O osvajanju slobode

Osvajanje slobode je veoma lako, dovoljno je da se oslobodite straha dok obavljate svoj posao, naročito ako je on u javnom interesu, u interesu svakog građanina. Ali očuvanje slobode je veoma skupo, naročito ako slobodu branite dosledno godinama. Brankica Stanković je među najstrastvenijim slobodarkama.

Veran Matić
Pošaljite komentar
 1. >> "Osvajanje slobode je veoma lako, dovoljno je da se oslobodite straha dok obavljate svoj posao, naročito ako je on u javnom interesu, u interesu svakog građanina"

  Jel to možda neki Tadićev izborno-predizborni govor ?
  (Nebojša Gojnić, 31. oktobar 2013 16:10)

  # Link komentara

 2. Ko se stalno poziva na slobodu budi siguran da mu je samo njegova sloboda bitna... Kada budes odmakla od istrazivanja, naglasavam odmakla ne odustala! korupcije i kriminala u srpskom i pomalo ruskom krugu tada za sebe mozes reci da si dosledna, tj. da ste dosledni. A o svojoj slobodi se cuti.
  (Nikola, 30. septembar 2013 00:44)

  # Link komentara

 3. Jedan bitan korak u osvajanju slobode bi bio da vi prestanete sa cenzurom komentara. Oslobodite se straha koji imate od vasih neistomisljenika, i pustite njihove komentare da se pojave na vasem portalu. Bice to jos jedan koristan korak u osvajanju slobode.
  (cenzurisani komentator, 27. septembar 2013 13:58)

  # Link komentara