u njih uperene automacke puske, deca vriste od straha... i na kraju ne nadjete nista, ili nadjete vagu, deset semenki telefon. Bolji bi bio naslov da je napisano ,, policija rasturila preko hiljadu kuca i stanova i nije nasla ama bas nista od zabranjenih stvari,,.
  (banda komunisticka, 28. decembar 2013 19:10)

  # Link komentara

 94. Pakao sledi u "GROMU 3" !!!
  (Milivoje Vatrogasac, 28. decembar 2013 19:08)

  # Link komentara

 95. Razmisljam da organizujem paradu narkomana, jer ako moze gej populacija da ima ta ljudska prava onda mogu i narkomani. Inace ako kupujete kilo ili vise onda nema problema jer to prodaju ovi u dzipovma sa crnim staklima, a njima panduri ne smeju ni dobar dan da kazu.
  (semenke, vage,telefoni i nekoliko grama lose trave, 28. decembar 2013 18:55)

  # Link komentara

 96. Kakva konspiracija! Zamislite ni jedan jedini diler nema ime, prezime, adresu... Kako su se samo vesto sakrili...
  (neki drugovi..., 28. decembar 2013 16:15)
  Do isteka policijskog zadrzavanja i davanja izjave sudiji, zabranjeno je javno objavljivanje punih imena i prezimana javnosti, eto da razjasnimo i tu misteriju.
  (Alex, 28. decembar 2013 18:51)

  # Link komentara

 97. Da li se ušlo u Veliko Trnovo?
  (kosta, 28. decembar 2013 18:51)

  # Link komentara

 98. "akcija braća Šmrkić",lepo je to rekao Balašević u njegovoj pesmi.Neki novi klinci,neki novi klinci.
  (milos, 28. decembar 2013 18:48)

  # Link komentara

 99. A sto opet zaobidjoste Jagodinu, kada je ona glavno leglo narko dilera ciji se kartel nalazi u selu Koncarevo.
  (glava, 28. decembar 2013 18:47)

  # Link komentara

 100. (., 28. decembar 2013 16:02)
  Legalizacija jedino resenje i onda zamisli pune apoteke ili sta vec dece i jedno medju njima tvoje ne daj Boze mislim da je red da malo bolje razmislis.
  (spajk, 28. decembar 2013 18:46)

  # Link komentara

 101. Mislila sam da su pohapsili vozace GSP-a, jer sam danas svaki prevoz cekala 40min... kad ono dilere...
  (*, 28. decembar 2013 18:44)

  # Link komentara

 102. Da su slavili SV.Iliju 2. avgusta ne bi ih grom udarao po serijama!!
  (Pobozni diler, 28. decembar 2013 18:43)

  # Link komentara

 103. Prvi podpredsednik je OBECAO hapsenje Darka Sarica do kraja godine. U danasnjoj pompenznoj konferenciji za stampu u Vladi Srbije ocekivali smo tu vest. Ali, ispostavilo se da je opet pohvatana neka trecerazredna i petorazrdna boranija, koja je posluzila u medijske svrhe i skretanje paznje javnosti s neispunjenog obecanja o hapsenju Sarica do Nove godine.
  (goran, 28. decembar 2013 18:42)

  # Link komentara

 104. 124 zadrzano na 48h, pa ce biti 60 na mesec dana, i par njih ce zaglavoti na 6 meseci pritvora. A za to vreme ce advokati da odrade posao u korumpiranom i nesposobnom sudstvu. i tih hiljadu privedenih nece dobiti ni 100 godina zatvora. Stice se urisak da zlocin moze proci nekaznjeno.
  (Tresla se gora, rodio se mis, 28. decembar 2013 18:39)

  # Link komentara

 105. A Ceca peva "Grome moj" za docek. Komedija.
  (Obilic, 28. decembar 2013 18:36)

  # Link komentara

 106. Ako sam dobro razumeo,na ulicama je sve manje i manje vagica, razmisljam i da ja moju predam licno policiji,jos ako bi organizovali anonimno sakupljanje vagica i njihovo masovno spaljivanje u visokim pecima,gde bi nam bio kraj.
  (TutaNkamon, 28. decembar 2013 18:28)

  # Link komentara

 107. Ово гласање је НЕРЕАЛНО МЕЊАЈТЕ НЕШТО!
  (Аца, 28. decembar 2013 18:26)

  # Link komentara

 108. Ovo je sramota. Na vlasti su 20 meseci, i sad pre izbora, hapse kao neke dilere, kako u Kragujevcu, Leskovcu, Vranju niko nije video ni P od Policije? Kolike će kazne dobiti ovi dileri? Kad će ih služiti? Jedno je imati dobru nameru, a drugo je uraditi posao do kraja. Znate kako se kaže put do pakla je popoločan dobrim namerama. Ne razumem zašto lupetate minuse ljudima koji kažu da je legalizacija droge jedino rešenje? Drogu mogu i džabe da daju ja je neću šta će mi? Zar nije lepše maziti neku lepu devojku nego se drogirati? Ma šta lepu, bolje je bilo kakvu devojku imati u krevetu, nego iglu u veni. Samo budala može da se drogira.
  (Sale, 28. decembar 2013 18:07)

  # Link komentara

 109. Ovi sa "gromobranima", vidim i dalje u BMW-ima, ili u CAFE-ima?
  (ProfesorKiksMaler, 28. decembar 2013 18:04)

  # Link komentara

 110. podrtska timovima sluzbi bezbednosti,posebno policijcima na terenu i vucicu, neka gromova bude nedeljno, u svim sredinama, neka se razbije sprega policije i kriminalaca,dilera droge i politckih tajkuna.
  cekamo grom2, 3 4 5
  (podrska izborima, 28. decembar 2013 17:55)

  # Link komentara

 111. Sve ovo je mlaćenje prazne slame! Prohibicija nikada ništa dobro nije donela.
  Legalizujte drogu! I svi problemi rešeni!
  1. Kriminalcima ste zadali odlučujući finansijski uradac!
  2. Rešićete pitanje huliganizma u Srbiji!
  3. Država će dobiti pare od poreza!
  4. Konzumuranje droge i narkomanija će, konačno, biti dve različite stvari!
  5. Ljudi koji drogu konzumiraju će konačno moći da je kupe u apoteci, znajući šta kupuju!

  Uz CNN i Pink propagandu verovatno da mnogi ne znaju da su pojedine supstance koje dileri dodaju u čistu drogu (kako bi joj ili pojačali efekat ili povećali masu) mnogo (neuporedivo mnogo) opasnije po zdravlje čoveka od same droge.

  PS. Za konzervativne neandertalce koji su popili svu pamet ovoga sveta (a loču 3 kile radže dnevno i gase je sa 5 kutija cigareta, dok bleje u kladionici) - nije droga zlo, već slab ljudski karakter, kao i da je većina opojnih droga u medicini 20og i 21og veka dugo (ako ne još uvek) korišćena kao lek.
  (genius, 28. decembar 2013 16:27)


  Tebi je droga popila mozak.
  (bgd, 28. decembar 2013 17:54)

  # Link komentara

 112. Mislim da država treba da snosi troškove skidanja narkomana sa droge, jer je tolerisala dilere jako dugo.
  (Pametnjaković, 28. decembar 2013 17:53)

  # Link komentara

 113. Ovaj Grom je jedna od gorih serija, scenario je bezvezan, dijalozi kliseizirani, likovi losi, glumci jos gori.
  (Mika, 28. decembar 2013 17:52)

  # Link komentara

 114. Sve će to Toma da abolira...
  (Acke, 28. decembar 2013 17:50)

  # Link komentara

 115. Na tezgi u V.Gradistu se legalno prodaje vutra, tu sam faraoncicu, evo gledam ih, ako ti treba kilo-dva, javi, donecu ti. Cuj, grom, kakav duhovit naziv, smejem se.
  (Adriano Celentano, 28. decembar 2013 17:47)

  # Link komentara

 116. Vučko se opet igra državnika. Jeza da te uhvati kad se setiš da u ovo njegovo glumatanje veruje 40% Srbije.
  (Uštipak, 28. decembar 2013 17:46)

  # Link komentara

 117. Zaista fascinantna akcija, koju svakako moram da pohvalim. Ne znam zbog čega me uopšte ne čude zluradi komentari na račun akcije. Sigurno bi vam bilo lepse da droga nije zaplenjena i da je oruzje ostalo na ulicama?!
  (mikis, 28. decembar 2013 17:44)

  # Link komentara

 118. Mnogo se promenio otkad se ozenio...
  (Laco, 28. decembar 2013 17:43)

  # Link komentara

 119. "Grom 1": Privedeni veliki dileri

  Шта је овиме песник хтео да каже. Да ли ће мошда после ових хапшења нестати и наркомана. Шта ће бити са њима, ко ће их снабдевати наркотицима, јер ће и после ових хапшења наркомани остати наркомани са свим својим дневним хероинским и кокаинским потребама. Ко није имао прилике да види наркомана у кризи изазваној недостатком опијата, тај може поверовати у ове бајке о хапшењима наркоманских снабдевача. Када би се којим случајем десило да наркомани у Београду остану само два дана без дроге, запалили би пола Београда, и ниједна апотека нити дом здравља не би остали читави. Ове бајке о наводном хапшењима дилера могу да причају деци за лаку ноћ, јер се снабдевање опијумских зависника не сме прекидати зато што би то могло изазвати несагледиве последице, пошто би у том случају велика маса наркомана у кризи направила хаос у Београду. Бајка о хапшењима дилера је опијум за слепе следбенике неспособне власти, јер осим лажних успеха у лажним хапшењима дилера, немају ништа да понуде овом гладном и слуђеном народу, осим можда цецине силиконске си.е на новогодишњој кичерајској приредби, као последњи кец из рукава.
  (Можда пређу на лепак, 28. decembar 2013 17:41)

  # Link komentara

 120. Predizborna kampanja je krenula.I Pirot je Srbija,dzipovi se i dalje voze gradom...
  (Smak, 28. decembar 2013 17:39)

  # Link komentara

 121. Narko dileri su mislili da je akcija Grom zavrsena i da su sefovi narkomafije mirni i da su preziveli kada ono mina iznanadjenja ih snadje. A taman su mislili da su preziveli onaj prvi Grom i da su sada bezbedni. Ali su su se grdno prevarli borba je tek pocela, svaka sledeca akcija ce biti jos uspesnija jer ce i kod njih doci do panike, jer vise nisu sigurni kada ce krenuti akcija, sve je manje krtica koje su im do sada uvek na vreme dojavljivali da akcija krece. Bravo jos jednom za Aleksandra Vucica i celom timu za borbu protiv korupcije i kriminala.
  (BOBANA - RU, 28. decembar 2013 17:37)

  # Link komentara

 122. '' ko o cemu...''
  (Vladimirovich, 28. decembar 2013 17:36)

  # Link komentara

 123. "Procesuisrano je 274 lica, bilo je i pomalo sreće što nije sve provaljeno, pa možete da ih gonite za držanje i posedovnje oružja, ako niste našli drogu, pronađeno je 21.238,82 grama droge, najviše heroine, marihuane, hašiša, kokaina, 9.941 droga u tabletama, 220 mililitara opojne droge u tečnom stanju,..."

  Ih, što volim kad je neko ovako precizan, "21.238,82 grama droge"!

  Nema šale s nama, cepamo na stoti deo grama!

  Ajde da i ja budem precizan: tih 21,238,82 grama podeljeno sa 274 procesuiranih daje tačno 77,51394161 grama u proseku po glavi procesuiranog. Ne znam koliko po pravilima Međunarodnog udruženja dilera treba pa da se čovek kvalifikuje kao "veliki diler", ali ovih 77,51394161 grama je sigurno premalo za tu prestižnu titulu.

  A i ovih "220 mililitara opojne droge u tečnom stanju" je svakako veeeeliki uspeh. Ako se još dobro sećam (a sećam se), 220 mililitara je 0,22 litra. Sadržaj standardne konzerve piva je 0,5 litara, a pola konzerve bi bilo 0,25 litra. Dakle, ovih 0,22 litra mu dođe malo manje od pola konzerve piva?!
  Mora da je to neka mnogo jaka i koncentrovana droga, koja se konzumira na kapljice.

