Ponedeljak, 18.11.2013.

19:40

"Odbili smo ulazak u veće zbog DS"

Mislimo da je LDP-u mesto u privremenom veću, ali nismo mogli da prihvatimo poziv i budemo opravdanje DS-u za nove napade i linč, izjavio je Bojan Đurić.

Izvor: B92

"Odbili smo ulazak u veæe zbog DS" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Magnolija

pre 10 godina

Mozda je i LDP u pravu sto je odbio ucesce.Ne znam ni kako ce ovi iz SNS-a da funkcionisu sa demokratama.Na svu srecu ocekuju se uskoro izbori i tada ce demokrate dobiti zasluzeno mesto opozicije.

Glupani

pre 10 godina

Đuriću, izgleda da vas je SNS fino namestila, kao i URS...namaili vas pa šutnuli, a da ne bude baš da su vas oni šutnuli...već da vas je šutnuo neko drugi...URS je, kao, šutnuo Dačić, a LDP je, kao, šutnuo Đilas, a i jedne i druge je šutnuo Vučić, samo dok vi to ukapirate..koje ste vi ovce, nasedate na radikalske štosove.

Srbin 100%

pre 10 godina

Do juce su pregovarali sa LDP-om o predizbornoj koaliciji a danas ih onemogucavaju da uzmu ucesce u privremenoj upravi grada Beograda...pravi primer doslednosti politike DS-a koji ih je i doveo tu gde se sada nalaze

Ursa Minor

pre 10 godina

Dobro odabrana ekipa , da privremeno vodi grad je relativno neutralna. A takva treba i da bude, jer je privremeno, i ne treba dizati prasinu jos.

rebeka

pre 10 godina

Ovaj razlog koji navodi LDP mi je nelogican,jer su vec imali sukobe sa DS-om i onda u zadnjem trenutku odustaju od uprave i kao razlog navode upravo DS.Sve mi se cini da su razlozi mnogo dublji.

beliva

pre 10 godina

Izbori i jesu ono sto bi bio fokus i sto je vredno paznje. Kratkorocno resenje koje je danas doneto produkt je jednog prinudnog dogovora. Izbori ce biti ti koji ce pokazati slobodnu volju gradjana i shodno tome grad ce biti u rukama onih koji to zaista treba da rade s punom odgovornoscu. To ce biti pravo resenje koje ce grad izleciti od ruine prethodne garniture koja ostaje u amanet

INSPEKTOR - KECIC

pre 10 godina

Mali i Nebojisa Covic su idealno resenje za Beograd.Nebojisa Covic je vodio grad Beograd veoma uspesno ima bogato iskustvo, koje treba iskoristiti na najbolji moguci nacin. Sto se tice ostalog dela Privremenog veca valjda ce nekako sa njima da se izadje na kraj. LDP je sa pravom odustao jer je DS svojim ponasanjem hocu necu doprineo tome da oni odustanu. Dosta je predstavnik DS, ono sto je veoma bitno da DS nije glavni, jer su unistili Beograd.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Pa vi niste presli cenzus kako bi uopste mogli da ucestvujete u upravljanju gradom,a videlo se vase upravljanje Beograd Putom,gde ste novac iz budzeta preko privatnika isisavali,a ofu firmu ostavili u ogromnim dugovima.Valjda ste mislili da vam je to referenca.

Koran-Pale

pre 10 godina

Kada jedna opoziciona stranka odbije poziv vlasti da učestvuje u privremenom veću Beograda zbog druge opozicione stranke , samo pokazuje kakva je atmosfera u našoj opoziciji. Samo od zdrave i konstruktivne opozicije Srbija može imati koristi.

Skywalker

pre 10 godina

Kad su nekome važnije nesuglasice i sujeta od dobrobiti građana i napretka društva,a pritom je zagrižen da bude u vlasti po svaku cenu to sasvim dovoljno govori o njima i verujem da će se to odraziti na izborni rezultat.

Kala

pre 10 godina

LDP za razliku od DS drzi do sebe, ne trza za vlascu (pa makar i privremenom) po svaku cenu. Dostojanstvo pre svega. LDP se odavde definitivno razilazi od DS i smatram da je to pravi put.

Goxxy

pre 10 godina

Tako je, bravo Djuricu, sad se vidi da su iz opozcije oni koji saradjuju sa pozicijom DS a ne LDP!Pa, iako su sve vreme optuzivali DS-ovci LDP za to! DS ovim potezom ulaska u vlast samo pokazuje da bi sve ucinila samo da bude na vlasti

Eliot Ness

pre 10 godina

Sa ovim demokratama vise niko ne moze,U sta su se oni pretvorili majko moja.Leglo korupcije,mahinacija i lazi.Videcemo kakvi ce biti izvestaji javnih preduzeca Beograda,i uporedo treba prikazati kako su napredovale Djilasove visemilionske firme.

Vinetu

pre 10 godina

Ovo je kraj ove male stranke, koju sam godinama zdušno podržavao. Mislim da je LDP ovome pokazao ko mu je partner u narednom periodu, a onda više nisu moj izbor.

