Albanci:Sloboda za Gnjilansku grupu

Preševo, Beograd -- Nekoliko stotina Albanaca protestovalo je u Preševu, tražeći oslobađanje devet pripadnika takozvane "Gnjilanske grupe" OVPMB iz te opštine.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. kakvo crno vracanje spomenika, da zive u zemlji ciju su zastavu nosili (USA), niko od njih ne bi mogao ni da bude sahranjen, a kamo spomenik.
  (pera lozac, 11. maj 2013 22:08)

  # Link komentara

 2. @bobi bibi
  Pa ste onda rešili da malo pripucate po policiji i starcima i da otmete sve što vam treba? Da biste bili ravnopravni? Interesantan pristup.
  (demokratija je čudo, 11. maj 2013 17:54)

  # Link komentara

 3. u svim bivsim jugoslavijama pa i dan danas bili smo i tretirani smo kao gradjani drugog reda nema vise toga hocemo da budemo ravnopravni sa svim na balkanu
  (bobi bibi, 11. maj 2013 17:15)

  # Link komentara

 4. Pa ipak je bolje, da protestvuju u svom Preševu, nego u centru Beograda!:) Ipak su građani RS, što je za Srbe sa Kosova veoma diskutabilno. Prvo i osnovno, da si građanin neke države, da joj plaćaš harač, sve ostalo dolazi kasnije! Ono, da si građanin Srbije ako si Srb, ne pije vodu, a to morate još da naučite!:)
  (stranac, 11. maj 2013 16:48)

  # Link komentara

 5. Teroristi i treba da sede u bajboku, da nece mozda da im daju medalje sto su klali i bacali bombe? (Naravno, pod uslovom da je to nas optuzbe sud i dokazao)
  (Vladimirr, 11. maj 2013 16:36)

  # Link komentara

 6. Evo su ovi opet sa svojim "pravima". Pa dugo su ćutali...
  (Bože pomozi, 11. maj 2013 16:02)

  # Link komentara

 7. Malo sutra za povratak spomenika u centru Preševa a isto tako malo sutra za oslobađanje pripadnika Gnjilanske grupe koji su osuđeni za ratni zločin nad srpskim življem. Očigledna je namera nekakvih struktura možda i iz prištine da se na svaki način destabilizuje region Preševa i Bujanovca i da se pitanje inetrancionalizuje. Miting se organizuje samo dan pred dolazak Vučića na sever Kosova a predsednik opštine Preševo zna da se stvari ne mogu vratiti na predhodno stanje ni po pitanju spomenika ni po pitanju osuđenika iz Gjnilanske grupe.Sem jeftinog politaknstva, mahanjem zastava i pokušaja da se skrene pažnja da vo stanje drugih efeketa nema niti će ih biti.Taman posla da Srbija na ovim stvarima popusti.
  (novicavg, 11. maj 2013 15:34)

  # Link komentara