  Jedan moj prijatelj s krajnjeg juga Srbije bi na ovo rekao "ovO je za glupAci, bre!" (sa dugačkim akcentom na A)
  (Doni Brasco, 28. decembar 2013 17:29)

  # Link komentara

 124. hahaha...sta rekoše...zaplenjeno koliko kila duvana? koliko vagica? i koliko grama kokaina?
  Ja vise imam sada u gaćama...
  medijska tortura je počela!
  (trabant, 28. decembar 2013 17:25)

  # Link komentara

 125. Auuuu koliko narkomana i dilera ima ovde...gle komentare covece, jeste li vi normalni, decu nam potrovaste bre !? Hapsi drzavo i ne zali, zatvaraj i baci kljuc !
  (osica, 28. decembar 2013 17:24)

  # Link komentara

 126. Privedeni VELIKI dileri i ukupno zaplenjeno nesto vise od 20 kg droge...mada, bolje izgleda kad se napise u gramima pa bude 20.000;)

  A narod guta, raduje se i prati velikog vodju u svetlu buducnost...
  (tacka, 28. decembar 2013 17:14)

  # Link komentara

 127. Ha ha...Sve.ovo je neozbiljno i smešno...Pa u Pirotu se zna ko je glavni narkodiler tj 2, pa.ništ i firme več imaju...pa pola grada je njihovo...Znači smešnoooo. Predstava za decu!
  (jasno, 28. decembar 2013 17:14)

  # Link komentara

 128. Sve je ovo lepo, ali početkom ove godine su Dčić i Vučić najavili hapšenje Darka Šarića do kraja godine. Ovo sve liči na zamazivanje očiju javnosti zbog tog neuspeha.
  (MIki, 28. decembar 2013 17:14)

  # Link komentara

 129. Dosta toga je urađeno I smatram da je ovo dodatan napredak u suzbijanju distribucije narkotika ali se taj problem ne može iskrenitu odjednom mnogo je takvih koji su se obogatili trujući našu decu.
  (Mirce, 28. decembar 2013 17:14)

  # Link komentara

 130. Kad je na redu Cacak i Dragacevo?
  (gagi, 28. decembar 2013 17:13)

  # Link komentara

 131. Bas me zanima da li su mozda ovog puta mirisali oko Velikog Trnovca ili je to jos uvek tabu za drzavne organe i Velikog vezira Vucica
  (Pametnjakovic mladji, 28. decembar 2013 17:12)

  # Link komentara

 132. Sve je to ok. Meni su prosle godine ukrali Pasata u Petrovaradinu i niko nista. Prijavio sam Sup-u, ali odgovor glasi "da li ja znam da se ta vrsta vozila krade"
  (Juga, 28. decembar 2013 17:08)

  # Link komentara

 133. boli me uvo za dilere..ni jedan nje skoro osudjen, a dice se hapsenjima!!! sta je sa mojim poslom...samo mazu oci narodu...
  (ivan, 28. decembar 2013 17:08)

  # Link komentara

 134. Борба против криминала и корупције није нешто што се може мазати на хлеб и што ће истог тренутка донети бољитак, али хоће на дуже стазе у виду новца који ће остати на располагању држави, а који су до сада појединци и интересне групе стављали себи у џепове. Замислите само колико је тога могло бити урађено за новац за који је доказано да је стечен извршењем кривичних дела. Јако пуно. Уместо тога имам појединце који када су дошли у Србију 2000-те, народски речено, пас није имао за шта да уједе. А сада ни сами не знају колико тачно новца имају. Нико ме не може убедити у то да се часним и поштеним радом неко може толико обогатити за тако кратко време.
  (Верник, 28. decembar 2013 17:06)

  # Link komentara

 135. Evo sada dobih nove informacije/likovi i podaci su strogo pov/.
  Rovac : 0.00054. trave.
  Kobac : 0.113645 nečega
  Pičić : 0.00236978 svačega
  Pačić zvani pjevač:0.33666771123654 heroina
  Montana: 0.23697810036978 kokaina
  Komšija: 0.123654 peciva sumnjivog mirisa/ima tu nešto/
  Komšika: 0.2369781 trava i neki vibratori/mirišu na kokain/
  Ovo je samo delić podataka od 123698 lokacija koje su obrađene.
  Nejasno je samo da li su u pitanju kilogrami ili grami???
  (Joca again, 28. decembar 2013 17:04)

  # Link komentara

 136. Ako ove akcije uspeju u svojoj nameri a to je da prekinu glavni krijumcarski pravac za narkotike koji ide preko nase zemlje to bi definitivno znacajno smanjilo uticaj ljudi iz kriminogene sredine na desavanja u nasoj zemlji
  (Srbin100%, 28. decembar 2013 17:04)

  # Link komentara

 137. Bravo za Grom i Vucica , svaka cast na radu i istrebljenju narkodilera, time stitite narod i nasu decu. Puno srece u daljem radu
  (spartanackg, 28. decembar 2013 17:02)

  # Link komentara

 138. Vi koji pljujete po Vucicu, sta da vam kazem, uspeh se ne prasta.Vucic je rekao da ce akcija biti nastavljena. Obecao je i jutros je to i ispunjeno. Grom je ponovo udario na kriminalce.
  (Bojana Katic, 28. decembar 2013 17:00)

  # Link komentara

 139. Meni nije jasno cemu sluze ovi medijsko-estradni performansi, sve sa direktnim prenosom na RTS-u, da bi nam vlast prezentovala da radi svoj posao. Kao kad bi napravili dir.prenos ukljucenja u neku Bolnicu, gde bi lekari pompezno govorili kako upravo lece i operisu pacijente itd.
  (drasko, 28. decembar 2013 16:58)

  # Link komentara

 140. koliko je narko/dilera uhapseno na Jugu Srbije ili u Novom Pazaru?
  (bulidza, 28. decembar 2013 16:57)

  # Link komentara

 141. Postoji li neki "grom" koji će udariti malo u Jagodinu (onda ću možda i da poverujem u taj grom).
  (Vlada, 28. decembar 2013 16:56)

  # Link komentara

 142. "konfiskovan kompletan sadrzaj sa tezge, gace, carape i ventili za cesme"
  (...sve sve ali nista, 28. decembar 2013 16:56)

  # Link komentara

 143. Prednovogodišnje čišćenje Srbije se nastavlja.Da u novu godinu uđemo očišćeni od kriminala,korupcije...
  (Alkibijad, 28. decembar 2013 16:55)

  # Link komentara

 144. A sta za gradjane Srbije znaci izraz "privedeni"? Bas nista. Pravnosnazna presuda suda i lice u zatvoru su pokazatelj dobrog rada policije, tuzilastva i sudova. Ovo je samo prikupljanje politickih poena pred prolecne izbore. Smesno...
  (Markiza, 28. decembar 2013 16:51)

  # Link komentara

 145. pitanje je koliko ima mesta u nasim vec prepunim zatvorima?
  (welcome to srbija, 28. decembar 2013 16:48)

  # Link komentara

 146. Sta je bilo bre zuti botovi? koga su ovi vasi hapsili? Hiljade fantomskih firmi otvoreno za pranje novca, hiljade drzavnih firmi unisteno za vreme prosle vlade.. Pa ovi dileri su vasa zaostavstina, red bi bio da ih vi i jurite!
  (Vlada, 28. decembar 2013 16:45)

  # Link komentara

 147. Priveden i Miskovic, eno ga u Londonu pre neki dan. Kada se budete manje slikali a vise baratali dokazima koji mogu da dovedu do OSUDJIVANJA, onda se javite. Izbori ce uskoro, u to sam jedino siguran!
  (kentaur, 28. decembar 2013 16:44)

  # Link komentara

 148. Vučić je ispoštovao sve što je obećao. Čestitke na uspešno izvedenim operacijama svima koji su učestvovali. Ovo je nada da ćemo konačno početi živeti u zdravoj sredini bez straha za bezbednost naše dece i ličnu bezbednost svakog građanina Srbije !
  (Kordunašica, 28. decembar 2013 16:41)

  # Link komentara

 149. sto pitate o velikom trnovcu. ako mislite na to sto vam je blic pre nekoliko meseci lagao da tamo ne sme policija da ulazi. to je cista laz. policija ima cak i kontrolni punkt pored moje kuce. ne verujte blicu gospodo nego vasoj intelegenciji. u velikom trnovcu nema ni 0,2% od toga sto ima u svakom gradu Srbije, ali sta da radimo, kad Miloseviceva propaganda jos u glavama Srba postoji, da albanci su za celu Srbiju krivi. Hvala Bogu da je svet video i zna kako vi mislite, pa nastavite tako dok se nekada mozda probudite. Ali da bi ste se probudili vama treba pomoc demokratskih medija. Uzmite primer Kosovo za to.
  (Velja, 28. decembar 2013 16:37)

  # Link komentara

 150. Kokeza koordinator akcije, zna sve stekove!
  (Sasa jokic, 28. decembar 2013 16:35)

  # Link komentara

 151. Ovo je smesno pa samo u Lazarevcu i Arandjelovcu ima Sto kila droge,Vucicu ako zelis posalji tamo policiju.
  (SRBIN, 28. decembar 2013 16:32)

  # Link komentara

 152. a u obrenovcu?
  (77, 28. decembar 2013 16:32)

  # Link komentara

 153. Ovo je najgluplji način da se drogama stane na put... Ima nas mnogo, teško da ćemo glasati za vas. Verovatno nećemo ni glasati, bićemo u krizi, nećemo moći na birališta. Legalizacija!
  (D61, 28. decembar 2013 16:31)

  # Link komentara

 154. Televizor je i dalje morfijum za naciju, veruje se svemu, kakva inercija.
  Mislite svojom glavom!
  (miloje, 28. decembar 2013 16:30)

  # Link komentara

 155. lol@ 86 semenki marihuane
  (R2D2, 28. decembar 2013 16:29)

  # Link komentara

 156. Sve ovo je mlaćenje prazne slame! Prohibicija nikada ništa dobro nije donela.
  Legalizujte drogu! I svi problemi rešeni!
  1. Kriminalcima ste zadali odlučujući finansijski uradac!
  2. Rešićete pitanje huliganizma u Srbiji!
  3. Država će dobiti pare od poreza!
  4. Konzumuranje droge i narkomanija će, konačno, biti dve različite stvari!
  5. Ljudi koji drogu konzumiraju će konačno moći da je kupe u apoteci, znajući šta kupuju!

  Uz CNN i Pink propagandu verovatno da mnogi ne znaju da su pojedine supstance koje dileri dodaju u čistu drogu (kako bi joj ili pojačali efekat ili povećali masu) mnogo (neuporedivo mnogo) opasnije po zdravlje čoveka od same droge.

  PS. Za konzervativne neandertalce koji su popili svu pamet ovoga sveta (a loču 3 kile radže dnevno i gase je sa 5 kutija cigareta, dok bleje u kladionici) - nije droga zlo, već slab ljudski karakter, kao i da je većina opojnih droga u medicini 20og i 21og veka dugo (ako ne još uvek) korišćena kao lek.
  (genius, 28. decembar 2013 16:27)

  # Link komentara

 157. U Svedskoj hoće da zatvore neke zatvore zbog manjka osudjenika. Mogu sada Srbiji da iznajme, ovde se stvara velika guzva. Ili da ovde pocnu da se ugledaju na svedski model, da se pokrene dekriminalizacija, detabloidizacija drustva. Kakva utopija!
  (Skandinavija, 28. decembar 2013 16:25)

  # Link komentara

 158. Legalizujmo marihuanu!
  (Grof 019, 28. decembar 2013 16:21)

  # Link komentara

 159. Vucicu nado nasa hvala ti,odavno takvog coveka nisam video.
  Niko nije jaci od Drzave.
  (czbg, 28. decembar 2013 16:18)

  # Link komentara

 160. "Oduzeta je i drobilica za marihuanu, dve digitalne vagice za razmeravanje droge, dva mobilna telefona, pet palica, jedna mačeta, 750 petardi i 16 kilograma rezanog duvana."

  AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA Bravo Vucicu legendo!!!!!
  (StopCenzuri, 28. decembar 2013 16:16)

  # Link komentara

 161. Kakva konspiracija! Zamislite ni jedan jedini diler nema ime, prezime, adresu... Kako su se samo vesto sakrili...
  (neki drugovi..., 28. decembar 2013 16:15)

  # Link komentara

 162. Od `Groma`ni G u Kragujevcu , gradu u kom je samo u zadnjih par meseci bilo toliko pucnjave i kriminala. I dalje `necija` deca mogu nekaznjeno da diluju, terorisu, pucaju...
  (Kg, 28. decembar 2013 16:13)

  # Link komentara

 163. Ovaj vikend biće izgleda crni za narkodilere i sve ostale koji su vezani za drogu i kriminal oko nje.I zlonamernici će već to protumačiti na svoj način i pokušati da minimiziraju akcije i da prikažu da je to jeoš jedna medisjka prezentacija tobož aktivnosti.A suština je da su neki zaista u akciji i pretresima uhapišeni da je preko stodvadeset lica pritvoreno i da među njima ima okorelih kriminalaca i ljudi koji su duboku zagazili u krimnal oko droge i razbojništva.Sigurno da Biro za kordinaciju kojim upravlja Vučić ima plan da ovu aktivnost nastavi i dalje i da se prati realizacije akcije ne samo kod hapšenja nego i daljeg postupka procesuiranja svih ovih slučajeva.
  (neša012, 28. decembar 2013 16:12)

  # Link komentara

 164. Svaka čast za akciju! Treba dosta vremena i još mnogo ovakvih akcija da bi se isčistili distibuteri šiptarskih narko-produkta koja su nam otrovala omladinu! Vidi se da je Vučić odlučan da istraje do kraja!
  (Sokrat, 28. decembar 2013 16:11)

  # Link komentara

 165. Aleksandre, udaj se za mene!
  (Gass, 28. decembar 2013 16:11)

  # Link komentara

 166. A da odete na casove matematike, moze preCednik da vam sredi nesto na njegovom "fakultetu". A da ne pricam o "pohapsili smo ove sa vrha", a zaplenili poludnevne doze jednog grada. Kliktaci neka klikcu koliko hoce, ali ne mogu protiv matematike. Mozda bi bilo dobro b92 da uvede antispam kod, neku jednacinu sa dve nepoznate, odmah bi nestali botovi. :)
  (novosadjanin, 28. decembar 2013 16:08)

  # Link komentara

 167. @anarhista
  Ne brini prijatelju, samo ti pisi, ima ljudi koji ovde nisu po sluzbenoj duznosti i koji citaju pre nego sto udare plus ili minus.
  (Vlada, 28. decembar 2013 16:07)

  # Link komentara

 168. Saric?
  Vucicu jos imas par dana,2 puta si obecao.Ili obecanje imas koliko ti glasaci hoce?
  (Napoleon X., 28. decembar 2013 16:06)

  # Link komentara

 169. Svaka čast! Kakvo zlo mogu dileri, lopovi, kriminalci da nanesu jednom društvu ne može niko. Dosta je bilo da po ulicama i vestima glavnu ulogu vode huligani, da ne mogu normalni ljudi ništa pametno i primereno da čuju i vide. Svaki dan, ali svaki dan ako je moguće ovakve i slične akcije da se sprovode i napokon da se skloni taj šljam sa ulica. Institucijama, državi veliko priznanje.
  (miki, 28. decembar 2013 14:17)

  A u duhu borbe protiv kriminalaca u Beogradu organizuju ,,spektakularan'' doček, sve sa Cecom na čelu!
  (katastrofa, 28. decembar 2013 16:05)

  # Link komentara

 170. Како то да нити један од ових "Громова" није "ударио" у Велики Трновац !?
  Па само на првом километру би запленили 1000 пута више него у оба "грома" заједно ... или можда неће гром у Трновац !?
  (Питам се, 28. decembar 2013 16:03)