DeyanD

pre 10 godina

Odlicna odluka Vucica u vezi formiranja privremenog veca. Pruzena je sansa svim strankama da ucestvuju u formiranju novog veca, koje ce uspesno obavljati sve zadatke za bolji zivot u Beogradu.

Kosta

pre 10 godina

Puno srece gospodo, trebace vam, prvenstevno zbog clanova iz Ds-a, koji su uspeli sada I opoziciju da razjedine! Svaka cast Djilas, polako ali sigurno guras stranku u totalnu propast!

Драгутин Илић

pre 10 godina

Д насртљив, ма је ли могуће? :)
Неће будући градоначелник бити из њихове партије јер су јако ниско пали.

vlada milic

pre 10 godina

ako se zna da privremeno vece ima predsednika i cetiri clana ( znaci ukupno pet ) a mesta su po zakonu morale dobiti liste koje su USLE u skupstinu znaci ds, sns , sps i ldp plus jedno mesto koje je oteo vucic za sebe neka nam objasni ldp umesto koga bi oni to bili u vecu. znaci gospodo cedisti niste vi nista odbili nego po zakonu i ustavu niste imali pravo da udjete u vece to ste mogli samo da je ds odustao kao sto vas je nasankao da jeste samo da bi vi pojurili u vucicev zagrljaj e onda je djilas rekao ne moze, ne dam. sada samo mozete da kukate i da lazete da ste sami odustali da bi sebi bili pametniji i lepsi u ogledalu.

Prodali ste se

pre 10 godina

Đuriću, ajde ne lup...j. Šta smo trebali da vam aplaudiramo, da kažemo svaka čast, al ste nam smestili...Pa vi ste miševi za DS, malo ste se zaleteli, preigrali...

Silver Surfer

pre 10 godina

Ako se ne varam gospodin Djuric je bio menadzer kampanje LDP-a u Beogradu. I njegov menadzerski rad je dao neverovatne rezultate i LDP nije presao cenzus. Naravno, kao po obicaju, politika LDP-a ima neku dimenziju koju izgleda obicni biraci ne mogu da razumeju a njihov menadzer je iz gradskog uskocio u republicki parlament. Ali, ni LDP ne moze bez mustre preuzete od drugih stranaka, da neuspesni napreduju umesto da budu najureni. Medjutim, da ne gresim dusu, svoj menadzerski ucinak Djuric je popravio na lokalnim izborima u Zemunu gde je LDP osvojio 15 glasova vise nego na prethodnim, sto se mora priznati kao svojevrstan napredak. Koliko sam uspeo da shvatim, Djuric je rekao da su u Zemunu ostvarili odlican rezultat, iako nisu presli cenzus. Posle ovih rezultata ocekujem da ce Djuric kao i njegov predsednik postati uspesan biznismen.
Kada se ne predje cenzus u Beogradu koji je glavno uporiste LDP-a onda bi u toj stranci morao da zvoni zestok alarm i da se zapitaju gde su to omanuli. Njih to naravno i nije preterano briga jer se do vlasti moze doci i bez izbora, toboz iz zelje da se pomogne gradu i Beogradjanima. Da nije tuzno, bilo bi smesno.
I da, necu glasati ni za LDP, ni za DS. Ni za koga. Jednostavno, niste zasluzili moj glas. A drzavu i glavni grad, kao sto mozemo da vidimo, svi su sposobni da vode lose. U pitanju su nijanse.

Piki

pre 10 godina

Da stvarno imate kadrove i resenja vi bi ste bili u Privremenom vecu ali lakse je biti u opoziciji i samo kritikovati,raumem vas, mada ni ulaskom ds nista nije dobijeno al ajd.

sami vudi

pre 10 godina

djuric, andric i ceda su specijalisti za muvanje i demagogiju. sada su oni ti koji su se povukli da ds ima clana veca u beogradu. koji cinici i dvolicnjaci, bolje da se spremaju za penziju, uskoro ce izbori i beogradu a njih nece biti iznad cenzusa,ldp se gubi sa politicke scene srbije.
kakav je bio trebalo je i ranije..

LOKICA

pre 10 godina

Ceda i njegov LDP na svaki moguci nacin zele da budu u prvom planu,neinteresujuci se za interes naroda nego iskljucivo za licni,sto je pokazao i ovaj put.

IBJ

pre 10 godina

"Mislimo da je LDP-u mesto u privremenom veću (Beograda)..." - kaže Đurić, funkcioner Liberalne Fidelinka Partije.

Beograđani su o tome iskazali svoje mišljenje na prethodnim izborima na kojima ste osvojili 0 odbornika, a taj grozni DS i Đilas (koji vas tobož progone) su vas ipak uključili u gradsku upravu.

