Urugvajci legalizuju kanabis?

Montevideo -- Senat Urugvaja izglasao je zakonske okvire koji regulišu gajenje i distribuciju kanabisa.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Занима ме, да ли Вучић дува. И, када би се то сазнало, да ли би сви чланови СНС почели да дувају? И, на крају, да ли би Србија била постала нормалнија земља када би чланови СНС били надувани. Из неког разлога, ја мислим да би били нормалнија држава са надуваним снсовцима.
  (Силвија, 11. decembar 2013 13:38)

  # Link komentara

 2. Чедо, ангажуј се за ганџу, цензус је осигуран 101%!;-)))
  (Бојан Илић, 11. decembar 2013 13:35)

  # Link komentara

 3. Nemam nista protiv da se legalizuje i kod nas,jer kao povremeni korisnik mi je u interesu da kupim dobar,ne tretirani,ko zna cim, proizvod kriminalca!
  Medjutim mi smo daleko od toga,ne mentalitetom,vec u kontroli i nadgledanju!
  Drzava Srbija svoje rezerve zita ne moze da cuva(znamo kako su ih krali),drzava Srbija kiosk ne moze da iskontrolise, oni ce kontrolisati nesto ovako odgovorno i sklono kriminalizaciji i korupciji!
  Danas gde je sve podlozno podmicivaju,korpuciji,usluga za ulugu...mi ne bi mogli da se izborimo sa tim.! Jer obrazovane kriminalce,korupcionase i dalje smatramo uspesnim jedinakma u drustvu,a oni su direktori,funckioneri,bankari,obrazovani oragizovani kriminal,PRIVREDNI...itd...e zamislite kada bi legalizovali kanabis,ovakvim ljudima koji veruju u ono sto lazu, sami sebi da su ispravni i da ne rade nista sto ne rade dugi, pa tako opravdavaju svoje postupke,jedva bi docekali ovakvu legalizaciju! Mogu samo da se najezim
  Da se razumemo,Urugavj je mngo sredjenija zmelja od nas! MNOGO!
  (Aleksandar, 11. decembar 2013 13:24)

  # Link komentara

 4. Да је неко био у било ком већем европском граду, схватио би да је "ганџа" најнормалнија ствар!
  Само се још код нас пандури иживљавају за један џоинт, иако пола њихових колега "стоји" иза препродаје....
  (Бојан Илић, 11. decembar 2013 12:24)

  # Link komentara

 5. Odlicno, eto dobrog testa za ceo svet. Sad, kad u Urugvaju stvar prodje dobro, moci ce tako i ostali. A ako ne prodje - opet lepo.
  (Amos, 11. decembar 2013 10:55)

  # Link komentara

 6. Upravo na vestima b92 pričaju o ovome! Ne mogu a da ne primetim da je voditeljka kad god je stigla upotrebila reč droga! Očekujem sledeću vest: stigle su nove isporuke vaših slatkiša u apotekama!!!
   (Boki, 11. decembar 2013 10:16)

  # Link komentara

 7. Ganja haffi blaze!
  (Jahrastafari, 11. decembar 2013 09:28)

  # Link komentara

 8. to treba dozvoliti i kod nas. Punoletnima naravno. Zasto ? Pa verujem najiskrenije da bi se smanjila potrosnja teskih droga zbog razlike u ceni i statusu pred zakonom. Istovremeno, koliko sam informisan, biljka fantasticno uspeva na ovim podnebljima, mozda je to upravo ona inekcija koja ce poljoprivredu uciniti isplativom i na manjim povrsinama zemljista. Ne zaboravite, danas se poljoprivreda isplati samo onima sto obradjuju blizu 100 hektara ili vise, mala domacinstva sa 2-3 hektara jedva sastavljaju kraj sa krajem a obradivo zemljiste je skupo. Gajenjem ove biljke se i na maloj povrsini moze dobro zaraditi. Ako bi drzava dozvolila promet, mozda bi mogli i neki izvoz da napravimo... da stavimo drzavu na noge....

  licno, biljku sam "konzumirao" 2 puta u zivotu po 2-3 dima i nisam impresioniran, jednostavno ne godi mi ali ima ko voli i hoce da plati.
  (ja, 11. decembar 2013 09:22)

  # Link komentara

 9. Aha...
  Pod hitno zvati Chak Norisa...!!!
   (Jugolav, 11. decembar 2013 09:03)

  # Link komentara