  # Link komentara

 171. Represija u slucaju droge ne proizvodi rezultate... Legalizacija je jedini nacin
  (., 28. decembar 2013 16:02)

  # Link komentara

 172. kada budu osudjeni na dugogodisnje robije onda cu verovati u uspeh akcije dotle nista ne verujem naucilo me iskustvo u zadnje 2 godine
  (kazna, 28. decembar 2013 16:00)

  # Link komentara

 173. Ljudi iz udruženja "Sveti Sava",iz Lazarevca,koji su se samoorganizovali u borbi protiv narko dilera u svom gradu,kažu da u Lazarevcu nije priveden niti se uopšte ušlo u kuću nijednom ozbiljnijem prodavcu droge u tom gradu.Privedeni su neki marginalniji igrači, a čak i oni su pušteni posle informativnog razgovora. Toliko o tome,za sada...
  (Igor Milosavljević, 28. decembar 2013 16:00)

  # Link komentara

 174. Blago nama kada je marihuana droga. Ljudi u svetu razmišljaju o legaliziciji svih narkotika kako bi trgovina bila kontrolisana, a ovde hapse decu koja rade sa 100-200g ganje, pa zbog toga nose i pištoljčić... tako da bi progresivne i adekvatne mere predupredile "kriminal"... Mislite o tome.
  (D61, 28. decembar 2013 16:00)

  # Link komentara

 175. Bas me briga sto mi je komentar 240... sve jedno cu reci cinjenice, ako mi treba da budemo pravna drzava a ne bana republika ovo treba da je svakodnevni posao policije s obzirom da se radi o distributerima a ne proizvodjacima! Drugo, ako smo pravna drzava rezultat su brojke osudjenih a ne privedenih! SARENA LAZA! Pozdravljam akciju u pokusaju…
  (Antun, 28. decembar 2013 15:56)

  # Link komentara

 176. Kad se zavrsi radno vreme SNS botova, ostavicu komentar.
  Obicno odu kuci oko 21.00
  (Beogradjanin, 28. decembar 2013 15:54)

  # Link komentara

 177. Bice izbora. Kad je vest to da ljudi rade svoj posao.
  (István, 28. decembar 2013 15:53)

  # Link komentara

 178. Prava stvar pred Novu Godinu! Akcija se nastavlja na pravi nacin. Bravo, kada im se urusi mreza, pasce i glavni.
  (Miroslava, 28. decembar 2013 15:53)

  # Link komentara

 179. Brend SNS izbacio novi tip marmelade za mazanje ociju.
  (Marko, 28. decembar 2013 15:53)

  # Link komentara

 180. zar ovo nije dacicev posao?
  i jos nesto, sta cemo sa huliganima?
  (jazzy, 28. decembar 2013 15:51)

  # Link komentara

 181. Hahaha... "Veliki Dileri"

  14 zaplena ... 182,7 grama ... se sumnja da je heroin i marihuana... 365 komada narkotičkih analgetika," i na kraju vrhunac "..dve vagice za precizno merenje..."

  Pa to u mom kraju ima svaki od barem tri klinca "dilera" sa coska!!!

  Uzas! No comment!
  (SNS is the Future, 28. decembar 2013 15:49)

  # Link komentara

 182. Kada pohapiš dilere iz Trnovca, onda se javi! Do tada, pssssssst!
  (qqlele, 28. decembar 2013 15:48)

  # Link komentara

 183. Jednom grom i stalno gromovi. Nikada previše sve dok se ne očisti ono što ne valja. Do kraja, nikako ih ne ispuštati iz vida. Neće se oni baš predati lako, puno je tu love..
  (gromiška, 28. decembar 2013 15:47)

  # Link komentara

 184. A veliki trnovac opet nista.
  (Igor, 28. decembar 2013 15:43)

  # Link komentara

 185. Hm, Grom 1 ili Grom 2? Ili je u pitanju apgrejdovan Grom 1 - Thunderstrike DLC 1: Big Boss Battles
  (kimi, 28. decembar 2013 15:39)

  # Link komentara

 186. Ljudi, a kada cete vec jednom da shvatite da svako ima prava da radi sa svojim zivotom sta hoce, i ako hoce da se drogira, neka se slobodno drogira. U sve vise zemalja sveta narkotici se legalizuju a u skoro svim zemljama evropske unije narkoticu su DEKRIMINALIZOVANI sto znaci da nije krivicno delo imati opojna sredstva vec samo prekrsaj! Dokle cemo vise da budemo u srednjem veku alo? Mesto da drzava legalizuje i da stavi VELIKI POREZ na to da sve ide u drzavnu kasu mnogo bi se bolje zivelo!!!! I ova akcija, dzaba je bilo, jedni odu drugi dodju i tako u krug....

  Objavite mi komentar jednom u zivotu, nista nisam napisao sto nije istina!!!!
  (Kostakurta, 28. decembar 2013 15:38)

  # Link komentara

 187. Au, danas ste bas aktivni na ovom sajtu. Alo, botovi jedni, muka mi je od vas. Sto je najgore, sumnjam da primate platu za ovo, da je tako bar bih vas malo razumeo...
  (Sasa, 28. decembar 2013 15:38)

  # Link komentara

 188. Aleksandar Vučić je Srbiji trebao mnogo ranije da reši problem sa dilerima.
  (Zlatibor, 28. decembar 2013 15:36)

  # Link komentara

 189. @Vucic za premijera! Ovaj covek je urasio ogroman posao za kratko vreme, samo neka nastavi tako. Sve pohvale.
  (Darko 88, 28. decembar 2013 12:42)

  ma daj,ne budi toliko skroman.Vucic za gospodara sveta I svemira,Vucic je Hrist koji je drugi put dosao da spasi srbiju koja se proteze od karlobaga do vranja,via virovitica.Vucic je 7.inkarnacija Bude,tvorac I spasilac,mesija,zlatnijeh ruku I najmudrijih reci ispricanih.Vucica u skolske udzbenike,Vuciceve slike u sve objekte,u gradski prevoz,vuciceve reci snimiti I staviti za zvono telefona..
  Otac se voli puno,majka se voli vise a Vucic se voli najvise!!!
  (nebojsa bg, 28. decembar 2013 15:33)

  # Link komentara

 190. vrlo dobro znamo da su glavni dileri upravo u policiji.Kad budemo culi da je uhapsen neki inspektor jer je pustio na ulicu drogu iz zaplene i sl.onda mozemo da pricamo,manite me ovih semenkara.Svi znamo da je nasa policija leglo korupcije i kriminala i da od njih sve polazi.
  (neko, 28. decembar 2013 15:29)

  # Link komentara

 191. a u veliki trnovac , jel ste mozda i tamo pokucali na neka vrata ???
  licnog sam misljenja kad nemate sta o djilasu da pisete, a vi ko grom iz vedra neba . bravo za vucica ....
  (olli, 28. decembar 2013 15:29)

  # Link komentara

 192. Verujem da će ovom akcijom biti zadat ozbiljan udarac narko klanovima u zemlji.
  (Pravda, 28. decembar 2013 15:28)

  # Link komentara

 193. U svrishodnost akcije uvericu se tek kada stotine tih kriminalaca bude PRAVOSNAZNO OSUDJENO na robiju. Iskustvo nas uci da bas stvari ne idu tako u ovoj zemlji... Dobri advokati malo reformisano sudstvo i na kraju cuveni apelacioni. Nema zime za kriminalni olos....
  (mlekadzija, 28. decembar 2013 15:25)

  # Link komentara

 194. baš mi je drago što su zeznuli tog šarića
  (zvonimir, 28. decembar 2013 15:24)

  # Link komentara

 195. Hleba i igara.
  (yojimbo, 28. decembar 2013 15:22)

  # Link komentara

 196. I onda na scenu stupi apelacioni sud i ....
  (Au bre!, 28. decembar 2013 15:21)

  # Link komentara

 197. "opet se baba ceslja ", dok sustinski kriminogene strukture politicara,policije i drugih nedodirljivih persona i dalje urusavaju zivote obicnih ljudi .
  (selo gori, a, 28. decembar 2013 15:15)

  # Link komentara

 198. "pronađeno je 21.238,82 grama droge, najviše heroine, marihuane, hašiša, kokaina, 9.941 droga u tabletama, 220 mililitara opojne droge u tečnom stanju, čitava laboratorija i količina droge za koju još nije utvrđeno koja je vrsta"

  Velicanstvena akcija!
  Ja se ne secam da je ikada igde toliko grama i mililitara droge bilo pronadjeno.
  Nadam se da ce od danas vladini PR strucnjaci i nase plate da daju u parama. Zvucace mnogo impresivnije.
  (never, 28. decembar 2013 15:11)

  # Link komentara

 199. Могли би мало и на "трибине"...
  Да одвојите шљам од правих навијача( неки кажу хулигана )!
  (Бојан Илић, 28. decembar 2013 15:11)

  # Link komentara

 200. Pa gde su imena tih krupnih dilera ??? Kada vidim ove vampire iz 90-ih povraća mi se,oni da nas dovedu do Evrope ?? pa ovaj narod je cirkus,veruju im ljudi,nego sada se više razmišlja o prasetini i Svetlani kao heroini srpskog establišmenta i glavnoj zvezdi dočeka nove godine, a stvarno gde je ona ovde na slici,a premijer ministar ? da ne peva na nekoj proslavi danas ?
  (Joca, 28. decembar 2013 15:11)

  # Link komentara

 201. Krajnje je vreme da neko ovaj narod sutne u d*** i probudi iz mrtvih, pa posalje da ore i kopa da zaradi vazduh koji dzabe udise.
  Zaboga, samo sedite, jedete ono iz kuce i zanovetate!
  Marsh bre na proslavu Nove Godine, ako ste i za to vise sposobni, a pustite one koji hoce nesto sa urade, da to i urade, bez vaseg stalnog litanisanja i zakukavanja na sve i na svakog!
  (Koja smo mi bargar!, 28. decembar 2013 15:06)

  # Link komentara

 202. Ma ovo je velika glupost,zaplenili ste drogu WAAAAAAAAU svaka cast.
  Sad se izdelite sa travom vidite ko ce kolko da popusi,a ostatak vratite na ulicu kao sto ste uvek i radili. Kad bi se organizovala neka akcija ROM1 pa da se vidi ko je zaista tu na vrhu te piramide koju ste pomenuli. Al naravno niko nije lud da uhapsi sam sebe. Bolje se batalite gluposti i s..nja ulozite nesto novca u nase skole i nasu buducnost, deca vam propadaju a vi punite svoja d.... i vozite ih u kolima koje vrede vise nego sve sto ja i moja petoclana porodica imamo. Petoclana porodica prezivljava sa 400 evra mesecno, vi to trosite na 1 poslovni rucak. Sram da vas bude, bogatite se na tudju bedu !!!
  (Udj ap, 28. decembar 2013 14:58)

  # Link komentara

 203. Maksimalno podržavam ovakve akcije i lično mislim da kako je krenulo na ovome neće stati. Kako kaže Vučić - "Tek ih čeka pakao!". Tako i treba, samo žestoko i bez kompromisa sa šljamovima.
  (Magda, 28. decembar 2013 14:55)

  # Link komentara

 204. Kolko ja vidim narkodileri su u Srbiji podeljeni u dve osnovne grupe:

  1. OZBILJNI narkodileri
  2. NEOZBILJNI narkodileri

  Pretpostavljam da ozbiljne narkodilere hapse ozbiljni policajci, a neozbiljne neozbiljni policajci.

  Tako dolazim do zakljucka da su u GROM-u,"najuspesnijoj akciji u poslednjih 25 godina" ucestvovali neozbiljni policajci (pripravnici,volonteri,sa prosekom ispod 3,5 u Kamenici,oni sto malo sporije misle...), a da ih je koordinirala najbliza rodbina ministra,direktora I nacelnika policije I ostalih bezbednosnih sluzbi,agencija,direktorata,odseka,odelenja....
  (nesa, 28. decembar 2013 14:55)

  # Link komentara

 205. bolje da se akcije zovu Gram 1 i Gram 2....tako bi ime odgovaralo ucinku...
  (john, 28. decembar 2013 14:52)

  # Link komentara

 206. Sve ovo jako lepo zvuči i izgleda kada čitaš-slušaš, pitanje je koliko je ovo zaista istina...i logičan zaključak, može da se smanji-ne da se iskoreni.
  (dragon, 28. decembar 2013 14:51)

  # Link komentara

 207. ''neke serijske ubice''


  cekaj bre ? koje? pa koliko ih je na slobodi ??????????
  (ququ....., 28. decembar 2013 14:48)

  # Link komentara

 208. Uhapsio 500 dilera a ne moze da nadje ko je pokrao izbore? Ili ih je pokrao neko blizak njemu pa sad cuti :) sobzirom na mentalitet nasih gradjana ocekujem da popularnost njegove svetosti gospodina Vucica skoci na 90%
  (Miskec, 28. decembar 2013 14:44)

  # Link komentara

 209. Kakav populizam...
  (Milis@v, 28. decembar 2013 14:42)

  # Link komentara

 210. Ovo nije vreme komunizma i magle da se ne objavi vest ! Jednostavno covek kaze kako stoje stvari a i briga ih i onako vec unazad nekoliko godina sa svime je upoznata policija tako da dzaba im da se kriju kad ruke su im umazane
  (sci, 28. decembar 2013 14:33)

  # Link komentara

 211. Ne mogu da poverujem da smo ovoliko cinicni postali prema sebi samima! Da li je moguce da se ne mozemo sloziti ni u vezi ovako neceg koje je za dobrobit svih nas?!
  (Malina, 28. decembar 2013 14:33)

  # Link komentara

 212. VUCICU LEGENDO.
  (SNS, 28. decembar 2013 14:33)

  # Link komentara

 213. ..realnost sve je skuplja, gudra sve jeftinija..
  (get up_stand up, 28. decembar 2013 14:31)

  # Link komentara

 214. Pa, zar o ovome moraju da trube svaki dan i da me opterecuje sa tim, pa zar to nije normalan posao policije i tuzilastva u civilizovanim zemljama?!
  Hm, mislite tzv. gospodo da prikupljate sa ovim glasove za predstojece izbore, pa varate se i to debelo...
  Glasao sam za vas, ali od sada nikada vise, jer ste najgori i razocarali ste me...
  (Bosko, 28. decembar 2013 14:30)