Beograđani će opet reći svoje u mart '14. Ne nadajte se ničem ni na gradskim ni na republičkim izborima jer vas je i to malo birača što vam je ostalo pročitalo kao političke ljigavce. Ostajte zdravo i uživajte zajedno s Vučićem i Dačićem u subvencionisanim Fidelinkinim makaronima.

aca@home

pre 10 godina

Hahahaha, sta je DS-ovci, boli smo ozbiljnija stranka od Vas. Zasto ne objavite da na Vozdovcu niste predali listu jer nemate dovoljno potpisa. Cenzus je za Vas nedostizan a Vi pljujte po nama koliko Vam je volja.

Whirlpool

pre 10 godina

Smatram da je u ovom slucaju LDP ispao korektan i iznad situacije,iz razloga sto im nije bilo po svaku cenu stalo da udju u privremenu vladu pa makar to uticalo na negativne odnose medju predstavnicima stranaka,dok sa DS-om to nije slucaj.

kosta

pre 10 godina

LDP nije pogrešio. Na izborima će imati priliku da vidi da li mu je ukazano poverenje da upravlja javnim poslovima Beograda. Bez izborne volje građana bio bi kao član krunskog saveta - umesto da bude biran bio bi imenovan. Valjda mu to nije cilj?

LAZAR

pre 10 godina

Opet Ceda bezpotrebno izbija u prvi plan,sta ocekivati od coveka kome su najvazniji licni interes i statusni simbol.Isto vazi i za pojedine clanove DS-a,zaboravljaju da predstavljaju narod i da su tu zbog njih,a ne obrnuto.

Misa

pre 10 godina

Ne treba da se bavimo demokratama, oni su proslost.
Treba da se spremamo za izbore, na kojima ocekujem izvrstan rezultat, posle kojih na velika vrata preuzimamo odgovornost u beogradskoj vlasti.

pop

pre 10 godina

LDP je sve lepo isplanirao samo je zanemario jedan problem - treba na izborima da preskoci cenzus! To je u uslovima kada svi Beogradjani znaju koja im je namera, nemoguce!

jaa

pre 10 godina

Važno da se sa vučićem super slažete. Sad blatite i jadne žute da se dodvorite vučiću a uskoro ako zaslužite možete i u vladu (da donosite kafu i tako to)

goran

pre 10 godina

Kakvo lupetanje! Nisu prosli cenzus 2012. godine,a nece ni 2014. godine. Po zakonu ne mogu biti u privremenom vecu i to je sustina,a ostalo demagogija.

ivan78bg

pre 10 godina

A AV i SNS ne truje...To su isti ljudi koji nisu hteli da odaju pocast minutom cutanja pokojnom premijeru a vi shurujete sa njima, sa druge strane identicnu politiku imate prema kosovu i metohiji. Procicete u Beogradu kao i na izborima od pre god i po dana....

Господин Друг

pre 10 godina

Не, одбили сте кад сте сазнали колика је цена учешћа у игри дугачких сенки.
Пропали су договори за коалицију после нових избора, па се зато повлаче тактички потези.
Ђилас је насео на игру - малу коалицију. ЛДП тражи већи колач.
ЛДП је мало спретнији играч на сцени, али ипак...
Сви сте ви исти!

Pedja

pre 10 godina

Zar iko može ozbiljno da shvati ovakve tvrdnje? Haranga DS protiv LDP!? Jesi li ti pri sebi, čoveče - pa Vučić na dnevnoj bazi hapsi i maltretira članove DS, a njegova štampa čereči sve čelnike DS na najbezočniji način. Hoćete u tome da saučestvujete? Svaka čast, ali valjda ne očekujete da vam ljudi aplaudiraju zbog toga?

pop

pre 10 godina

LDP je sve lepo isplanirao samo je zanemario jedan problem - treba na izborima da preskoci cenzus! To je u uslovima kada svi Beogradjani znaju koja im je namera, nemoguce!

LAZAR

pre 10 godina

Opet Ceda bezpotrebno izbija u prvi plan,sta ocekivati od coveka kome su najvazniji licni interes i statusni simbol.Isto vazi i za pojedine clanove DS-a,zaboravljaju da predstavljaju narod i da su tu zbog njih,a ne obrnuto.

aca@home

pre 10 godina

Hahahaha, sta je DS-ovci, boli smo ozbiljnija stranka od Vas. Zasto ne objavite da na Vozdovcu niste predali listu jer nemate dovoljno potpisa. Cenzus je za Vas nedostizan a Vi pljujte po nama koliko Vam je volja.

Misa

pre 10 godina

Ne treba da se bavimo demokratama, oni su proslost.
Treba da se spremamo za izbore, na kojima ocekujem izvrstan rezultat, posle kojih na velika vrata preuzimamo odgovornost u beogradskoj vlasti.

