Džoni peva za Lanino ozdravljenje

Beograd -- U subotu 30. novembra u 19h, Džoni Nikola Ranković, za svoj deseti rođendan, održaće humanitarni koncert da bi pomogao Lani Nikolić da ozdravi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ovo je Džonijev rođendanski humanitarni koncert, i na njega se dolaze oni koje je Džoni pozvao, samo sa pozivnicom. Ali poziv za pomoć Lani Nikolić upućen je svim ljudima dobre volje.
  (Tatjana, 28. novembar 2013 12:37)

  # Link komentara

 2. Ovako je nas - jos i mladji - svojevremeno u Bihacu zabavljao Zele Lipovaca (mnogo kasnije frontmen "Divljih jagoda"). Gitara veca od njega. Ne sumnjam uopste da ce Dzoni jednog dana postati veliko ime, jer vec zivi ideju roka: da pomaze ljudima i menja svet.

  U kontekstu toga i ove vesti, setih se:

  Kad je svojevremeno izbila kriza u Cehoslovackoj, u Bihacu se zadesila neka rok-grupa iz te zemlje. Nisu mogli da se vrate kuci. Bihacki rokeri ("Djecaci sa Une" i "Sjene") su na obali Une organizovali ad hok "igranjac" (Boze, koliko nas je bilo na tom djuskanju) i tako omogucili tim momcima da se vrate kuci, u Cehoslovacku.

  Bilo je to vreme kad smo MI, Jugovici pomagali drugima (npr. i: 1969. god. u Sarajevu "Poetski maraton" pod nazivom "Gladju protiv gladi" u Bijafri). Nismo poznavali granice. Ovakvi pojedinacni slucajevi bolesti resavali su se kod nas i drzava je to preuzimala u svoje ruke.

  Danas smo svi zabavili "o sebi" - kako bi to Bosanci rekli - i kako nas "svi mrze", pa smo zaboravili na coveka i humanost, pa, makar to "h" bilo i malo malecno.

  Ipak, nadje se jos ponegde COVEK, pa pomogne. A takvi nose svet.
  (Rokeri, opet, 27. novembar 2013 21:42)

  # Link komentara

 3. Ne brini duso, valjda ce Ognjanovici dati pare za Lanu...Letos su bikeri isto skupili dosta para na zemunskom keju..
  (evita, 27. novembar 2013 20:06)

  # Link komentara

 4. ne mogu da procitam ovako nesto a da se ne iznerviram, za onu bitangu kovacevica smo imali milion dolara a za ovo slatko dete nemamo 100.000 evra ?
  (homemaster, 27. novembar 2013 19:51)

  # Link komentara

 5. Pomislih Džoni RaCković!
  (e bre, 27. novembar 2013 18:05)

  # Link komentara

 6. A koncert je... gde? Ja dva puta pročitao I nigde nisam video!
  (Samouk, 27. novembar 2013 18:03)

  # Link komentara