  # Link komentara

 215. Čitam ove komentare i prosto ne mogu da verujem sa kojom lakoćom narod guta bombone nj. k. v. PPV-a. Može 5 puta da se desi peti oktobar, nama nema pomoći. Čuj, pohapsili dilere. Koje? One sitne što rasturaju po klubovima i školama? A gde su vam oni krupni koji proizvode, uvoze, peru milione u tom poslu? Gde je Šarić? Uhvatite njega kad ste toliko odlučni u borbi sa narko mafijom. I šta ćemo sa žandarmerijom? Koliko gluposti su oni napravili u poslednjih godinu dana, gospodin PPV ništa dosad nije komentarisao? Ah, da, tu je odgovoran Ivica pevač. Čim je nešto trulo u policiji, onda je odgovoran ministar, koji je pritom i premijer. Ali akciju sprovodi PPV. On je hijerarhijski bitniji. A narodu srpskom želim Srećnu Novu Godinu i ostale praznike, neka odmore i uživaju, a kad u januaru poskupe namirnice, gorivo, cigare, setite se ove farse od akcije, kako nam ništa boljeg nije donelo, već samo mazanje očiju...
  (Joker, 28. decembar 2013 14:29)

  # Link komentara

 216. A zasto pominju samo neke gradske opstine? Da li to znachi da su dileri sa Savskog Venca i Starog Grada slobodni u ovom kolu?
  (srxy, 28. decembar 2013 14:28)

  # Link komentara

 217. Ko bi rekao da posle "Groma" sada sledi i ovo. Kako su ih pohvatali, stvarno svaka čast. Taktički perfektno odrađeno. Može da priča ko šta hoće ali ova rak rana svakog društva mora da se iskoreni i na dobrom smo putu. Još više i još jače očekujem u budućnosti. Nema kompromisa u ovom domenu sa državom.
  (Žika, 28. decembar 2013 14:26)

  # Link komentara

 218. Svi da se pohapse, a ne da truju našu decu i naš narod tim glupostima i drogom, mi nemamo taj luksuz da nam ljudi umiru od droge, to je po meni luksuz koji nikako ne možemo da priuštimo.
  (Thor, 28. decembar 2013 14:23)

  # Link komentara

 219. Svaka čast! Kakvo zlo mogu dileri, lopovi, kriminalci da nanesu jednom društvu ne može niko. Dosta je bilo da po ulicama i vestima glavnu ulogu vode huligani, da ne mogu normalni ljudi ništa pametno i primereno da čuju i vide. Svaki dan, ali svaki dan ako je moguće ovakve i slične akcije da se sprovode i napokon da se skloni taj šljam sa ulica. Institucijama, državi veliko priznanje.
  (miki, 28. decembar 2013 14:17)

  # Link komentara

 220. Imena i prezimena molim,sve ostalo je rekla kazala.
  (Ja, 28. decembar 2013 14:15)

  # Link komentara

 221. U kakav smo mi narod? Kukamo na narkomane, kad ih pohapse, opet nesto ne valja! Odmah, ili je predizborna kampanja ili nesto dr. Uzgred, svaka cast Vucicu.
  (Macak, 28. decembar 2013 14:06)

  # Link komentara

 222. Slobodnomisleci Srbi, nemojte da vas broj lajkova/dislajkova obeshrabri! Slobodno iznestite svoje misljenje, okitite se perom sokola sto bi rekao Balasevic. Ovde smo suoceni sa specijalnim ratom SNS brigada, koje (ma kako to suludo zvucalo) haraju srpskim sajtovima i diskredituju bilo koje misljenje koje im je, prosto receno, naredjeno da diskreditiju.

  P.S. Da se razumemo, ne mrzim Vucica, dapace, drazi mi je od npr. Borisa Tadica. Mada u sustini: Sve je isto, samo njega nema.

  Pozdrav,
  (Gajetano, 28. decembar 2013 14:06)

  # Link komentara

 223. Potrebna je akcija SOJIC 1, gde bi se u Srbiji pohapsili svi "Sojici". Ovaj predlog nema smisla za sada jer ne moze da se desi da Dacic hapsi samog sebe. Kada se u akciji SOJIC 1 uhapse krupni kriminlaci (citaj politicari) , onda sprovesti akciju SOJIC 2, gde treba pohapsiti sve one koji su sa njima saradjivali u pljacki Srbije od 1990 godine pa do danas. Hapsenje Dinkica, ma koliko se trudio da opere svoje mafijaske poslove, prenositi direktno preko TV-a.
  (Dr, 28. decembar 2013 14:01)

  # Link komentara

 224. Могу да се не слажем са неким потезима потпредседника владе, али подржавам га максимално у овој акцији, због безбеднијег друштва и заштите омладине, којој је дрога све доступнија.
  (Ankica, 28. decembar 2013 14:01)

  # Link komentara

 225. Ovo je dobra vest i saznanje,da je Srbija krenula dobrom putanjom,da se Vucic obracunao sa kriminalom i da nasa deca konacno mogu bezbedno da izadju na ulicu.
  (Potes, 28. decembar 2013 14:01)

  # Link komentara

 226. Procesuisrano je 274 lica i pronađeno je 21.238,82 grama droge. Znaci oko 77.5 grama kod svakog. Toliko imaju oni "sa vrha piramide"??? Ma daj bre..!!! Toliko imaju skolarci!!
  (RL, 28. decembar 2013 14:00)

  # Link komentara

 227. Kako vreme prolazi,sve vise shvatam,koliko je DS bila pogubna za nasu decu i drustvo!Sreca,pa ih je Vucic pocistio sa politicke scene.
  (Punjac, 28. decembar 2013 13:59)

  # Link komentara

 228. A sada jedna akcija MUNJA 1 medju politicarima?
  Ah, da, trebace novi zatvor, a za njega tender koji treba namestiti...
  (Goran Djordjevic, 28. decembar 2013 13:39)

  # Link komentara

 229. Aj svaka cast!
  (Bojan, 28. decembar 2013 13:31)

  # Link komentara

 230. Bilo je vec i vreme da neko tim dilerima stane vise na put
  (sandrica, 28. decembar 2013 13:23)

  # Link komentara

 231. Neka sad jednom za svagda znaju da vise nece moci da truju nasu decu!
  (marika, 28. decembar 2013 13:20)

  # Link komentara

 232. Opasan kriminal je sa teškim drogama treba hapsiti one koje prodaju heroin a
  ovovi što prodaju marihuanu su sitni kriminalci to je lakše rešavati. Ništa ovo ne znači dok ne dobije sudski epilog. Do sad su kazne uvek bile na minimumu ili uslovne po 100 puta jednim te istima.
  (dok ne vidim presude ništa, 28. decembar 2013 13:20)

  # Link komentara

 233. Volim da cujem ovakve vesti - da su kaznjeni svi koji se bave nelegalnim radnjama i da kriminalu ovde vise nema mesta. Grom treba da se nastavi.
  (Angband, 28. decembar 2013 13:16)

  # Link komentara

 234. Niko ne moze da se sakrije pred lice pravde,svi ce oni odgovarati za svoja zlodela,svi do jednog!
  (mikelja, 28. decembar 2013 13:15)

  # Link komentara

 235. Eto, Vucic je sam rekao, "svi uhapseni u klubu imali su neki narkotik, uhapsicemo ih ako treba 1000 puta dok svi ne budu bez narkotika". I sta to znaci - znaci da niko nece krivicno odgovarati za to sto je klub pun narkotika, nego ce eventualno 2-3 starlete prenociti u CZ. Zasto bi najavljivao da ces hapsiti jos 1000 puta ako je akcija bila uspesna? Mazanje ociju siromasnim gradjanima da im se skrene paznja sa cinjenice da nemaju para ni za novogosinju trpezu.
  (Uros, 28. decembar 2013 13:15)

  # Link komentara

 236. Kriminala u Srbiji koliko hoces, gde god da se okrenes. Ali, Vucic pokazuje da je ozbiljan u svojim namerama i sada nema nikakve sumnje da ce uspeti na svom putu.
  (Shelley, 28. decembar 2013 13:12)

  # Link komentara

 237. Ovo je pravu put iskrorenjivanja kriminala u Srbiji. Vreme je da nasa deca konacno izlaze na ulice bez straha. Ove akcije treba nastaviti i pohvale Vucicu.
  (Zvoncica, 28. decembar 2013 13:09)

  # Link komentara

 238. A kada ce da budu pronadjeni kradljivci listica sa birackih mesta na izborima 2012. ili kada ce da nam napokon saopste ko se to sastajao sa Lukom Bojovicem... Magla , magla i samo magla !!!
  Lupajte minuse koliko hocete !!!!
  (hey brother !!!, 28. decembar 2013 13:09)

  # Link komentara

 239. Ovim se dokazuje da je ovo ozbiljna akcija koja je kontunuirana. Nikada ranije nismo imali tako velike akcije sa toliko procesuiranih za kratko vreme.
  (Scarlet, 28. decembar 2013 13:07)

  # Link komentara

 240. (očigledno dovoljno, 28. decembar 2013 12:37)
  Sad od Vučića očekujete da reši sve...pa, nije ni on svemoguć, i ovo što je do sada uradio je i više nego dovoljno. Ako uzmemo u obzir rad, tj. nerad prethodnih vlasti, Vučiću sve čestitke.
  (Realnost, 28. decembar 2013 13:07)

  # Link komentara

 241. Narode ajde malo manje navijacki. Sve su ovo velike gluposti za prodaju sarovine narodu. Cim stave kolicinu zaplenjene droge u gramima,zvuci veliko sto opet znaci da je sica. Ne mozete me ubediti u Groma sve dok je samo JEDAN u Obrenovcu uhapsen,narkoman koji je valjao gudru da bi mogao svoje potrebe da namiri.
  (Duci0167, 28. decembar 2013 13:07)

  # Link komentara

 242. Niko drugi sem Vucica ne bi mogao da izgura ovu pricu do kraja.
  (Momir, 28. decembar 2013 13:05)

  # Link komentara

 243. Dobro je videti da se nisu ulenjili pred praznike. Ovakvih akcija treba sto vise da bude da bi se bar malo stalo na put narkomaniji u Srbiji.
  (kopriva, 28. decembar 2013 13:04)

  # Link komentara

 244. Ovi nasi lokalni narkodileri su se razbezali kao misevi kada su culi da su njihovi kompanjoni uhvaceni.
  (Vladica, 28. decembar 2013 13:04)

  # Link komentara

 245. Konacno da neko stane na rep tim dilerima i kriminalcima, dosta je bilo.
  (ananas, 28. decembar 2013 13:04)

  # Link komentara

 246. Uskoro i akcija GROM 2, samo polako,dolijace svi,da nam ulice budu "ciste" od najveceg zla 21 veka.
  (Pelikan, 28. decembar 2013 13:02)

  # Link komentara

 247. Upravo im pakao treba prirediti, jer su oni ti koji mnogim porodicama prave pakao dugi niz godina.
  (Boban, 28. decembar 2013 13:01)

  # Link komentara

 248. Ako ih Vucic ne privede pravdi niko nece, Dacic se ne javlja kao da nije premijer i ministra policije.
  (poziv, 28. decembar 2013 12:59)

  # Link komentara

 249. To su oni dileri koji su prekostali posle prve akcije Grom.Dolijali su i oni, svaka cast za sve one koji su ucestvovali u ovoj akciji.
  (Predator, 28. decembar 2013 12:57)

  # Link komentara

 250. GRAM! akcija treba da se zove - GRAM! :D
  (dzoni, 28. decembar 2013 12:57)

  # Link komentara

 251. Svaka podrska hapsenju onih koji nam truju omladinu.
  (Janko, 28. decembar 2013 12:57)

  # Link komentara

 252. Na žalost, sve je ovo jedna velika FARSA!
  (Dejan, 28. decembar 2013 12:57)

  # Link komentara

 253. I tako onda glavna reakcija no ovu akciju jeste, da je to klasicno zamazivanje ociju, da se hapsi tzv. "boranija"...pa dobro ako je sve to tako lako, jednostavno, i da se radi o markentiskom triku, zasto ovakvih akcija nije bilo ranije...Sablja, Morava...ok i one su se desile, ali procesuiranja nisu usledila. Srbi, majstori kritike i selektivnog pamcenja.
  (sabljarka, 28. decembar 2013 12:51)

  # Link komentara

 254. Hapsi bre, da gamad koja truje decu Srbije nikad vise ne pomisli da diluje drogu!
  (Ivan, 28. decembar 2013 12:49)

  # Link komentara

 255. Starlete koje su maska, oni nalickani frajeri koji se voze skupocenim automobilima i dzipovima, oni koji se na silu pokusavaju predstaviti kao neki krem drustva ili kakav uzor omladini, to su ti koji vam ovde truju decu, bracu, sestre, hapsi bre bagru!
  (Aca, 28. decembar 2013 12:45)

  # Link komentara

 256. Ви што коментаришете злураде коментаре грађана напишите ко је правоснажно осуђен у акцији "царинаска мафија", "друмска мафија", "педофилска армагедон"??? Нико сви живи здрави на слободи наплатили милионске оштетне захтеве од државе. Ето скоро "гњиланса" група на слободи, А АКЦИЈЕ УВЕК "ПОМПА, СПЕКТАКЛ, БОЛИ ГЛАВА, ХОЛИВУД"!
  (Аца, 28. decembar 2013 12:45)

  # Link komentara

 257. Znaci za sada 21 kilo i to uglavnom travuljine. Koga bre ovaj Vucic pravi budalom, pa tu kolicinu ce da zapleni na koncertu Cece koji organizuje za novu godinu, samo ako bude imao politicku volju....
  (Opet umace Saric sa tonama koke, 28. decembar 2013 12:44)

  # Link komentara

 258. Vucic za premijera! Ovaj covek je urasio ogroman posao za kratko vreme, samo neka nastavi tako. Sve pohvale.
  (Darko 88, 28. decembar 2013 12:42)