LOKICA

pre 10 godina

Ceda i njegov LDP na svaki moguci nacin zele da budu u prvom planu,neinteresujuci se za interes naroda nego iskljucivo za licni,sto je pokazao i ovaj put.

sami vudi

pre 10 godina

djuric, andric i ceda su specijalisti za muvanje i demagogiju. sada su oni ti koji su se povukli da ds ima clana veca u beogradu. koji cinici i dvolicnjaci, bolje da se spremaju za penziju, uskoro ce izbori i beogradu a njih nece biti iznad cenzusa,ldp se gubi sa politicke scene srbije.
kakav je bio trebalo je i ranije..

kosta

pre 10 godina

LDP nije pogrešio. Na izborima će imati priliku da vidi da li mu je ukazano poverenje da upravlja javnim poslovima Beograda. Bez izborne volje građana bio bi kao član krunskog saveta - umesto da bude biran bio bi imenovan. Valjda mu to nije cilj?

Piki

pre 10 godina

Da stvarno imate kadrove i resenja vi bi ste bili u Privremenom vecu ali lakse je biti u opoziciji i samo kritikovati,raumem vas, mada ni ulaskom ds nista nije dobijeno al ajd.

Whirlpool

pre 10 godina

Smatram da je u ovom slucaju LDP ispao korektan i iznad situacije,iz razloga sto im nije bilo po svaku cenu stalo da udju u privremenu vladu pa makar to uticalo na negativne odnose medju predstavnicima stranaka,dok sa DS-om to nije slucaj.

jaa

pre 10 godina

Važno da se sa vučićem super slažete. Sad blatite i jadne žute da se dodvorite vučiću a uskoro ako zaslužite možete i u vladu (da donosite kafu i tako to)

Pedja

pre 10 godina

Zar iko može ozbiljno da shvati ovakve tvrdnje? Haranga DS protiv LDP!? Jesi li ti pri sebi, čoveče - pa Vučić na dnevnoj bazi hapsi i maltretira članove DS, a njegova štampa čereči sve čelnike DS na najbezočniji način. Hoćete u tome da saučestvujete? Svaka čast, ali valjda ne očekujete da vam ljudi aplaudiraju zbog toga?

goran

pre 10 godina

Kakvo lupetanje! Nisu prosli cenzus 2012. godine,a nece ni 2014. godine. Po zakonu ne mogu biti u privremenom vecu i to je sustina,a ostalo demagogija.

IBJ

pre 10 godina

"Mislimo da je LDP-u mesto u privremenom veću (Beograda)..." - kaže Đurić, funkcioner Liberalne Fidelinka Partije.

Beograđani su o tome iskazali svoje mišljenje na prethodnim izborima na kojima ste osvojili 0 odbornika, a taj grozni DS i Đilas (koji vas tobož progone) su vas ipak uključili u gradsku upravu.

Beograđani će opet reći svoje u mart '14. Ne nadajte se ničem ni na gradskim ni na republičkim izborima jer vas je i to malo birača što vam je ostalo pročitalo kao političke ljigavce. Ostajte zdravo i uživajte zajedno s Vučićem i Dačićem u subvencionisanim Fidelinkinim makaronima.

Prodali ste se

pre 10 godina

Đuriću, ajde ne lup...j. Šta smo trebali da vam aplaudiramo, da kažemo svaka čast, al ste nam smestili...Pa vi ste miševi za DS, malo ste se zaleteli, preigrali...

Господин Друг

pre 10 godina

Не, одбили сте кад сте сазнали колика је цена учешћа у игри дугачких сенки.
Пропали су договори за коалицију после нових избора, па се зато повлаче тактички потези.
Ђилас је насео на игру - малу коалицију. ЛДП тражи већи колач.
ЛДП је мало спретнији играч на сцени, али ипак...
Сви сте ви исти!

ivan78bg

pre 10 godina

A AV i SNS ne truje...To su isti ljudi koji nisu hteli da odaju pocast minutom cutanja pokojnom premijeru a vi shurujete sa njima, sa druge strane identicnu politiku imate prema kosovu i metohiji. Procicete u Beogradu kao i na izborima od pre god i po dana....

Silver Surfer

pre 10 godina

Ako se ne varam gospodin Djuric je bio menadzer kampanje LDP-a u Beogradu. I njegov menadzerski rad je dao neverovatne rezultate i LDP nije presao cenzus. Naravno, kao po obicaju, politika LDP-a ima neku dimenziju koju izgleda obicni biraci ne mogu da razumeju a njihov menadzer je iz gradskog uskocio u republicki parlament. Ali, ni LDP ne moze bez mustre preuzete od drugih stranaka, da neuspesni napreduju umesto da budu najureni. Medjutim, da ne gresim dusu, svoj menadzerski ucinak Djuric je popravio na lokalnim izborima u Zemunu gde je LDP osvojio 15 glasova vise nego na prethodnim, sto se mora priznati kao svojevrstan napredak. Koliko sam uspeo da shvatim, Djuric je rekao da su u Zemunu ostvarili odlican rezultat, iako nisu presli cenzus. Posle ovih rezultata ocekujem da ce Djuric kao i njegov predsednik postati uspesan biznismen.
Kada se ne predje cenzus u Beogradu koji je glavno uporiste LDP-a onda bi u toj stranci morao da zvoni zestok alarm i da se zapitaju gde su to omanuli. Njih to naravno i nije preterano briga jer se do vlasti moze doci i bez izbora, toboz iz zelje da se pomogne gradu i Beogradjanima. Da nije tuzno, bilo bi smesno.
I da, necu glasati ni za LDP, ni za DS. Ni za koga. Jednostavno, niste zasluzili moj glas. A drzavu i glavni grad, kao sto mozemo da vidimo, svi su sposobni da vode lose. U pitanju su nijanse.

vlada milic

pre 10 godina

ako se zna da privremeno vece ima predsednika i cetiri clana ( znaci ukupno pet ) a mesta su po zakonu morale dobiti liste koje su USLE u skupstinu znaci ds, sns , sps i ldp plus jedno mesto koje je oteo vucic za sebe neka nam objasni ldp umesto koga bi oni to bili u vecu. znaci gospodo cedisti niste vi nista odbili nego po zakonu i ustavu niste imali pravo da udjete u vece to ste mogli samo da je ds odustao kao sto vas je nasankao da jeste samo da bi vi pojurili u vucicev zagrljaj e onda je djilas rekao ne moze, ne dam. sada samo mozete da kukate i da lazete da ste sami odustali da bi sebi bili pametniji i lepsi u ogledalu.

Vinetu

pre 10 godina

Ovo je kraj ove male stranke, koju sam godinama zdušno podržavao. Mislim da je LDP ovome pokazao ko mu je partner u narednom periodu, a onda više nisu moj izbor.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Pa vi niste presli cenzus kako bi uopste mogli da ucestvujete u upravljanju gradom,a videlo se vase upravljanje Beograd Putom,gde ste novac iz budzeta preko privatnika isisavali,a ofu firmu ostavili u ogromnim dugovima.Valjda ste mislili da vam je to referenca.

Kala

pre 10 godina

LDP za razliku od DS drzi do sebe, ne trza za vlascu (pa makar i privremenom) po svaku cenu. Dostojanstvo pre svega. LDP se odavde definitivno razilazi od DS i smatram da je to pravi put.

Glupani

pre 10 godina

Đuriću, izgleda da vas je SNS fino namestila, kao i URS...namaili vas pa šutnuli, a da ne bude baš da su vas oni šutnuli...već da vas je šutnuo neko drugi...URS je, kao, šutnuo Dačić, a LDP je, kao, šutnuo Đilas, a i jedne i druge je šutnuo Vučić, samo dok vi to ukapirate..koje ste vi ovce, nasedate na radikalske štosove.

Драгутин Илић

pre 10 godina

Д насртљив, ма је ли могуће? :)
Неће будући градоначелник бити из њихове партије јер су јако ниско пали.

Kosta

pre 10 godina

Puno srece gospodo, trebace vam, prvenstevno zbog clanova iz Ds-a, koji su uspeli sada I opoziciju da razjedine! Svaka cast Djilas, polako ali sigurno guras stranku u totalnu propast!

Koran-Pale

pre 10 godina

Kada jedna opoziciona stranka odbije poziv vlasti da učestvuje u privremenom veću Beograda zbog druge opozicione stranke , samo pokazuje kakva je atmosfera u našoj opoziciji. Samo od zdrave i konstruktivne opozicije Srbija može imati koristi.

Goxxy

pre 10 godina

Tako je, bravo Djuricu, sad se vidi da su iz opozcije oni koji saradjuju sa pozicijom DS a ne LDP!Pa, iako su sve vreme optuzivali DS-ovci LDP za to! DS ovim potezom ulaska u vlast samo pokazuje da bi sve ucinila samo da bude na vlasti

Eliot Ness

pre 10 godina

Sa ovim demokratama vise niko ne moze,U sta su se oni pretvorili majko moja.Leglo korupcije,mahinacija i lazi.Videcemo kakvi ce biti izvestaji javnih preduzeca Beograda,i uporedo treba prikazati kako su napredovale Djilasove visemilionske firme.

Skywalker

pre 10 godina

Kad su nekome važnije nesuglasice i sujeta od dobrobiti građana i napretka društva,a pritom je zagrižen da bude u vlasti po svaku cenu to sasvim dovoljno govori o njima i verujem da će se to odraziti na izborni rezultat.

INSPEKTOR - KECIC

pre 10 godina

Mali i Nebojisa Covic su idealno resenje za Beograd.Nebojisa Covic je vodio grad Beograd veoma uspesno ima bogato iskustvo, koje treba iskoristiti na najbolji moguci nacin. Sto se tice ostalog dela Privremenog veca valjda ce nekako sa njima da se izadje na kraj. LDP je sa pravom odustao jer je DS svojim ponasanjem hocu necu doprineo tome da oni odustanu. Dosta je predstavnik DS, ono sto je veoma bitno da DS nije glavni, jer su unistili Beograd.

rebeka

pre 10 godina

Ovaj razlog koji navodi LDP mi je nelogican,jer su vec imali sukobe sa DS-om i onda u zadnjem trenutku odustaju od uprave i kao razlog navode upravo DS.Sve mi se cini da su razlozi mnogo dublji.