  # Link komentara

 259. Ne bih bas bio siguran da informacije nisu procurile. Oni koji su trebali da znaju za akciju, znali su.
  (gradjanin, 28. decembar 2013 12:40)

  # Link komentara

 260. Topola zaobidjena.
  (Vulkan, 28. decembar 2013 12:38)

  # Link komentara

 261. Ne razumem , što se bunite ? Prvo se uhapse sitni kriminalci, koji propevaju, pa se onda tragom tih informacija krene na krupnije. I to samo, ako se hoće !
  (šta tu ima nelogično ?, 28. decembar 2013 12:38)

  # Link komentara

 262. Javite se kada se uhapsi i procesuira Darko Šarić, ovo je kao da zatvarate trafike pored tržnog centra...
  (očigledno dovoljno, 28. decembar 2013 12:37)

  # Link komentara

 263. Vucic je izgubio kompas ovo mu doce alibi za debakal u slucaju Miskovic Beko itd povampiranje Covica zatim smrtnika ZVEZDE Vesica itd ogromne stope nezaposlenosti itd papke od EU u kojoj necemo ni uci a 9 janura 100posto vize a okruzeni smo EU znaci ni levo ni desno necemo moci ali hapsi za lakoverne gracane i onako ce svi za 30 dana napolje i sve po starom samo politicki poeni. Ova vlada nema kompas
  (Aleksandar, 28. decembar 2013 12:36)

  # Link komentara

 264. Pohvala svakom pokušaju da se stvari na ovom polju poprave. Podržavam svaki sledeći grom ili munju u tom pravcu. Mislim da treba da se svaki uspeh ovde namerno i sa posebnim akcentom predstavi putem medija društvu. Društvu koje je po ovom pitanju slično bilo kom savremenom getu. Kada narkotici budu mnogo manje dostupni nego danas znaću kome da budem zahvalan.
  (Srdjan, 28. decembar 2013 12:31)

  # Link komentara

 265. Bolje vi njih nego oni vas,druge vam nema,bez obzira na sve ako nastavite sa po dve ovakve akcije mesečno ,potrefićete valjda i nekog pravog bosa, tako da pozdravljam akciju!
  (DRAŽA KG, 28. decembar 2013 12:31)

  # Link komentara

 266. Sramota za pojedince koji ismevaju i ne podrzavaju ovu akciju. Pa sklonjeni su dileri sa ulice i iz kafica, borba protiv kriminala je nikad veca i nikad jaca i pojedinci to ismevaju. Vase dete je moglo da bude zrtva dilera, ali je neko to sprecio. Mislite o tome.
  (plavusa s mozgom, 28. decembar 2013 12:30)

  # Link komentara

 267. Mogu misliti..Po običaju sitna boranija. Gde smeju da udare na glavešine? Samo zavaravaju priglupi narod..koji im dalje veruje..Pitam se samo dokle!!!!!
  (Sveti Ilija Gromovnik, 28. decembar 2013 12:29)

  # Link komentara

 268. Mnogo je novih uhapšenih, rasturači droge biće potpuno razbijeni. Akcija je uspela i ponovo je bila iznenađenje za sve.
  (Miško, 28. decembar 2013 12:28)

  # Link komentara

 269. "Veliki dileri"... Je l' imaju 100 kila?
  Tako se kapira veličina u MUP-u, sudeći po onom bivšem žandaru Dikiću. "Nisam mali, imam 105 kila..."
  (Maxim, 28. decembar 2013 12:26)

  # Link komentara

 270. ukupno zaplenjen 21 kilogram (2kg dopa, 19kg gandz)
  to se smaze u blokovima za jedno pre podne
  (Karakter, 28. decembar 2013 12:21)

  # Link komentara

 271. Policija radi svoj posao, jos kad bi i sudstvo. To se mora odraditi do kraja a ne da ti isti sutra ponovo budu vidjeni na slobodi. A gde su sitne ribe, tu su i krupne, pasce svi samo polako.
  (kataklinger, 28. decembar 2013 12:17)

  # Link komentara

 272. Samo da se sto vise narko dilera pohapsi.
  (koka, 28. decembar 2013 12:17)

  # Link komentara

 273. aj neka vam ova akcija bude uspesna, za razliku od prethodne.
  (Dusan, 28. decembar 2013 12:16)

  # Link komentara

 274. Bitno je za Srbiju da se obracuna sa kriminalom,jer ga svuda ima.Ovakve akcije trebaju biti ucestale,a kriminalne grupe lisene slobode,droga unistena...
  (Andjelko, 28. decembar 2013 12:16)

  # Link komentara

 275. Udari opet grome...
  (lily, 28. decembar 2013 12:16)

  # Link komentara

 276. Добро је да су их медији обавестили на време да дилери знају, и склоне се. О оваквим стварима се пише тек кад се у потпуности заврше.... Увек исте грешке правимо.
  (Вртирепић, 28. decembar 2013 12:06)

  # Link komentara

 277. Eh što se neće naći neko pametan da uvede u zakonsku obavezu da izbori budu svake godine, mi bismo stalno uživali
  (kum, 28. decembar 2013 12:06)

  # Link komentara

 278. vucicu brate moj...vec sam te zaokruzio na izborima !!! ziveo 1000 godina...treba hrabrost za sve ovo...ogromna !!! voli te srbija !!!
  (vucko, 28. decembar 2013 12:04)

  # Link komentara

 279. Dodjite u Indjiju
  (GospodinP, 28. decembar 2013 12:03)

  # Link komentara

 280. Kad uhvatite nekog veceg igraca,koji diluje u desetinama ili stotinama kila onda cu reci,svaka cast,kapa dole,a dok 'vatate ove sitne jajare i boraniju samo cu da kazem pih...
  (la belva, 28. decembar 2013 12:02)

  # Link komentara

 281. @
  (milan, 28. decembar 2013 09:43)

  Ma da, ne može da nam se ugodi. Ma može braćo, samo akcija da se završi do kraja. Svi, takvi kao vas dvojica, srećni kad su hapšenja... al niko ne primećuje da nema ovako grandioznih vesti tipa: "Osuđeni za..." Zašto? Pa zato što ih nema?
  Zivim u Lazarevcu, pa mi nije teško da primetim sve one koji su "pohapšeni" i u akciji Kolubara i u Gromu 1, 2 i 3...
  (nervni slalom, 28. decembar 2013 12:00)

  # Link komentara

 282. @(jok, 28. decembar 2013 11:09)
  Tako su, verovatno, razmisljali i ovi pre VUcica pa se niko nije hvatao posla! To je jedan od razloga.. a da ne pominjemo napr, odsustvo hrabrosti, pa nadalje..
  (Njegoslav, 28. decembar 2013 11:59)

  # Link komentara

 283. Ovaj narod mozda jeste glup,ali ne bas toliko koliko vi gospodo politicari mislite.Akcije "sarena laza" i "sarena laza 1" se vam donati vise loseg nego dobrog jer se ovim glupostima smejete narodu u lice jer svi vrlo dobro znamo da su glavni dileri upravo u policiji.Kad budemo culi da je uhapsen neki inspektor jer je pustio na ulicu drogu iz zaplene i sl.onda mozemo da pricamo,manite me ovih semenkara.Svi znamo da je nasa policija leglo korupcije i kriminala i da od njih sve polazi.
  (niko, 28. decembar 2013 11:58)

  # Link komentara

 284. Sitna riba pljuckavica. Vidim iz Jagodine nista, a to snabdevaci Evrope, medju najvecim.
  (Labud, 28. decembar 2013 11:58)

  # Link komentara

 285. U Leskovcu privedena boranija, bosovi se i dalje sepure u svojim dzipovima!
  (Alex, 28. decembar 2013 11:57)

  # Link komentara

 286. Bice izbori... bice....
  (dobro nameran, 28. decembar 2013 11:11)
  Ako Bog da.
  (Husa, 28. decembar 2013 11:53)

  # Link komentara

 287. Tako i treba, samo hapsite to zlo našeg društva. Nemojte ljudi samo da i dalje tražimo zamerke.
  (student021, 28. decembar 2013 11:52)

  # Link komentara

 288. Usli u 1000 objekata???? Alo, ljudi, za to vam treba 4 000 policajaca minimum. Prestanite da lupetate.
  (jok, 28. decembar 2013 11:09)
  Prijatelju bolje da ništa nisi napisao nego što si napisao to što si napisao. Nemoj sledeći put jer očigledno ne razumeš kako specijalne snage policije funkcionišu.
  (Marokanac, 28. decembar 2013 11:50)

  # Link komentara

 289. posebno su uspesni bili u indjiji gde su po ko zna koji put pusteni najveci dileri i zelenasi u ovom gradu! a sad ce lepo oni da tuze policiju i da dobiju odstetu!
  (indjijac, 28. decembar 2013 11:49)

  # Link komentara

 290. Uopste nezelim da znam kada se ove akcije sprovode, ali zelim da nema dilera! Kad gram heroina u Srbistanu bude kostao 150€, a ne 10€ stvar je resena! U svakom slucaju samo napred, hapsite im i roditelje jer u 80% slucajeva znaju cime im se deca bave!
  (LAKI, 28. decembar 2013 11:49)

  # Link komentara

 291. Инђију наравно обилазе...
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
  (Стефан, 28. decembar 2013 11:10)

  ...као и вође "навијача" водећих Фудбалских клубова у Србији ...
  (Гаргамел, 28. decembar 2013 11:47)

  # Link komentara

 292. Sve do jednog nek ih pohapse,bez izuzetaka.
  (matke, 28. decembar 2013 11:46)

  # Link komentara

 293. E sad kad osvane spisak privedenih svima će biti jasno da se država ne šali.
  (Subotica, 28. decembar 2013 11:45)

  # Link komentara

 294. Za život građana potpuno sporedna stvar. Za život građana je primarno OPŠTI RED i BEZBEDNOST. Evo samo jedan segment: Već mesec dana (a to će trajati bar još mesec dana, i tako već dve decenije) za policiju, sudstvo, političare, je sasvim normalno da omladina (i mala deca) koriste i danju i noći, znači bilo gde i bilo kada, eksplozivne naprave tj, da se IZAZIVA OPŠTA OPASNOST! Znači ljudi su u gradovima KONSTANTNO izloženi SRESU! Postoje čak i regularne prodavnice gde se kupuju eksplozivne naprave. Znači potpuna nesposobnost postavljanja baznog reda, zašto? Šta znači pustiti dete da od 5, 6, 7 god može nekažnjeno da uradi šta god hoće i kad hoće? Znači PODSTICATI njegovo AGRESIVNO ponašanje, znači nesposbnost društva da ga SOCIJALIZUJE. Deca moraju biti naučena da ne mogu uraditi što god im padne na pamet. E tako to počinje od detinjstva, porodice, škole (koja je potpuno izgubila PEDAGOŠKU FUNKCIJU)...pa do nezaposlenosti (zbog naopake spoljne politike zemlje jođ od ‘90)...e tako se stiže do onih koji se bave drogom! Gde je policija, sudstvo, prosveta, gde je kultura da se VRŠI SOCIJALIZACIJA OMLADINE? Nema je. Problem se rešava (saseca) u korenu a ne na vrhu (kad gorki plodovi već izrastu).
  (Natalija Nikolić, 28. decembar 2013 11:45)

  # Link komentara

 295. - reality show arresting in serbia live 2013 -
  (Ludi mILojKo, 28. decembar 2013 11:44)

  # Link komentara

 296. Vucic jos jednom pokazuje da nece stati u borbi protiv kriminala.
  (jevrem, 28. decembar 2013 11:42)

  # Link komentara

 297. Samo u srbiji je vest da policija i tužilaštvo rade svoj poso! Još neko treba da ih na to prisiljava! A vrh gluposto je da se time neko hvali!
  (jaa, 28. decembar 2013 11:40)

  # Link komentara

 298. Vidite li vi sta se desava poslednjih 60 godina (u celom svetu). Dokle ja vise da placam besmislene policijske akcije, koje samo sluze da podignu cenu droge (koju isti ti policajci prodaju, zajedno sa politicarima) da bi ste vi podmirili vas ego? Vama se ne svidja droga i onda dajte policiji nesto da radi, tek da radi...

  Na Tajlandu vas salju 5 godina u zatvor za joint. Dobijete smrtnu ili dozivotno za bilo kakvo dilovanje (ne moraju da budu ogromne kolicine), i opet je preplavljen drogama. Sa druge strane u Portugalu, Holandiji, Urugvaju i Ceskoj su manje ili vise legalizovane droge i nema porasta korisnika. Samo ima manje kriminala, sirenja bolesti i smrtnih slucajeva. Ali koga briga za to, vaznije je da hapsimo da bi im pokazali da ih ne volimo, jel tako?

  Shvatite da drzavu (bilo koju) boli svemir za vase zdravlje. Svaki zakon koji postoji, postoji da bi koristio drzavi, ne narodu. Mrzim heroin sigurno vise od prosecnog seljaka koji je cuo na TV-u da treba da ga mrzi, jer sam izgubio vise prijatelja nego sto zelim da pamtim. Ali zakonska zabrana samo koristi dilerima i nikome vise. Ako stvarno zelite da resite problem narkomanije, te pare koje bacamo na policiju, ulozite u centre za lecenje zavisnika i podrsku nakon lecenja (nalazenje posla, stana, itd).

  Ali i ja pisem zidovima...
  (anarhista, 28. decembar 2013 11:40)

  # Link komentara

 299. Dva gžointa po lokaciji... dobar prosek.
  (slucajno pride-nohh,ups!, 28. decembar 2013 11:39)

  # Link komentara

 300. koja komedija je ova zemlja
  (dot, 28. decembar 2013 11:39)

  # Link komentara

 301. kavi su srbi licemeri pa to je strasno ,prvo se kukalo kako dilere niko ne hapsi,kako policija nista neradi...i kad je konacno policija pocela da radi nesto ,odjednom nevalja ni to...zalosno
  (crni, 28. decembar 2013 11:38)

  # Link komentara

 302. Hapšenja narko-dilera treba sprovoditi 24 sata, 365 dana u godini, a ne kampanjski, u prigodnim, markentinškim akcijama.