Srbin 100%

pre 10 godina

Do juce su pregovarali sa LDP-om o predizbornoj koaliciji a danas ih onemogucavaju da uzmu ucesce u privremenoj upravi grada Beograda...pravi primer doslednosti politike DS-a koji ih je i doveo tu gde se sada nalaze

DeyanD

pre 10 godina

Odlicna odluka Vucica u vezi formiranja privremenog veca. Pruzena je sansa svim strankama da ucestvuju u formiranju novog veca, koje ce uspesno obavljati sve zadatke za bolji zivot u Beogradu.

beliva

pre 10 godina

Izbori i jesu ono sto bi bio fokus i sto je vredno paznje. Kratkorocno resenje koje je danas doneto produkt je jednog prinudnog dogovora. Izbori ce biti ti koji ce pokazati slobodnu volju gradjana i shodno tome grad ce biti u rukama onih koji to zaista treba da rade s punom odgovornoscu. To ce biti pravo resenje koje ce grad izleciti od ruine prethodne garniture koja ostaje u amanet

Ursa Minor

pre 10 godina

Dobro odabrana ekipa , da privremeno vodi grad je relativno neutralna. A takva treba i da bude, jer je privremeno, i ne treba dizati prasinu jos.

Magnolija

pre 10 godina

Mozda je i LDP u pravu sto je odbio ucesce.Ne znam ni kako ce ovi iz SNS-a da funkcionisu sa demokratama.Na svu srecu ocekuju se uskoro izbori i tada ce demokrate dobiti zasluzeno mesto opozicije.

jaa

pre 10 godina

Važno da se sa vučićem super slažete. Sad blatite i jadne žute da se dodvorite vučiću a uskoro ako zaslužite možete i u vladu (da donosite kafu i tako to)

Pedja

pre 10 godina

Zar iko može ozbiljno da shvati ovakve tvrdnje? Haranga DS protiv LDP!? Jesi li ti pri sebi, čoveče - pa Vučić na dnevnoj bazi hapsi i maltretira članove DS, a njegova štampa čereči sve čelnike DS na najbezočniji način. Hoćete u tome da saučestvujete? Svaka čast, ali valjda ne očekujete da vam ljudi aplaudiraju zbog toga?

ivan78bg

pre 10 godina

A AV i SNS ne truje...To su isti ljudi koji nisu hteli da odaju pocast minutom cutanja pokojnom premijeru a vi shurujete sa njima, sa druge strane identicnu politiku imate prema kosovu i metohiji. Procicete u Beogradu kao i na izborima od pre god i po dana....

goran

pre 10 godina

Kakvo lupetanje! Nisu prosli cenzus 2012. godine,a nece ni 2014. godine. Po zakonu ne mogu biti u privremenom vecu i to je sustina,a ostalo demagogija.

Господин Друг

pre 10 godina

Не, одбили сте кад сте сазнали колика је цена учешћа у игри дугачких сенки.
Пропали су договори за коалицију после нових избора, па се зато повлаче тактички потези.
Ђилас је насео на игру - малу коалицију. ЛДП тражи већи колач.
ЛДП је мало спретнији играч на сцени, али ипак...
Сви сте ви исти!

IBJ

pre 10 godina

"Mislimo da je LDP-u mesto u privremenom veću (Beograda)..." - kaže Đurić, funkcioner Liberalne Fidelinka Partije.

Beograđani su o tome iskazali svoje mišljenje na prethodnim izborima na kojima ste osvojili 0 odbornika, a taj grozni DS i Đilas (koji vas tobož progone) su vas ipak uključili u gradsku upravu.

Beograđani će opet reći svoje u mart '14. Ne nadajte se ničem ni na gradskim ni na republičkim izborima jer vas je i to malo birača što vam je ostalo pročitalo kao političke ljigavce. Ostajte zdravo i uživajte zajedno s Vučićem i Dačićem u subvencionisanim Fidelinkinim makaronima.

Misa

pre 10 godina

Ne treba da se bavimo demokratama, oni su proslost.
Treba da se spremamo za izbore, na kojima ocekujem izvrstan rezultat, posle kojih na velika vrata preuzimamo odgovornost u beogradskoj vlasti.

aca@home

pre 10 godina

Hahahaha, sta je DS-ovci, boli smo ozbiljnija stranka od Vas. Zasto ne objavite da na Vozdovcu niste predali listu jer nemate dovoljno potpisa. Cenzus je za Vas nedostizan a Vi pljujte po nama koliko Vam je volja.

Whirlpool

pre 10 godina

Smatram da je u ovom slucaju LDP ispao korektan i iznad situacije,iz razloga sto im nije bilo po svaku cenu stalo da udju u privremenu vladu pa makar to uticalo na negativne odnose medju predstavnicima stranaka,dok sa DS-om to nije slucaj.

LAZAR

pre 10 godina

Opet Ceda bezpotrebno izbija u prvi plan,sta ocekivati od coveka kome su najvazniji licni interes i statusni simbol.Isto vazi i za pojedine clanove DS-a,zaboravljaju da predstavljaju narod i da su tu zbog njih,a ne obrnuto.

Piki

pre 10 godina

Da stvarno imate kadrove i resenja vi bi ste bili u Privremenom vecu ali lakse je biti u opoziciji i samo kritikovati,raumem vas, mada ni ulaskom ds nista nije dobijeno al ajd.

INSPEKTOR - KECIC

pre 10 godina

Mali i Nebojisa Covic su idealno resenje za Beograd.Nebojisa Covic je vodio grad Beograd veoma uspesno ima bogato iskustvo, koje treba iskoristiti na najbolji moguci nacin. Sto se tice ostalog dela Privremenog veca valjda ce nekako sa njima da se izadje na kraj. LDP je sa pravom odustao jer je DS svojim ponasanjem hocu necu doprineo tome da oni odustanu. Dosta je predstavnik DS, ono sto je veoma bitno da DS nije glavni, jer su unistili Beograd.

Kala

pre 10 godina

LDP za razliku od DS drzi do sebe, ne trza za vlascu (pa makar i privremenom) po svaku cenu. Dostojanstvo pre svega. LDP se odavde definitivno razilazi od DS i smatram da je to pravi put.

LOKICA

pre 10 godina

Ceda i njegov LDP na svaki moguci nacin zele da budu u prvom planu,neinteresujuci se za interes naroda nego iskljucivo za licni,sto je pokazao i ovaj put.

pop

pre 10 godina

LDP je sve lepo isplanirao samo je zanemario jedan problem - treba na izborima da preskoci cenzus! To je u uslovima kada svi Beogradjani znaju koja im je namera, nemoguce!

Eliot Ness

pre 10 godina

Sa ovim demokratama vise niko ne moze,U sta su se oni pretvorili majko moja.Leglo korupcije,mahinacija i lazi.Videcemo kakvi ce biti izvestaji javnih preduzeca Beograda,i uporedo treba prikazati kako su napredovale Djilasove visemilionske firme.

DeyanD

pre 10 godina

Odlicna odluka Vucica u vezi formiranja privremenog veca. Pruzena je sansa svim strankama da ucestvuju u formiranju novog veca, koje ce uspesno obavljati sve zadatke za bolji zivot u Beogradu.

Goxxy

pre 10 godina

Tako je, bravo Djuricu, sad se vidi da su iz opozcije oni koji saradjuju sa pozicijom DS a ne LDP!Pa, iako su sve vreme optuzivali DS-ovci LDP za to! DS ovim potezom ulaska u vlast samo pokazuje da bi sve ucinila samo da bude na vlasti

Kosta

pre 10 godina

Puno srece gospodo, trebace vam, prvenstevno zbog clanova iz Ds-a, koji su uspeli sada I opoziciju da razjedine! Svaka cast Djilas, polako ali sigurno guras stranku u totalnu propast!

Silver Surfer

pre 10 godina

Ako se ne varam gospodin Djuric je bio menadzer kampanje LDP-a u Beogradu. I njegov menadzerski rad je dao neverovatne rezultate i LDP nije presao cenzus. Naravno, kao po obicaju, politika LDP-a ima neku dimenziju koju izgleda obicni biraci ne mogu da razumeju a njihov menadzer je iz gradskog uskocio u republicki parlament. Ali, ni LDP ne moze bez mustre preuzete od drugih stranaka, da neuspesni napreduju umesto da budu najureni. Medjutim, da ne gresim dusu, svoj menadzerski ucinak Djuric je popravio na lokalnim izborima u Zemunu gde je LDP osvojio 15 glasova vise nego na prethodnim, sto se mora priznati kao svojevrstan napredak. Koliko sam uspeo da shvatim, Djuric je rekao da su u Zemunu ostvarili odlican rezultat, iako nisu presli cenzus. Posle ovih rezultata ocekujem da ce Djuric kao i njegov predsednik postati uspesan biznismen.
Kada se ne predje cenzus u Beogradu koji je glavno uporiste LDP-a onda bi u toj stranci morao da zvoni zestok alarm i da se zapitaju gde su to omanuli. Njih to naravno i nije preterano briga jer se do vlasti moze doci i bez izbora, toboz iz zelje da se pomogne gradu i Beogradjanima. Da nije tuzno, bilo bi smesno.
I da, necu glasati ni za LDP, ni za DS. Ni za koga. Jednostavno, niste zasluzili moj glas. A drzavu i glavni grad, kao sto mozemo da vidimo, svi su sposobni da vode lose. U pitanju su nijanse.