  Koliko je policija efikasna, odlično se vidi ovih dana, sudeći prema petardama.
  Već danima eksplozije na sve strane, kao da smo na prvoj liniji fronta. To je dokaz da, niti su suzbili prodaju pirotehnike, niti kažnjavaju one koji je koriste.

  Plaćamo armiju policajaca, komunalnih policajaca, komunalnih inspektora, tržišnih inspektora, a huligani bombarduju na sve strane. A rešenje je vrlo jednostavno: novčano kazniš par neodgovornih roditelja, objaviš u medijima, pa će ostali da se zamisle da li se isplati uznemiravati svojim primitivizmom nedužne komšije.

  Policija ne sme da ima prioritete. Njoj treba SVAKO krivično i prekršajno delo da bude prioritet. U suprotnom, ona ne služi građanima, već političarima, za povremene, markentinške akcije.
  (Cogito ergo sum, 28. decembar 2013 11:38)

  # Link komentara

 303. Dobro, a posle ovoga hapsiti kriminalce u javnim preduzećima,fudbalskoj organizaciji, trgovcima fakultetskih diploma ?
  (gandra, 28. decembar 2013 11:38)

  # Link komentara

 304. Borba protiv kriminala se nastavlja!
  (marinela, 28. decembar 2013 11:38)

  # Link komentara

 305. Ovo je trebalo odavno da se uradi,ali nije jer je dosta ljudi iz prethodne vlasti bilo umesano sa nekolicinom ovih dilera.
  (dile22, 28. decembar 2013 09:20)

  U mom bloku danas nije uhapšen nijedan, jer su povezani sa dosta ljudi iz sadašnje vlasti.
  (Mare, 28. decembar 2013 11:38)

  # Link komentara

 306. Samo napred, punom parom protiv korupcije. Pobeda nad korupcijom je preduslov da naša ekonomije krene napred i da građani osete bolji standard, povećanje zaposlenosti i sveukupni prosperitet.
  (Pavle, 28. decembar 2013 11:37)

  # Link komentara

 307. Samo legalizacija marihuane.
  (NP, 28. decembar 2013 11:36)

  # Link komentara

 308. akcija grom i dalje traje i to uzivo na svim vestima,izgleda samo kriminalci nisu obavesteni i nemaju pojma sta se desava,ludilo od ovih u foteljama...
  (roger17, 28. decembar 2013 11:36)

  # Link komentara

 309. Vreme je da država stane na put narko klanovima i jednom zauvek ih skloni sa ulice.
  (Xperia, 28. decembar 2013 11:36)

  # Link komentara

 310. drago mi je sto prica sns-a o borbi protiv korupcije i kriminala nije bila prica na kojoj su gradili popularnost nego su uradili nesto konkretno po tom pitanju. svaka cast!
  (Nina, 28. decembar 2013 11:32)

  # Link komentara

 311. Da je Grom bio uspesan ne bi bilo sada Grom1. Logika. Znaci prvi put propala akcija a busali se naprednjaci u grudi. E, a ovaj Grom 1 sto neko rece tek ce biti "uspesan" sa tri kila marihuane.
  (jugo, 28. decembar 2013 11:28)

  # Link komentara

 312. da se to radi u Hrvatskoj mnogi bi odavde kukali da to pod hitno treba i kod nas, kako se ne preduzima nista... a sad tim istima se ne svidja... po nekima ne treba, ni pokusavati... nek sede po kancelarijama i pustaju korenje... treba prikazati da ima i spremnih,postenih i hrabrih ljudi koji ne sede samo. dok neki kritikuju sta god da se uradi, bez imalo stida, narocito ovako opasna po zivot akcija! u najgorem ishodu ovih akcija, imaju bar trening... pare se trose i kad se nista ne radi!
  (zex, 28. decembar 2013 11:27)

  # Link komentara

 313. Podržavam ovu akciju ko god daa je sprovodi. A direktno je sprovedena od strane dobrih policajaca koji brinu za svoju zemlju i svoju decu.
  (Nbg, 28. decembar 2013 11:26)

  # Link komentara

 314. nadam se da ce ovakvih akcija jos biti, kao i da ce u buduece biti obuhvaceni sluzbenici policije, politicati i ostali... jer kriminal je cvetao prethodnih petnaest godina, i vreme je da se i nasa deca osecaju sigurno!
  (Lazar, 28. decembar 2013 11:24)

  # Link komentara

 315. U proslopartijskom sistemu se namnozilo leglo narko dilera. Veliki je ovo posao sada, ali neko je morao da ucini prvi i najtezi korak.
  (salieri, 28. decembar 2013 11:23)

  # Link komentara

 316. Valjda Grom 2, Grom 1 je bio pre mesec dana ili tako nešto. A inače hvala što ste javili kriminalcima, sada mogu da se sklone.
  (Pametnjaković, 28. decembar 2013 11:22)

  # Link komentara

 317. A...da li ste im pustili SMS pre akcije?
  Mislim, glupo je da samo preko medija objavljujete "akcije".
  (Banana bila, banana ostala, 28. decembar 2013 11:19)

  # Link komentara

 318. Hvala bogu da ovi resise kod nas kriminal.Sada ce Nis da nam se razvija jos brze.Pozdrav iz Nisa.
  (dekisa, 28. decembar 2013 11:17)

  # Link komentara

 319. 'APSI!!!
  (Dušanovi vinogradi, 28. decembar 2013 11:16)

  # Link komentara

 320. Zar nije ovo Grom 2, ili bar 1.01?
  (Mutinjo, 28. decembar 2013 11:16)

  # Link komentara

 321. Bice izbori... bice....
  (dobro nameran, 28. decembar 2013 11:11)

  # Link komentara

 322. Opskrbljavanje za Novaka...
  (Skimmer, 28. decembar 2013 11:11)

  # Link komentara

 323. Инђију наравно обилазе...
  (Стефан, 28. decembar 2013 11:10)

  # Link komentara

 324. Usli u 1000 objekata???? Alo, ljudi, za to vam treba 4 000 policajaca minimum. Prestanite da lupetate.
  (jok, 28. decembar 2013 11:09)

  # Link komentara

 325. "na preko hiljadu lokacija zaplenjeno cak 3 kilograma marihuane! svaka cast nasoj policiji koja nam je omogucila da mirno spavamo na celu sa najboljim politicarem medju pevacima i najboljim pevacem medju politicarima!"

  nemojte tako, stefane! to je 3 MILIONA miligrama marihuane! malo li je?!
  (sasa, 28. decembar 2013 11:09)

  # Link komentara

 326. Ovakve akcije su dobre i trebaju biti učestale kako bi kriminalne grupe bile lišene slobode. I pored toga što je Srbija puna droge ovo bi trebalo smanjiti broj dilera i pokazati odlučnu reakciju države da neće tolerisati tako nešto.
  (Limited, 28. decembar 2013 11:08)

  # Link komentara

 327. "Privode se osobe koje se bave dilovanjem droge..."

  Ako sam dobro shvatio: sitna dilerska boranija ide u zatvor na par meseci, na besplatan smestaj i hranu (o trosku postenih gradjana, of course), a glavne ajkule, organizatori bisnisa, ce raspisati konkurs za nove dilere. Policija ce oduzeti drogu i onda je preprodavati svojim pacovskim kanalima. I kako logika nalaze, jedini cilj i svrha ovog "velikog drzavnog poduhvata" nije nista drugo sem da se privilegovani krugovi obogate jos vise.

  Pa onda sledeceg meseca "Grom 2" (opet u lov na sitne dilere), pa onog tamo "Grom 3", i tako dobismo serijal u beskraj.

  Ili u prevodu na Breaking Bad: Gustavo Fring uhapsen biti nece, niti Walter White, Saul Goodman, a bogami ni Jesse Pinkman. Bice uhapseni Skinny, Badger, i ostala "sitna buranija".

  Ili sam mozda pogresno shvatio?
  (Gajetano, 28. decembar 2013 11:07)

  # Link komentara

 328. Kad nema vutre,narod bijesan.
  (latino, 28. decembar 2013 11:06)

  # Link komentara

 329. Iskreno, jedva cekam da rezultati izadju na videlo pa da se zapuse usta onima koji stalno traze manu u svemu. Dokaz da je akcija Grom i dalje traje jeste sto je veoma brzo sprovedena jos jedna. Mozemo ocekivati da ce ih bití jos vise....
  (Vali, 28. decembar 2013 11:02)

  # Link komentara

 330. Sve te njihove komične predizborne akcije protiv narko dilera je genijalno opisao Zoran Kesic (emisija "24 minuta" na tv b92 od pre 2-3 nedelje, imate je u video arhivi na sajtu b92). Obavezno pogledati !! Zaplena "izuzetnih" 20 kg narkotika (a od toga najvise marihuane koja i nije neka droga) je realno na nivou racije medju klincima u dance areni na jednom poznatom muzickom festivalu ;)
  (Farsiko, 28. decembar 2013 11:02)

  # Link komentara

 331. pa zbog cega ovo objavljujete??? da ih samo upozorite? .. ovaj tekst ce i te kako da utice na celu akciju.... mogli ste da objavite kada sve bude gotovo kao za prvu akciju. Sve jedno SVAKA CAST . OVAKVIH AKCIJA TREBA DA IMA VISE
  (shami, 28. decembar 2013 11:01)

  # Link komentara

 332. Zaplenite im ovog puta sve samostrele!
  (LovacUzitu, 28. decembar 2013 11:00)

  # Link komentara

 333. Ja nikad, za 38 godina, nisam video grom iz vedrog neba. Sumnjam da će i ovaj imati neki učinak.
  Prvenstveno, ja mislim da se dileri koji su izbegli proslo hapšenje, malo smanjili prodaju, zbog straha. Možda i nisu toliko pametni. Možda su razmisljali da je gotovo sa akcijama do Nove godine...
  Svejedno, ja želim da pohapsite što više, ali ne one kojima nađete 10.000e zarađenih od droge (ili 500 od vutre - to je smesno). Nikad niste zaplenili pravu stvar. Ni-kad. Sumnjam i dalje.
  A Vučiću ne treba verovati. To sam odavno shvatio.
  (jabucilo, 28. decembar 2013 11:00)

  # Link komentara

 334. Kad ne hapse ne valja,kad hapse opet ne valja.E Srbijo jadna ti sa tvojim gradjanima.
  (kimi, 28. decembar 2013 09:54)

  А која је разлика између нехапшења и оваквих хапшења?
  (Старо куче, 28. decembar 2013 10:57)

  # Link komentara

 335. Ja da ih hapsim mene bi bilo sramota da se pohvalim ovim kolicinama. Dajte uhvtite nekoliko njih sa kilogramima pa recite da ste odradili posao. A ne ovako hvatate male narkomancice sto prodaju da bi imali za drogu. Hvataejte one glavne one u DB-U i policiji sto to rade oni vam drze sve. LAZOVI SVI DO JEDNOGA!!!!!Mrzim politicare od prvoga do poslednjega ****** vas vasi poenni
  (David, 28. decembar 2013 10:56)

  # Link komentara

 336. Na komentare kako "Srbinu ne mozes ugoditi " treba reci da niko normalan nije protiv ovakvih akcija.Problem je sto je "Srbin" percipira da je posao policije i tuzilastva da rade ovakve stvari svakodnevno,a ne u predizbornoj kampanji i u svrhu podizanja rejtinga te i te stranke ili politicara.I jos jedna stvar,jedino merodavno ce biti koliko dilera ce biti PRAVOSNAZNO OSUDJENO i jesu li to zaista pravi narko bosovi (u sta sumnjam) ili sitna boranija!
  (vito, 28. decembar 2013 10:56)

  # Link komentara

 337. a što nisu sačekali cecin koncert pa ih sve pohapsili odjedared ?
  (zvonimir, 28. decembar 2013 10:55)

  # Link komentara

 338. U tekstu piše da je akcija pokrenuta na zahtev Biroa za koordinaciju službi bezbednosti tj. Vučića jer je on šef tog Biroa. A mene zanima šta radi ministar unutrašnjih poslova,mislim da je ovo trebalo da bude njegov zadatak?
  (Leonid, 28. decembar 2013 10:55)

  # Link komentara

 339. Au, kol'ko komentatora treba da stane na momenat i udahne duboko... pa shvati da je svaki uhapseni kriminalac dobra stvar. Da su ovakve akcije uvek dobre, bez obzira ima li u tome predizbornog PR-a. Ne moze se kriminal iskoreniti (osim u totalitarnim drustvima) ali se moze smanjiti i potisnuti u mracne coskove, oterati iz skola, sa glavnih ulica i trgova. Da biti kriminalac nije jedno od alternativnih zanimanja ili dodatni prihod, nego aktivnost kojom se bavi talog drustva na gadjenje svakog normalnog coveka.
  (bokius, 28. decembar 2013 10:52)

  # Link komentara

 340. Pa cutite bre, cuce vas!
  (pssst, 28. decembar 2013 10:49)

  # Link komentara

 341. dilere treba držati na kvačilu non stop, da vidite kako su samo izbezumljeni i pod kojim su stresom, idu ulicom šaraju očima i vrte glavom, ne zanaju više kome da prodaju a kome ne, narkomana sa sitnijim krivičnim delima sve više i pola njih su doušnici, treba ih dizati svakih 7 dana, OGADIĆE IM SE POS'O
  (mf, 28. decembar 2013 10:47)

  # Link komentara

 342. Prethodna vlast je takticnije radila, nikoga nisu hapsili pa tako nije moglo da dodje do minusa i negativnih komentara na internetu..
  (Profesionalni udarac minusa, 28. decembar 2013 10:47)

  # Link komentara

 343. na preko hiljadu lokacija zaplenjeno cak 3 kilograma marihuane! svaka cast nasoj policiji koja nam je omogucila da mirno spavamo na celu sa najboljim politicarem medju pevacima i najboljim pevacem medju politicarima!
  (stefan, 28. decembar 2013 10:46)