Prodali ste se

pre 10 godina

Đuriću, ajde ne lup...j. Šta smo trebali da vam aplaudiramo, da kažemo svaka čast, al ste nam smestili...Pa vi ste miševi za DS, malo ste se zaleteli, preigrali...

sami vudi

pre 10 godina

djuric, andric i ceda su specijalisti za muvanje i demagogiju. sada su oni ti koji su se povukli da ds ima clana veca u beogradu. koji cinici i dvolicnjaci, bolje da se spremaju za penziju, uskoro ce izbori i beogradu a njih nece biti iznad cenzusa,ldp se gubi sa politicke scene srbije.
kakav je bio trebalo je i ranije..

kosta

pre 10 godina

LDP nije pogrešio. Na izborima će imati priliku da vidi da li mu je ukazano poverenje da upravlja javnim poslovima Beograda. Bez izborne volje građana bio bi kao član krunskog saveta - umesto da bude biran bio bi imenovan. Valjda mu to nije cilj?

Драгутин Илић

pre 10 godina

Д насртљив, ма је ли могуће? :)
Неће будући градоначелник бити из њихове партије јер су јако ниско пали.

Skywalker

pre 10 godina

Kad su nekome važnije nesuglasice i sujeta od dobrobiti građana i napretka društva,a pritom je zagrižen da bude u vlasti po svaku cenu to sasvim dovoljno govori o njima i verujem da će se to odraziti na izborni rezultat.

beliva

pre 10 godina

Izbori i jesu ono sto bi bio fokus i sto je vredno paznje. Kratkorocno resenje koje je danas doneto produkt je jednog prinudnog dogovora. Izbori ce biti ti koji ce pokazati slobodnu volju gradjana i shodno tome grad ce biti u rukama onih koji to zaista treba da rade s punom odgovornoscu. To ce biti pravo resenje koje ce grad izleciti od ruine prethodne garniture koja ostaje u amanet

Srbin 100%

pre 10 godina

Do juce su pregovarali sa LDP-om o predizbornoj koaliciji a danas ih onemogucavaju da uzmu ucesce u privremenoj upravi grada Beograda...pravi primer doslednosti politike DS-a koji ih je i doveo tu gde se sada nalaze

vlada milic

pre 10 godina

ako se zna da privremeno vece ima predsednika i cetiri clana ( znaci ukupno pet ) a mesta su po zakonu morale dobiti liste koje su USLE u skupstinu znaci ds, sns , sps i ldp plus jedno mesto koje je oteo vucic za sebe neka nam objasni ldp umesto koga bi oni to bili u vecu. znaci gospodo cedisti niste vi nista odbili nego po zakonu i ustavu niste imali pravo da udjete u vece to ste mogli samo da je ds odustao kao sto vas je nasankao da jeste samo da bi vi pojurili u vucicev zagrljaj e onda je djilas rekao ne moze, ne dam. sada samo mozete da kukate i da lazete da ste sami odustali da bi sebi bili pametniji i lepsi u ogledalu.

Vinetu

pre 10 godina

Ovo je kraj ove male stranke, koju sam godinama zdušno podržavao. Mislim da je LDP ovome pokazao ko mu je partner u narednom periodu, a onda više nisu moj izbor.

Koran-Pale

pre 10 godina

Kada jedna opoziciona stranka odbije poziv vlasti da učestvuje u privremenom veću Beograda zbog druge opozicione stranke , samo pokazuje kakva je atmosfera u našoj opoziciji. Samo od zdrave i konstruktivne opozicije Srbija može imati koristi.

aleksandar grozni

pre 10 godina

Pa vi niste presli cenzus kako bi uopste mogli da ucestvujete u upravljanju gradom,a videlo se vase upravljanje Beograd Putom,gde ste novac iz budzeta preko privatnika isisavali,a ofu firmu ostavili u ogromnim dugovima.Valjda ste mislili da vam je to referenca.

Ursa Minor

pre 10 godina

Dobro odabrana ekipa , da privremeno vodi grad je relativno neutralna. A takva treba i da bude, jer je privremeno, i ne treba dizati prasinu jos.

rebeka

pre 10 godina

Ovaj razlog koji navodi LDP mi je nelogican,jer su vec imali sukobe sa DS-om i onda u zadnjem trenutku odustaju od uprave i kao razlog navode upravo DS.Sve mi se cini da su razlozi mnogo dublji.

Glupani

pre 10 godina

Đuriću, izgleda da vas je SNS fino namestila, kao i URS...namaili vas pa šutnuli, a da ne bude baš da su vas oni šutnuli...već da vas je šutnuo neko drugi...URS je, kao, šutnuo Dačić, a LDP je, kao, šutnuo Đilas, a i jedne i druge je šutnuo Vučić, samo dok vi to ukapirate..koje ste vi ovce, nasedate na radikalske štosove.

Magnolija

pre 10 godina

Mozda je i LDP u pravu sto je odbio ucesce.Ne znam ni kako ce ovi iz SNS-a da funkcionisu sa demokratama.Na svu srecu ocekuju se uskoro izbori i tada ce demokrate dobiti zasluzeno mesto opozicije.