  # Link komentara

 344. Zalosno je sto ce to sve sudije da oslobode ili osude na smesne kazne.Mozda preterujem ali,najbolje bi bilo,jedan gram-jedna godina pa kome se kako zalomi a sudije da budu tu kako bi samo premerili i stavili potpis.
  (BokiPIrot, 28. decembar 2013 10:46)

  # Link komentara

 345. Nista vam ovo ne vredi?
  Dok ne udarite "gromom" po sudijama i sudstvu!!!!???
  (Џо, 28. decembar 2013 10:42)

  # Link komentara

 346. Ovakvih akcija je bilo i ranije...setimo se i Sablje i Morave..ni njima opseznosti nije manjkalo, no ono sto je jedna od razlika jeste, koliko je lica procesuirano na kraju, al zaista. Ovakva akcija podrazumeva angazman vise ministarstava i institucija, i na kraju to presdstavlja jedan sveobuhvatnu borbu drzave protiv kriminala. A ta borba se ocigledno vodi.
  (true, 28. decembar 2013 10:42)

  # Link komentara

 347. Nas zanima akcija gde se zlocinci osudjuju a ne samo hapse... do tog trenutka ovo sve je sarena laza… igracka za ludaka sto bi neki rekli.
  (Antun, 28. decembar 2013 10:38)

  # Link komentara

 348. Udarili na dilere, znači maloprodaju. A šta je sa uvoznicima i veleprodajom?
  (Macedoroman, 28. decembar 2013 10:37)

  # Link komentara

 349. "kao što je obećao?!!!!"
  ko se to nama šlihta???…??
  stidite se
  (mattersville, 28. decembar 2013 10:36)

  # Link komentara

 350. Ako drstično ne poskupi droga na ulici znači da ništa nije urađeno, naravno i obratno....
  (Analitičar, 28. decembar 2013 10:36)

  # Link komentara

 351. @ Čitam komentare na vest i dolazim do zaključka :Ne možes Srbima ugoditi nikako! Kad dileri šetaju slobodno -ne valja,kad ih hapse -ne valja.Kakav smo to narod izopacen?
  (bolje biti pijan nego star, 28. decembar 2013 09:21)

  Zbog takvih naivcina kao sto si ti, ovakvi vladaju decenijama i ostace, kako vidim, jos dugo
  (Mile, 28. decembar 2013 10:35)

  # Link komentara

 352. Ovaj put nije najavljeno, pa se nadam da će i rezultati biti bolji.
  (bonbon, 28. decembar 2013 10:35)

  # Link komentara

 353. Odlicna vest za dobro jutro. Drago mi je sto se nije stalo na akciji Grom sa pocetka decembra nego da drzava planira da se ozbiljno suoci sa problemom. Ta posast ubija nasu decu i njihovu buducnost i kao drzava i kao drustvo moramo tome stati na put.
  (boskin, 28. decembar 2013 10:33)

  # Link komentara

 354. Videcemo. Prvi podpremijer - Sveti, priča o "tajnosti", a od 6. decembra, što PPP, što Dolovac, što sveprisutna Zorana - bar jedno od njih je svakog dana slalo pretnje-opomene dilerima.
  Videćemo koliko će samostrela biti zaplenjeno pa ćemo znati NA ČEMU SMO. (Nešto lako, nešto teško, na izborima, šta li...)
  (Kvazimodo Sorabius, 28. decembar 2013 10:19)

  # Link komentara

 355. Sada sam bio do prodavnice i prodje pored mene glavni diler u kraju (Borca) u crnom mercedes 4matic-u...toliko o hapsenjima,hvala i dovidjenja.
  (centar III, 28. decembar 2013 10:19)

  # Link komentara

 356. Posle neverovatnog uspeha prve akcije...najuspešnije u poslednjih 30 godina...i hapšenje svih dilera koje Srbija ima, ova akcija je logičan sled događaja...ali ne znam koga će da hapse...u prvoj akciji pohapsiše sve...
  (anonymous, 28. decembar 2013 10:13)

  # Link komentara

 357. Svaka cast!
  (darko, 28. decembar 2013 10:11)

  # Link komentara

 358. "Hapsi milicijo" !!! - Branislav Lečić
  (Marko, 28. decembar 2013 10:10)

  # Link komentara

 359. Želim da verujem da će biti osuđeni i poslati u zatvor, ali svakog dana sud oslobodi po jednog, ili nema dokaze ili advokati sa dnevnicama u visini godišnje prosečne plate završe posao...
  (Zaphod, 28. decembar 2013 10:09)

  # Link komentara

 360. Valjda ce grom 2 biti na pinku live da moze i publika da glasa
  (milan, 28. decembar 2013 10:07)

  # Link komentara

 361. Dobro je što se nije stalo na akciji od pre 10-tak dana, već se nastavlja privođenje narkodilera širom Srbije. Ovakvih akcija treba da bude što češće, jer su u Srbiji kriminal i korupcija pustili duboko korenje, i nikada se kriminal i korupcija neće u potpunosti eliminisati, ali država treba da vodi kontinuiranu borbu na njihovom iskorenjivanju.
  (jeremija, 28. decembar 2013 10:07)

  # Link komentara

 362. koliko ja vidim, od spornih predmeta koji su najavljivani nema ništa! ovo sa sitnim pilićarima je samo skretanje pažnje javnosti...nažalost
  (filipbg, 28. decembar 2013 10:06)

  # Link komentara

 363. U prosloj akciji je zaplenjeno oko 100 grama po dileru. Ako neko nakon toga smatra da je to neka uspesna akcija,a ne mazanje ociju i vredjanje inteligencije i ne zasluzuje bolju vlast. Koji su to dileri koji u svom steku imaju 100 grama droge?!
  (Vladan Fegi, 28. decembar 2013 10:05)

  # Link komentara

 364. @Eliot @Macak Pa citam novine, tamo je sve istina i pisalo je da je nakon prve akcije pocelo snizenje narkotika. Mozda zbog praznika. A naravno da zlo treba skloniti sa ulica, samo nemojte da ste smesni, jos 2000 god je pronadjena tona droge u sefu jedne (drzavne) banke.
  (Bora, 28. decembar 2013 10:05)

  # Link komentara

 365. Esi mi dobar...
  (MJ, 28. decembar 2013 10:05)

  # Link komentara

 366. Da je sreće da imamo više ljudi kao sto je Vučić ova zemlja bi mnogo brže uspela da ispliva iz svih nevolja u koje su je uvalili tajkuni i njihovi poltroni koji su bili na vlasti.
  (Kosta, 28. decembar 2013 10:05)

  # Link komentara

 367. setili se sad kada nema dovoljno tuzilaca niti zapisnicara da se sve to odradi kako treba
  (ne pucaj ja sam, 28. decembar 2013 10:03)

  # Link komentara

 368. Privode iste one koje su pre nekoliko nedelja...….. Oni ih privedu a posle ih sud pusti i tako u krug...….. Ocekujte krajem Januara da ponovo ove od danas privode..........
  (NS, 28. decembar 2013 10:03)

  # Link komentara

 369. Znaci grom je bio pilot a grom 1 je prva serija jer je prosla u narodu . Sace ce i grom 2 i tako to 123 kad krece novi pilot i nova serija Pakao pa Pakao 1 itf Nekako posle groma ocekujes pakao
  (murja snima serije, 28. decembar 2013 10:01)

  # Link komentara

 370. Gromoglasna borba protiv kriminala! Samo neko je zatajio ovaj put. Prvo se digne halabuka u novinama pa tek onda krene. Ovako mozda i nabasaju na nekog ozbiljnog igraca i sta ce posle s' njim? Kanda su se poeni skupljeni brzopletim hapsenjem najveceg srpskog biznismena i njegovim, ispostavilo se, u zakonu neutemeljeno dugim utamnicenjem istopili te je potreban novi spektakl. Po meni nepotrebno. Samo najavljeni picvajz na otvorenom za novu godinu je dovoljan da ih raja odusevljeno glasa na izborima koji slede.
  (Karlo, 28. decembar 2013 09:58)

  # Link komentara

 371. Već vidim za neku godinu snimljen film po ovim akcijama i voleo bih da u njemu vidim i životne priče tih uhapšenih i kako su se odlučili na konzumiranje,to jest, da prodaju narkotike.
  (mIrKo, 28. decembar 2013 09:57)

  # Link komentara

 372. Znaci,secas li se lepi Grome moj, znaci otkazala docek , znaci kale u izbornoj kampanji znaci tuga cemer jad beda bolest sivilo zbogom pameti.
  (Beograd, 28. decembar 2013 09:57)

  # Link komentara

 373. nikom normalnom ne smeta što se dileri hapse. ali smeta način predstavljanja nečeg normalnog i uobičajenog u javnosti. ona se hrani aferama, filmski režiranim akcijama, senzacijama i samohvalisanjem političara koji postaju eliot nesovi i sl.
  sve u cilju lične i partijske promocije a ne istinske posvećenosti borbi protiv kriminala. bez saradnje žandarmerije i policije sa kriminalom, toga bi bilo upola manje.
  (al kaponci i nesovci, 28. decembar 2013 09:56)

  # Link komentara

 374. Kad ne hapse ne valja,kad hapse opet ne valja.E Srbijo jadna ti sa tvojim gradjanima.
  (kimi, 28. decembar 2013 09:54)

  # Link komentara

 375. Objavljena vest tek u 9:00 sati sto znaci 4 i po sata posle pocetka akcije. Za to vreme su svi verovatno vec pohapseni.Dakle ovo nije objava akcije unapred ,nego se vec zavrsila do 9:00 najverovatnije. Zasto se neki mediji kriminalizuju unapred.Zanimljiviji je naslov AKCIJA U TOKU,nego ZAVRSENA AKCIJA,a verovatno se jos nemaju podaci koliko je uhapseno,pa ne razumem zlurade komentare na ovu vest,na racun B92
  (Ivan@, 28. decembar 2013 09:53)

  # Link komentara

 376. A SEĆAŠ LI SE LEPI GROME MOJ NEKADA JE TLO POD NAMA PUCALO,,,,,, UDARI OPET GROME MOJ
  (CECA, 28. decembar 2013 09:52)

  # Link komentara

 377. Verovatno je većina hapšenih u prošlom "Gromu" već na slobodi, pa sada moraju opet da ih jure.
  (Miki, 28. decembar 2013 09:51)

  # Link komentara

 378. Dobro je što se sve nije završilo prošlom akcijom GROM. Vlada i policija je rešila da se borbom protiv narkodilera bavi sistematski. To je i jdini put da se putevi droge i rasturanje droge po gradovima drastično umanji ako ne i spreči.
  (Nemanja, 28. decembar 2013 09:49)

  # Link komentara

 379. A ako ja budem malo se druzio sa ovima sto ih juri grom,pricuvao im pistolje i slicno,hocu moci pevati za novu godinu na trgu???
  (anticenzura, 28. decembar 2013 09:49)

  # Link komentara

 380. Podržavam ovakve akcije i one treba da postanu sto ucestalije.
  (Kosta, 28. decembar 2013 09:47)

  # Link komentara

 381. Sta vredi kad ce im sudije progledati kroz prste, uskoro opet ista situacija. Kazne treba udesetostruciti i zameniti sudije onima sa biroa, a ovako se nece nista bitno promeniti.
  (Milojko-Bg, 28. decembar 2013 09:47)

  # Link komentara

 382. opet?!
  (milos knezevic, 28. decembar 2013 09:47)

  # Link komentara

 383. Svaka cast na ovoj akciji! Treba ih pobiti sve! Svaka cast Vucicu!
  (RusSerb, 28. decembar 2013 09:46)

  # Link komentara

 384. Čitam komentare na vest i dolazim do zaključka :Ne možes Srbima ugoditi nikako! Kad dileri šetaju slobodno -ne valja,kad ih hapse -ne valja.Kakav smo to narod izopacen?
  (bolje biti pijan nego star, 28. decembar 2013 09:21)

  Pa to je tako kod nas, jos je nije rodio ko je nama ugodio....,ali svako ko imalo zeli dobro ovoj zemlji, gradjanima podrzace ovo hapsenje ..pa bilo je vreme da se pocne stajati na put kriminalu.
  (milan, 28. decembar 2013 09:43)

  # Link komentara

 385. Valjada Grom 1.1.?
  (Pedja, 28. decembar 2013 09:43)

  # Link komentara

 386. @dile22 ma jes, djilas i mirko cvetkovic dilovali drogu. Aj nek neko kaze SNS PRovima da bar koriste botove s trocifrenim IQ...
  (Milan I, 28. decembar 2013 09:42)

  # Link komentara

 387. koji blefer ovaj Vučić, ha, ha....pa najavljivao je pakleni decembar ([link]) a ono hapsi sitne dilere droge, ha, ha... kakva borba protiv korupcije i krupnog kriminala

  tako je i ministarka Mihajlović u predizbornoj kampanji najavljivala pojeftinjenje struje a ona poskupela čim je SNS došao na vlast ([link]/)

  Nešto nema petlju za borbu protiv korupcije, mora da i sam ima putra na glavi pa ne sme!

  Hoće li neko na sledećim izborima da glasa za ove lažove?????? Ja NEĆU!!!…!!
  (Dragan, 28. decembar 2013 09:40)

  # Link komentara

 388. Najjači su ovi "svaka čast" komentari. Jadni ljudi, pojma vi nemate gde živite i šta se radi oko vas. Tresla se gora, rodio se miš. Glavni distributer narkotika u Srbiji je policija, sada skidaju sitne dilere da sklone konkurenciju. Ne zaboraviti da i dalje ne ulaze u Veliki Trnovac. Prema tome, sve je ovo prikupljanje poena za izbore.
  (dule, 28. decembar 2013 09:39)

  # Link komentara

 389. Ovo je trebalo odavno da se uradi,ali nije jer je dosta ljudi iz prethodne vlasti bilo umesano sa nekolicinom ovih dilera.
  (dile22, 28. decembar 2013 09:20)
  Moram da te razocaram.Prethodna vlast je u akciji "Morava", privela preko 600 ljudi zbog droge.Bilo vise hapsenja nego sto sad to radi Vucic, ali nisu se reklamirali kao on.
  (nece biti, 28. decembar 2013 09:38)

  # Link komentara

 390. A prostitucija? Korupcija i još mnogo gore potpuna nekompetentnost lekara, tragikomični školski programi, sin poznate voditeljke nije dodirnut nikakvim gromom, žandari još uvek orgijaju po Srbiji, za koga ste - četnike, partizane, samo za sebe? Mala Tabakovićka? To nećete da rešavate? A hapsiti palanačke đilkoše koji su se do skora svima hvalili kako prodaju drogu pa ih zato i smetlari znaju, to je lako.
  (Cirkus, 28. decembar 2013 09:38)

  # Link komentara

 391. @ (bolje biti pijan nego star, 28. decembar 2013 09:21)
  Nemojte da vas zavaraju ovi trolovski komentari nemaju šta da kažu pa pišu gluposti koje dolaze iz centrale ovo je odlična vest svaka čast sklanjajte te dilere sa ulica
  (Radovan, 28. decembar 2013 09:38)

  # Link komentara

 392. svi dileri,narkomani,debili,komlpeksasi i ostale nakaze ovog drustva u mom kraju i dalje slobodno setaju
  dok je tako
  moze pored groma i tornado,nista vam ne verujem!
  (anarchy, 28. decembar 2013 09:37)

  # Link komentara

 393. @ SNS Bot 80
  ne kaze se Vucic, vec gospodin Vucic.
  (Mika, 28. decembar 2013 09:37)

  # Link komentara

 394. Propala prica o privatizacijama, idu izbori, sad ce da pohapse svih onih 3000 sto su prosle godine pustili na slobodu. Bolesno!
  (bluez, 28. decembar 2013 09:35)

  # Link komentara

 395. Aca-najava opet u akciji...samo što ce opet da zaplene jedno 100 vagica i nikom ništa kao i prošli put.
  (gazda paja, 28. decembar 2013 09:34)

  # Link komentara

 396. pofledajte zavrssni pasus ove informacije"ccime(vuccic)ispunjava obecanje dato...",pa ssta radite ljudi,da li je moguce da ste ovoliko nisko pali da plasirate ovakve komentare.naravno,znam da mi ovo kao i mnoge komentare ranije ,necete objaviti ali morao sa ovo da kazzem .sramota.
  (petar, 28. decembar 2013 09:32)

  # Link komentara

 397. Ovakve akcije treba da se odvijaju mnogo češće i ne treba odustati od toga da se spreči preprodaja i konzumiranje droga na teritoriji Srbije. Treba učiniti sve što je u našoj moći kako bi sprečili da nam se deca truju. Verujem da će ovoga puta biti rekordna zaplena koja će se meriti kilogramima.Takođe, verujem da ništa od toga nije namešteno i da oni koji su na čelu te akcije takođe, imaju dece i da zato rade u korist njihove svetle budućnosti.
  (Sevojno, 28. decembar 2013 09:32)

  # Link komentara

 398. Trnovac, Novi Pazar, nesto, nista?

  Zatvorite dobavljace, to je uspeh...sve ostalo su samo politicki poeni...
  (gri, 28. decembar 2013 09:31)

  # Link komentara

 399. Коначно да неко стане на пут овим нарко дилерима свака част на овој акцији само хапсите
  (Ivan, 28. decembar 2013 09:29)

  # Link komentara

 400. (SNS Bot 80, 28. decembar 2013 09:06)

  Потпуно се слажем са вама. Аца Вучић ће ову земљу од легла криминала претворити у сасвим пријстно место за живот и подизање деце. Напред Ацо, хапси аламуње!
  (СНС Бот v.38.9, 28. decembar 2013 09:29)

  # Link komentara

 401. Prvi"GROM" je bio najuspesniji 25g unazad,primam opklade da ce ovaj da zaseni sve u zadnjih 2013 godina, a onda ce u 12sati ON da nam saopsti da cemo imati IZBORE.Voleo bih neko saopstenje ili bar malu izjavu kako cu da se provedem za novu godinu,unapred zahvalan.
  (sone, 28. decembar 2013 09:29)

  # Link komentara

 402. Tipicno za SNS. Veceras najavljena izjava o spornim privatizacijama i posto tu nece biti nicega evo malo spinovanja kao Grom1. E narode srpski gde ti je pamet dok te ovi jasu?
  (jugo, 28. decembar 2013 09:29)

  # Link komentara

 403. Boro, jel kupujes drogu kad znas da je pojeftinila? Evo, sad ce da pokucaju i na tvoja vrata.
  (Macak, 28. decembar 2013 09:29)

  # Link komentara

 404. U toku je akcija zamazivanje oci narodu.
  (Vlada, 28. decembar 2013 09:29)

  # Link komentara

 405. Ma sprovodite zakon u svimg segmentima,tako ce te gradane zastiti.Koja hapsenja,droge i druga krivicna dela?Ma tesko obicnim smrtnicima,a blago vama sto mlatite praznu slamu-ili drogu?Samo vama znano.
  (*, 28. decembar 2013 09:28)

  # Link komentara

 406. E zemljo rijaliti političkog šoua..raprodavanja zemlje i odumiranja.
  (Marko, 28. decembar 2013 09:27)

  # Link komentara

 407. Pocela otpustanja iz JAVNIH PREDUZECA.
  (Mladen, 28. decembar 2013 09:27)

  # Link komentara

 408. takve stvari se ne objavljuju dok je akcija u toku.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djordje, 28. decembar 2013 08:55)
  akcija je pocela u 4:30 a objavljeno je u 9:15 pa zar mislis da novinari nisu do tada saznali.a najbolje bi po vama bilo da se nista ne pokusava uraditi jer onda ne bi imali sta da negativno komentarisete.....sta god da se napise,pokusa da uradi ili uradi usledice negativni komentar.
  (Petar, 28. decembar 2013 09:27)

  # Link komentara

 409. Znaci budalastina da nema vece!

  Jure dilere, a sta cemo mi obicna raja sa NARKOMANIMA???

  Ko će da reši problem heroinskih ovisnika koji su spremni da prodaju dete za gram?
  STA vi sklonite drogu i dilere a ja kada zovem policiju i kazem da nam skoro svako vece kradu gorivo iz kola, obijaju podrume itd nikom nista jer spada u sitne prekrsaje!
  Uostalom o problemu narkomanije je pricao jednom nas bivsi sluzbenik DBa. Kaže čovek lepo nije problem da jedna zemlja pohapsi i zatvori dotok heroina ali NESME jer ima jos veći problem porasta kriminaliteta od strane narkomana.

  Na kraju krajeva, nesto nisam skoro procitao da je neko pod dejstvom narkotika pocinio neko ZLO nekome, a evo pod dejstvom dragog nam srbima alkohola, gaze decu, izazivaju sudare na putevima, sekiramo komsije žene, muževe, roditelje pa i decu, rasturaju se porodice, tuče itd...

  KADA će neko javno objaviti listu najpogubnijih, najstetnijih i najsmrtonosnijih supstanci (1.ŠEĆER,2.alkohol,3.heroin,4. cigarete,5.kafa...) i prestati da trosi NAS novac na uzaludno borbu protiv narkodilera, legalzuje sva ta sranja i usresredi se na prave probleme društva???
  (grm, 28. decembar 2013 09:27)

  # Link komentara

 410. A vidi ove botove sto su se zaukali. Javio im Vucic da sibaju komentare i pre pocetka akcije.
  (Drug Crni, 28. decembar 2013 09:25)

  # Link komentara

 411. vucic I dacic ciste konkurenciju ...
  (Tash, 28. decembar 2013 09:25)

  # Link komentara

 412. Srećom tu je apelacioni sud!
  (Ranzo, 28. decembar 2013 09:24)

  # Link komentara

 413. sto mu gromova jelenskih mu rogova
  (Ghu, 28. decembar 2013 09:24)

  # Link komentara

 414. Sprdacina,pred izbore.
  (ex sns, 28. decembar 2013 09:24)

  # Link komentara

 415. Da, inace njima hapsenje jako tesko pada.
  (Washington, 28. decembar 2013 09:24)

  # Link komentara

 416. Cudno mi je sto pise da je akcija pocela jutros. Juce je u Masarikovoj ulici u Novom Sadu oko ponoci bilo opsadno stanje i pretresanje lokala koji je poznato kao mesto na kome se okupljaju dileri.
  (Miroslav, 28. decembar 2013 09:22)

  # Link komentara

 417. Čitam komentare na vest i dolazim do zaključka :Ne možes Srbima ugoditi nikako! Kad dileri šetaju slobodno -ne valja,kad ih hapse -ne valja.Kakav smo to narod izopacen?
  (bolje biti pijan nego star, 28. decembar 2013 09:21)

  # Link komentara

 418. A kao nisu znali glavni? Legalizujte i uredite proizvodnju droge. Ostace kriminalci i dobar (los) deo policije bez posla.
  (pera kojot, 28. decembar 2013 09:20)

  # Link komentara

 419. bas me zanima koliko ce ih u zrenjaninu biti uhapseno?
  ili ovde nema ni droge niti dilera kao prosli put?
  (laki69, 28. decembar 2013 09:20)

  # Link komentara

 420. Ovo je trebalo odavno da se uradi,ali nije jer je dosta ljudi iz prethodne vlasti bilo umesano sa nekolicinom ovih dilera.
  (dile22, 28. decembar 2013 09:20)

  # Link komentara

 421. ovoga puta ce biti zaplenjene cak 3 vagice
  (ds, 28. decembar 2013 09:18)

  # Link komentara

 422. Hapsi,ne pitaj!!
  (ozren, 28. decembar 2013 09:18)

  # Link komentara

 423. ove akcije ko softverska azuriranja...grom...grom 1...grom 1.0.3...
  (Che, 28. decembar 2013 09:17)

  # Link komentara

 424. Podržavam akciju hapšenja svih vrsta kriminalaca ali se slika o bednom stanju u Srbiji ne može promeni.
  (Istina, 28. decembar 2013 09:17)

  # Link komentara

 425. Tadicu,evo ti rezultate koje si prozivao i pricao da ih nema.
  (gorana, 28. decembar 2013 09:17)

  # Link komentara

 426. srbija i njeni politicari su postali jako smesni,ne znam dal da placem ili da se smejem od ovih naziva
  (pera, 28. decembar 2013 09:16)

  # Link komentara

 427. Samo neka grmi!
  (Mija, 28. decembar 2013 09:16)

  # Link komentara

 428. Neka ih sve bre pohapse,dosta mi je vise da gledam po ulici kako deci prodaju razne droge.
  (gaso, 28. decembar 2013 09:15)

  # Link komentara

 429. Mene brine da ne zakace slucajno i Cecu... pa ko ce da nam peva za docek? Valjda je onaj Mali mislio o tome ;)))
  (Sulejman Velicanstveni, 28. decembar 2013 09:15)

  # Link komentara

 430. Iz vedra neba :)
  (Markan, 28. decembar 2013 09:14)

  # Link komentara

 431. Ove ce baciti u senku trilogiju "Hobbiti"
  (Unknown19G70, 28. decembar 2013 09:14)

  # Link komentara

 432. Oni pohapse 1 000 dilera, a droga na ulicama sve jeftinija. Nesto tu skripi.
  (Bora, 28. decembar 2013 08:51)

  Konkurencija, bato. Slobodno tržište. Uzgred, otkad su naprednjaci na vlasti ne pominje se više onaj Maka kao jedan od najvećih kriminalaca i dilera.
  (Jole, 28. decembar 2013 09:13)

  # Link komentara

 433. Oni pohapse 1 000 dilera, a droga na ulicama sve jeftinija. Nesto tu skripi.
  (Bora, 28. decembar 2013 08:51)

  Znaš na osnovu ličnog iskustva?
  (Eliot, 28. decembar 2013 09:12)

  # Link komentara

 434. kod mene ih nema josh....
  (aleks, 28. decembar 2013 09:10)

  # Link komentara

 435. Svaka cast!
  (ILI MI ILI ONI, 28. decembar 2013 09:10)

  # Link komentara

 436. Država pokazuje snagu, a rezultata će sigurno biti, jer Biro za koordinaciju bezbednosnih službi nije naložio privođenja bez valjanih informacija.
  (Oli, 28. decembar 2013 09:10)

  # Link komentara

 437. Ovi se ne šale.Izgleda da je stvarno narko grupama došao kraj. Ovo je za svaku pohvalu.
  (Dana, 28. decembar 2013 09:10)

  # Link komentara

 438. Taman ovi sto su spremili stekove za proslavu Nove Godine ce da puknu. Pa gde bas u spic sezoni?
  (Milan, 28. decembar 2013 09:09)

  # Link komentara

 439. Vucic je odlucio da se obracuna da organizovanim kriminalom i narko dilerima i treba ga podrzati u tome.
  (SNS Bot 80, 28. decembar 2013 09:06)

  # Link komentara

 440. To opet one iste što su pustili prošlog puta
  (Zoki, 28. decembar 2013 09:04)

  # Link komentara

 441. Знам резултат.
  Ухапшено неколико стотина - пуштено: скоро сви - осуђено: ниједан.
  Ова и предходна хапшења су само фарса.
  Жал'боже бензина који потроше.
  (М.Н. Лазар, 28. decembar 2013 09:04)

  # Link komentara

 442. Znaci...bice izbora!
  (Beqa., 28. decembar 2013 09:03)

  # Link komentara

 443. Počela predizborna kampanja. Opet će biti odšteta za neosnovano pritvaranje.
  (DavroS, 28. decembar 2013 08:57)

  # Link komentara

 444. Sini munjo udri grome osvetli nam puta!
  (alko-boy, 28. decembar 2013 08:56)

  # Link komentara

 445. takve stvari se ne objavljuju dok je akcija u toku.
  (djordje, 28. decembar 2013 08:55)

  # Link komentara

 446. Najavite, da mogu da se sklone
  (Duka, 28. decembar 2013 08:54)

  # Link komentara

 447. Oni pohapse 1 000 dilera, a droga na ulicama sve jeftinija. Nesto tu skripi.
  (Bora, 28. decembar 2013 08:51)

  # Link komentara